Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΤΕΤΑΡΤΗ

12.01.2022

Ιδρυτής: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ n Χρόνος 21ος

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Επιστράτευση γιατρών και ιδιωτικών κλινικών λόγω επέλασης της «Ο»

Α.Φ. 5926 n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

Τι αλλάζει
για 5 χρόνια
στον Προαστιακό
Stop τα δροµολόγια προς Ρίο,
όταν ξεκινήσει η νέα
σιδηροδροµική γραµµή

ΣΕΛ. 3

Το αδιαχώρητο
στα νοσοκοµεία
ΠΓΝΠ: ∆εκαέξι ασθενείς
νοσηλεύονται στα επείγοντα
του Νοσοκοµείου, ενώ
προετοιµάζεται και 7η κλινική
∆ραµατική έκκληση από γιατρούς
και τη διοίκηση της 6ης ΥΠΕ

Αχαΐα: 1.636 παιδιά
έχουν εµβολιαστεί

Γέµισαν και χθες
τα απουσιολόγια

Όλα τα στοιχεία για την πορεία
της επιχείρησης «Ελευθερία»
έναν χρόνο µετά την έναρξή της

300 µαθητές και εκπαιδευτικοί
βρέθηκαν θετικοί µετά το
δεύτερο τεστ
ΣΕΛ. 4-6

«Βαρυχειµωνιά» ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΟ 4ο ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ
και στην αγορά
ΣΕΛ. 2
Αρνητικό το κλίµα, σύµφωνα
µε τους εµπόρους, ενώ
αναµένεται νέο κύµα
ανατιµήσεων ΣΕΛ. 11, 15

Προµηθέας:
Ανακοίνωσε
και Άντριτς
ΣΕΛ. 19-23

Μπαίνει
νησίδα στην
Κανελλοπούλου
Βελτίωση της ασφάλειας σ’ έναν
από τους πιο πολυσύχναστους
δρόµους της Πάτρας

ΣΕΛ. 3

Aνασχηµατισµός
αρµοδιοτήτων
Τα ίδια πρόσωπα στο δηµοτικό
σχήµα µε απόφαση Πελετίδη

ΣΕΛ. 8



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Τί συμβαίνει με τη Boeing-Απανωτά περιστατικά βλαβών και έκτακτων προσγειώσεων μέσα σε λίγα 24ωρα
    Ανεπανόρθωτα έχει πληγεί το κύρος και η αξιοπιστία της εταιρείας Boeing, καθώς κοντεύει να γίνει συχνό φαινόμενο η αναγκαστική προσγείωση αεροσκαφών της εξαιτίας διαφόρων προβλημάτων, θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή των επιβαινόντων. Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας των ΗΠΑ (FΑΑ) ξεκίνησε νέα έρευνα για την Boeing αφού η εταιρεία ενημέρωσε οικειοθελώς την υπηρεσία ότι ενδέχεται να […] Το άρθρο Τί συμβαίνει με τη Boeing-Απανωτά περιστατικά βλαβών και έκτακτων προσγειώσεων μέσα σε λίγα 24ωρα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Top 6-Basket League: Ήττα (82-90) του Προμηθέα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό
    Την ήττα με 82-90 γνώρισε ο Προμηθέας στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας του Top 6 για το πρωτάθλημα της Basket League. Οι πράσινοι τα… χρειάστηκαν έως ότου κάμψουν την αντίσταση των πορτοκαλί, μιας και ο Προμηθέας έκανε την αντεπίθεσή του και στο 32ο λεπτό, έβαλε «φωτιά» στον αγώνα, καθώς […] Το άρθρο Top 6-Basket League: Ήττα (82-90) του Προμηθέα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Τελευταίος σταθμός η Πάτρα-Στις 7 Ιουνίου ο Στ. Κασσελάκης “κλείνει” την προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στην αχαϊκή πρωτεύουσα
    ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ Ο κύβος ερίφθη από την Κουμουνδούρου. Ο Στέφανος Κασσελάκης θα έρθει την Παρασκευή 7 Ιουνίου στην Πάτρα, την οποία επέλεξε για να ολοκληρώσει την προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, εν όψει των ευρωεκκλογών. Ακολουθώντας τα χνάρια του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έκανε πριν από τις εθνικές εκλογές την τελευταία προεκλογική του συγκέντρωση […] Το άρθρο Τελευταίος σταθμός η Πάτρα-Στις 7 Ιουνίου ο Στ. Κασσελάκης “κλείνει” την προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στην αχαϊκή πρωτεύουσα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέ�
  • Διαγωνισμός παρασκευής οικολογικού παγωτού στην Πάτρα
    Είστε λάτρης και παρασκευαστής παγωτού; Θέλετε να επιδείξετε τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητά σας; Τότε εγγραφείτε στον Διαγωνισμό Τοπικών Γεύσεων του «GELATOn THE ROAD!», του έργου που προωθεί τον πολιτισμό και την ιστορία του παγωτού σε όλο τον κόσμο. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν, είναι ανοιχτός σε όλους τους επαγγελματίες αλλά και το κοινό […] Το άρθρο Διαγωνισμός παρασκευής οικολογικού παγωτού στην Πάτρα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • «Αν βλέπετε το βίντεο θα έχω πεθάνει» – Ραγίζει καρδιές 31χρονη που έφυγε από τη ζωή
    Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου μιας νεαρής γιατρού που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 31 ετών. Η ίδια είχε δημιουργήσει ένα βίντεο, το οποίο μοιράστηκε στο TikTok, λέγοντας στους περισσότερους από 137.000 ακόλουθούς της πώς «αν βλέπετε αυτό το βίντεο, απεβίωσα ειρηνικά». Η Κίμπερλι Νιξ πέθανε στις 8 Μαΐου στο Κάλγκαρι του Καναδά. Είχε διαγνωστεί […] Το άρθρο «Αν βλέπετε το βίντεο θα έχω πεθάνει» – Ραγίζει καρδιές 31χρονη που έφυγε από τη ζωή εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.