Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΚΥΡΙΑΚΗ

15.01.2023
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Ιδρυτής: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ n Χρόνος 22ος

Α.Φ. 6223 n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

Στοιχεία-σοκ για την ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα παρουσιάστηκαν σε ηµερίδα

Με Νίκο ∆ένδια
και... ευχές νίκης
Σήµερα (11.30 π.µ.,
ξενοδοχείο «Αστήρ») η πίτα
της ∆ΕΕΠ Αχαΐας

ΣΕΛ. 2

«Παρέλαση»
γαλαζοαίµατων
και ισχυρών

Καταγγελία

Ποιοι έχουν προσκληθεί στην
αυριανή κηδεία του τέως
βασιλιά Κωνσταντίνου

κάθε... µέρα!

Σε 90 µέρες λειτουργίας το ειδικό γραφείο στο Β΄ Αστυνοµικό Τµήµα
έχει επιληφθεί 97 υποθέσεις

ΣΕΛ. 9

Οι 39 αφορούν βία από νυν ή πρώην συζύγους, οι 34 από συντρόφους και οι 24 από γονείς ή άλλους συγγενείς
ΣΕΛ. 4

Μίνι Περιµετρική:

Το Ι.Χ. καρφώθηκε
στα κιγκλιδώµατα

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:
«ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ»

Ο ΕΦΚΑ
σε νέα εποχή και
µε νέο αίµα
Ο διοικητής του φορέα,
Παναγιώτης ∆ουφεξής, µιλάει
στη «Γ»

ΣΕΛ. 4

Έχασε και... αποθεώθηκε!

Συγκλονιστικός ο κόσµος της Παναχαϊκής µετά
την ήττα 3-0 από την Κηφισιά

ΣΕΛ. 3

3 ΠΑΤΡΑΙ: Σήµερα (15:00) στην Κω µε το Πυλί
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ:
Η EΚΤΗ ΝIΚΗ

Επιβλήθηκε
του Λαυρίου
µε 74-71
ΣΕΛ. 21-24

ΣΕΛ. 7



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ακρίβεια: Φόβοι για νέες ανατιμήσεις σε ψωμί, δημητριακά και ζυμαρικά
    Η πρωτοφανής ξηρασία των τελευταίων χρόνων, σε συνδυασμό με την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στο γεωπολιτικό τοπίο εξαιτίας των πολέμων σε Λωρίδα της Γάζας και Ουκρανία, απειλούν να διατηρήσουν τις παγκόσμιες προμήθειες σιταριού υπό πίεση και να προκαλέσουν νέο ανοδικό «ράλι» στο κόστος των τροφίμων. Σύμφωνα με εκπροσώπους της αγοράς, αν η ζήτηση στα σιτηρά […] Το άρθρο Ακρίβεια: Φόβοι για νέες ανατιμήσεις σε ψωμί, δημητριακά και ζυμαρικά εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 12 και τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024
    ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ  ΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ ΕΤΩΝ 94 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ 12 – 5 – 2024 ΚΑΙ  ΩΡΑ   12  ΜΕΣΗΜ. ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΙΕΡΟ  ΝΑΟ   ΑΓΙΟΥ  ΙΩΑΝΝΟΥ  ΚΑΤΩ  ΑΛΙΣΣΟΥ ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  &  ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΑ  ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ   &  ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΤΑ  ΕΓΓΟΝΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ,  ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑ   ΑΝΙΨΙΑ, ΟΙ  ΛΟΙΠΟΙ    ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ *Γραφείο Τελετών Ανδρέου Γεωργ. Κιάφα Γούναρη […] Το άρθρο ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 12 και τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τη φιέστα Ράμα – Γεμίζει με κόσμο το Κλειστό του Γαλατσίου
    Από τις 9 το πρωί έχει ξεκινήσει να μαζεύεται ο κόσμος στο Κλειστό του Γαλατσίου, οπού ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα θα μιλήσει μπροστά σε χιλιάδες συμπατριώτες του. Τα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει η ΕΛ.ΑΣ. είναι δρακόντεια. Η αστυνομική παρουσία στο Γαλάτσι είναι ισχυρή, προκειμένου να αποφευχθούν τα παρατράγουδα ενώ οι παρευρισκόμενοι περνούν από μηχανήματα ελέγχου πριν […] Το άρθρο Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τη φιέστα Ράμα – Γεμίζει με κόσμο το Κλειστό του Γαλατσίου εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Από τη Δευτέρα τίθεται σε ισχύ και στις λαϊκές αγορές
    «Τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 η ψηφιακή κάρτα εργασίας μπαίνει στις μικρές επιχειρήσεις και το λιανεμπόριο που απασχολούν από 1 ως 10 εργαζόμενους, κατηγορία δηλαδή που υπάγονται όλοι οι αδειούχοι πωλητές των λαϊκών αγορών». Αυτό σημειώνεται σε ανάρτηση της Παναττικής Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών στην ηλεκτρονική της σελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην πράξη λοιπόν, όπως […] Το άρθρο Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Από τη Δευτέρα τίθεται σε ισχύ και στις λαϊκές αγορές εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Οι αθλητικές μεταδόσεις 12/5/2024 – Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό
    Πλήρη αγωνιστική δράση περιλαμβάνει το πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι επιλογές: 09:35 COSMOTE SPORT 5 HD Red Bull MotoGP Rookies Cup Γαλλία, ΛεΜαν 10:30 COSMOTE SPORT 9 HD WRC Πορτογαλία, SS20 10:35 COSMOTE SPORT 5 HD MotoGP Grand Prix de France – Προθέρμανση 11:30 COSMOTE SPORT 9 HD WRC Πορτογαλία, […] Το άρθρο Οι αθλητικές μεταδόσεις 12/5/2024 – Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.