Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΣΑΒΒΑΤΟ

3

ΙΟΥΛΙΟΥ
2021

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

Ι∆ΡΥΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρόνος 20ός / Αριθµ. φύλλου 5768

ΑΡΓ. ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗΣ, ΧΑΡ. ΜΠΟΝΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΤΗ «Γ» ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΑΧΑΪΑ

ΕΙ∆ΙΚΟΙ: ΥΨΗΛΗ ΜΕΤΑ∆ΟΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΑΘΟΓΟΝΑ

Ποια είναι η «ταυτότητα»
της µετάλλαξης
από την Κολοµβία

Ικανοποίηση, αλλά
όχι εφησυχασµός
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕ∆Α Η ΕΠΙ∆ΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

ΣΕΛ. 3

ΣΕΛ. 4

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ Γ.Γ. ΤΟΥ ΟΟΣΑ

Απασχόληση
και
εµβολιασµοί
ΣΕΛ. 15

Μαχαιρώµατα
για ένα... κινητό!

Ο ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ

Η ψηφιακή
εποχή της
∆υτ. Ελλάδας
ΣΕΛ. 9

ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΡΟΜΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ∆ΑΠΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ
ΣΕΛ. 7

ΕΛΠΙ∆ΕΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΖΙΡΟΥ

Από ∆ευτέρα
οι εκπτώσεις
ΣΕΛ. 5

«ΜΑΧΗ» ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΜΑΥΡΙΚΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ

Εδώ Παππάς,
εκεί…
στο ∆οµοκό!

Ο πρώτος πύρινος
συναγερµός
ΙΣΧΥΡΕΣ ∆ΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ Π.Υ. ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΚΑΙ Ε∆ΑΦΟΥΣ

ΣΕΛ. 8

ΣΕΛ. 21-25

ΘΡΙΛΕΡ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ EURO

Η Ισπανία στους «4» από τα 11 βήµατα!
ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ 4-3 ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑ∆ΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΣΕΛ. 7

Βαθµολογία
µέσω…
κινητών
ΣΕΛ. 11



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Χάθηκαν οι ευκαιρίες…
      Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά το περασμένο συνέδριο και πριν από τις ευρωεκλογές, βρίσκεται σε καλό δρόμο, «καπαρώνει» στις μετρήσεις της κοινής γνώμης τη δεύτερη θέση αλλά στην Αχαΐα, δεν λείπει η γκρίνια… Πολλά στελέχη διαφωνούν ως προς την δυναμική των κινητοποιήσεων που επιβάλλουν οι πολύ συχνές επισκέψεις και περιοδείες υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος στον νομό. […] Το άρθρο Χάθηκαν οι ευκαιρίες… εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Το μήνυμα του Ιάσονα Φωτήλα
      Το δικό του, ξεχωριστό, μήνυμα για τη Γιορτή της Μητέρας  έστειλε ο Ιάσονας Φωτήλας. Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ο Αχαιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε  τα εξής: “Τιμάμε με σεβασμό την Ημέρα της μητέρας. Την μητέρα, ακρογωνιαίο λίθο του θεσμού της οικογένειας. Την μητέρα αιώνιο σύμβολο της ανιδιοτελούς αγάπης, της προσφοράς και […] Το άρθρο Το μήνυμα του Ιάσονα Φωτήλα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Επιστολική ψήφος: Ξεκίνησε η αποστολή φακέλων
      Μετά την πρόσφατη ολοκλήρωση της εγγραφής των ενδιαφερομένων να ψηφίσουν επιστολικά στις προσεχείς ευρωεκλογές, η διαδικασία εισήλθε στην επόμενη φάση που αφορά στην αποστολή των φακέλων επιστολικής ψήφου στους πάνω από 200.000 εγγεγραμμένους. Τις τελευταίες ημέρες άρχισε η αποστολή email, sms ή μήνυμα στο viber στους εκλογείς ότι ξεκίνησε η αποστολή του φακέλου τους […] Το άρθρο Επιστολική ψήφος: Ξεκίνησε η αποστολή φακέλων εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Μια ζωή… ποδήλατο
      Το Πανεπιστήμιο Πατρών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας-Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, τη σύμπραξη της Επιτροπής Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών και την οργανωτική επιμέλεια του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, διοργανώνει για μία ακόμα χρονιά τη 12η Ποδηλατική Βόλτα 2024 με τίτλο «Πάμε με Ποδήλατο». Η Ποδηλατοδρομία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 19 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι. […] Το άρθρο Μια ζωή… ποδήλατο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Μαζική παρουσία και από τη Δυτική Ελλάδα
      Με λεωφορεία, τουλάχιστον τρία, αλλά και δεκάδες Ι.Χ. πήγαν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν την ομιλία του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, εκατοντάδες ομοεθνείς του, από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδος. Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής τους, υπήρχε διακριτική παρουσία της ΕΛ.ΑΣ., καθώς τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, με βάση τον σχεδιασμό […] Το άρθρο Μαζική παρουσία και από τη Δυτική Ελλάδα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.