Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website







Recognized text:
EDITORIAL: Σεβασμός στους σερβιτόρους της Ευρώπης Σελ. 2
FREE PRESS
Karfitsa
Η ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ
Ο ΖΕΡΒΑΣ
Σελ. 10-11
ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ
ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΡΟ-COVID
Σελ. 14-15
ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ
ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ
ΣΕ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΉΣΕΙΣ
Σελ. 21
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΚΑΡΥ
Κ. ΜΕΡΕΛΗΣ
ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΗ
«ΣΠΡΙΝΤ» ΜΕΧΡΙ
& ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΩΝ
ΚΑΙ ...
===RAFALE
ΤΗ ΔΕΘ ΓΙΑ ΤΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Σελ. 17
ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΑΤΑ
» Ο ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ
«ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΥΕΙ»
» ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΤΟΥ
ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΟΥΝ
ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΣΤΟ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Ι«ΣΤΗΝΕΙ» ΟΜΑΔΑ
Ο ΛΕΚΑΚΗΣ
.ΤΟ «ΚΟΛΠΟ
ΓΚΡΟΣΟ» ΚΑΤΑ
ZEPBA
Σελ. 16-17
ΖΗΣΗΣ
ΙΩΑΚΕΙΜΟΒΙΤΣ
«ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΑΣ Η
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»
Σελ. 6-7
27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022
Αρ. Φύλλου:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΑΝΤΖΟΣ
«ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΙΣ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ»
Σελ. 8-9
«ΣΑΦΑΡΙ» ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗ Δ.Ε.Θ.
· ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ
ΚΑΙ ΓΕΡΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ
ΣΕΛ. 4-5, 17

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Céline Dion: «Θα βρεθώ στη σκηνή. Δεν ξέρω πότε ακριβώς, αλλά θα το φωνάξω δυνατά»
    H Céline Dion, με αφορμή την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ της με τίτλο I Am: Céline Dion μίλησε για την επιστροφή της στη σκηνή και όσα κάνει για να την επιτύχει. Συγκεκριμένα, η 56χρονη τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην Emma Vardy του BBC, στην οποία μίλησε για τη θεραπεία του πραγματοποιεί αυτή την περίοδο και αποσκοπεί στη μείωση των σπασμών που υφίσταται εξαιτίας […] Το άρθρο Céline Dion: «Θα βρεθώ στη σκηνή. Δεν ξέρω πότε ακριβώς, αλλά θα το φωνάξω δυνατά» εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Επιστρέφει θρυλική εκπομπή της TV (Video)
    Η σχέση των άλλοτε αχώριστων φίλων έχει πλέον αποκατασταθεί πλήρως και προετοιμάζονται επιμελώς για την αναβίωση της εκπομπής που έγινε σήμα κατατεθέν τους. Η αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή «World Party» πρόκειται να επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες, με τους παρουσιαστές Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Μαυρίδη να επανενώνονται μετά από μεγάλη διακοπή και την αποκατάσταση της φιλίας τους. Οι προετοιμασίες για την επιστροφή του «World […] Το άρθρο Επιστρέφει θρυλική εκπομπή της TV (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Ο αριθμός των ατόμων άνω των 65 ετών με διαβήτη τύπου 1 έχει τριπλασιαστεί τα τελευταία 30 χρόνια
    Ο αριθμός των ατόμων ηλικίας 65 ετών και άνω με διαβήτη τύπου 1 αυξήθηκε από 1,3 εκατομμύρια το 1990 σε 3,7 εκατομμύρια το 2019, την ώρα που τα ποσοστά θανάτου μειώθηκαν κατά 25%, διαπιστώνει ανάλυση δεδομένων από περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές που δημοσιεύθηκε στο «The BMJ». Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν δεδομένα για άτομα άνω […] Το άρθρο Ο αριθμός των ατόμων άνω των 65 ετών με διαβήτη τύπου 1 έχει τριπλασιαστεί τα τελευταία 30 χρόνια εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Μελέτη: Πώς επηρεάζουν την υγεία των αστροναυτών οι διαστημικές πτήσεις
    Ακόμα και οι διαστημικές πτήσεις μικρής διάρκειας σε χαμηλή τροχιά γύρω από τη Γη έχουν ως αποτέλεσμα μοριακές αλλαγές στο σώμα των αστροναυτών, σύμφωνα με μια σειρά άρθρων που δημοσιεύθηκαν στα περιοδικά του ομίλου «Nature». Η συλλογή άρθρων με κεντρικό τίτλο «Space Omics and Medical Atlas» είναι σύμφωνα με τον όμιλο «Nature» η μεγαλύτερη συλλογή […] Το άρθρο Μελέτη: Πώς επηρεάζουν την υγεία των αστροναυτών οι διαστημικές πτήσεις εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Η Ρωσία κάνει πρόβες παράδοσης τακτικών πυρηνικών όπλων με εικονικές κεφαλές
    Οι ρωσικές ασκήσεις για την ανάπτυξη τακτικών πυρηνικών όπλων σε θέση μάχης περιελάμβαναν την ειδική παράδοση εικονικών πυρηνικών κεφαλών σε προωθημένα σημεία αποθήκευσης και σε ένα αεροδρόμιο όπου φορτώθηκαν σε βομβαρδιστικά, σύμφωνα με την επίλεκτη μονάδα πυρηνικών όπλων της Ρωσίας. Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε την διεξαγωγή πυρηνικών ασκήσεων μετά από απειλές που υπήρξαν όπως […] Το άρθρο Η Ρωσία κάνει πρόβες παράδοσης τακτικών πυρηνικών όπλων με εικονικές κεφαλές εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.