Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website







Recognized text:
FREE PRESS
Karfitsa
ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΑΝΩΝ ΚΑΙ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΕΚΑΜΗΝΟΥ
ΣΤΗ ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΕΛ. 6-7
ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ
ΗΡΩΙΝΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ
Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ
ΣΕΛ. 4
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΕΝ ΜΈΣΩ
ΕΞΑΡΣΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙ
ΣΕΛ. 12
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ:
ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΩΘΩ
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
ΣΕΛ. 22
ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΑΤΑ
ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΟΝ
ΚΑΛΑΦΑΤΗ, Η ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ
ΣΤΟΝ ΦΑΝΗ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΟΙ
ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ
ΣΕΛ. 18-19
ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΛΑΒΙΝΑΣ
(διευθυντής Κ.Ο.
ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ)
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ
ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ
Σελ. 10-11
16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022
Αρ. Φύλλου:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
(αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ)
Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Σελ. 8-9
Ο ΥΠ. ΨΗ ΦΙΑΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΣΤΗΝ «Κ»
ΘΕΛΟΥΜΕ
EDITORIAL: ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ... ΑΝΑΨΥΧΗΣ Σελ. 2
ΣΕ ΚΑΘΕ
ΓΩΝΙΑ
ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ»
ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 38 ΔΗ ΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΣΕΛ. 16-17

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Βάσω Λασκαράκη: «Άρχισα να προσέχω πολύ αυστηρά και εντατικά κάνοντας γυμναστική» (Video)
    «Έφτασε ο κόμπος στο χτένι, είχα πάρει κιλά», λέει η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξή που παραχώρησε στην τηλεόραση. Στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας Vita» φιλοξενήθηκε η Βάσω Λασκαράκη και μίλησε για τις διατροφικές της συνήθειες και τις φορές που ξέφυγε λόγω των συνθηκών. «Ξεκίνησα να προσέχω μετά τα 30. Νομίζω πως η κάθοδος από […] Το άρθρο Βάσω Λασκαράκη: «Άρχισα να προσέχω πολύ αυστηρά και εντατικά κάνοντας γυμναστική» (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Έλ. Ράπτη: Ξεκινάμε έγκαιρα τη φετινή πρακτική άσκηση των Σχολών Τουρισμού
    Δημοσιεύθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού η απόφαση πραγματοποίησης της πρακτικής άσκησης θέρους 2024 των σπουδαστών/σπουδαστριών και καταρτιζομένων των Εκπαιδευτικών Μονάδων του Υπουργείου Τουρισμού. Συγκεκριμένα οι σπουδαστές/σπουδάστριες Α’, Β’ και Γ’ έτους των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Κρήτης πραγματοποιούν πρακτική άσκηση 90 ημερών, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός της χρονικής περιόδου από 3.7.2024 […] Το άρθρο Έλ. Ράπτη: Ξεκινάμε έγκαιρα τη φετινή πρακτική άσκηση των Σχολών Τουρισμού εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Άδωνις Γεωργιάδης για ευρωεκλογές: Το αίτημα για σταθερότητα κυριαρχεί
    Το διακύβευμα των ευρωεκλογών έθεσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης κατά την διάρκεια συνέντευξης τοη του στην εκπομπή NewsRoom. “Προ τριών μηνών κυριαρχούσε στις συζητήσεις η γκρίνια και τα παράπονα για διάφορες επιλογές της κυβέρνησης. Σήμερα κυριαρχεί περισσότερο η συνειδητοποίηση ότι είμαστε σε μια Ευρώπη με μεγάλα προβλήματα και δεν είναι ωραίο να προσθέσουμε στη χώρα μας […] Το άρθρο Άδωνις Γεωργιάδης για ευρωεκλογές: Το αίτημα για σταθερότητα κυριαρχεί εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Θεσσαλονίκη: Από Δευτέρα ανοίγει το πρόγραμμα «παιδί και θάλασσα» του Δήμου Νεάπολης-Συκεών
    Καθημερινές ημερήσιες αποδράσεις στην παραλία Μυκονιάτικα της Χαλκιδικής για παιδιά από 6 έως 14 ετών του δήμου Νεάπολης-Συκεών. Επανέρχεται δυναμικά και φέτος το καλοκαίρι το πρόγραμμα «Παιδί και Θάλασσα», ο επιτυχημένος θεσμός του δήμου Νεάπολης-Συκεών που σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ) εξασφαλίζει τα… μπάνια του παιδιού. «Παιδί και Θάλασσα» για το δήμο Νεάπολης-Συκεών σημαίνει διασφάλιση της πρόσβασης των […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Από Δευτέρα ανοίγει το πρόγραμμα «παιδί και θάλασσα» του Δήμου Νεάπολης-Συκεών εμφανίστη�
  • ΗΠΑ: Αναπληρωτής σερίφης στη Φλόριντα αποπέμφθηκε μετά τον φόνο νεαρού Αφροαμερικανού αεροπόρου
    Αναπληρωτής σερίφης στη Φλόριντα αποπέμφθηκε χθες Παρασκευή (31/5), αφού πυροβόλησε και σκότωσε έναν Αφροαμερικανό αεροπόρο. Αυτό ήταν το συμπέρασμα εσωτερικής έρευνας που διεξήγαγε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Οκαλούζα για τον φόνο στις 3 Μαΐου του 23χρονος Ρότζερ Φόρτσον στο Φορτ Γουόλτον Μπιτς. Η ποινική έρευνα για τον πρώην αναπληρωτή σερίφη Έντι Ντουράν, ο οποίος σκότωσε τον Φόρτσον, […] Το άρθρο ΗΠΑ: Αναπληρωτής σερίφης στη Φλόριντα αποπέμφθηκε μετά τον φόνο νεαρού Αφροαμερικανού αεροπόρου εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.