Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
CITY LIGHTS
05 Ιουνίου 2021 | karitsa.gr
ΚarfitSa
FREE PK5S
Η ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΣΥ ΝΗ ΘΕΙΑ ΤΗΣ Μ ΑΚΕΔ ΟΝΙΑ Σ
οι ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ
ΑΓΑΠΗΣΑΝ
ΤO SUSHI
οι ΦΟΙΤΗΤΕΣ
ΤΟΥ ΑΠΘ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΝ
ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΚΑΡΚΙΝΟΥ
ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΕΑΤΟΣ
STREETS SKG
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ Κ>
ΟΑΣΘ:
ΣΥΝΕΝΤΕΞΕΙΣ :
Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
ΑΠ. ΠΑΝΑΣ
ΑΡΘΡΟ
Υγειονομικές βόμβεs τα αστίκά
κωρί5Παράθυρα και κλιματισμό
. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ
ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΑΤΑ
Τι απαντούν οι
θεσσαλονικείs σε
Αtέλειωτηταλαιπωρία για τοus θεσσαλονικείs, εκτός χρονοδιαγραμμάτων
ηπαραλαβn νέων οχημάτων και εξαιρετικά επικίνδυνοs ο συνωστισμός
ελέω Πανδημίαs.
δημοσκοπήσεις
για γυναίκα δήμαρχο;
Σελ. 20-21
ιΠοσοστό
δημοφιλίαs και
Προτίμησηs
συγκεντρνουν;
ΕΒΡΟΣ
ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ
ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.. ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ HIGH TECH ΤEXΝΟΛΟΓΙΑ ,
ΦΡΑΧΤΗ ΚΑΙ DRONES
ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ
ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
Σελ. 6-7
Σελ. 14
Σελ. 22-23
ΠCITY Lghs

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • ΗΠΑ: Αύξηση 5,4% στο εμπορικό έλλειμμα
  Αύξηση 5,4% σημείωσε το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ τον Οκτώβριο και σκαρφάλωσε σε υψηλό τεσσάρων μηνών στα 78,2 δισ. δολ. όπως έδειξαν τα στοιχεία που ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο Εμπορίου.  Οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών σε δημοσκόπηση του Bloomberg τοποθετούσαν το έλλειμμα στα 80 δισ. δολ. Οι εξαγωγές σημείωσαν πτώση 0,7% στα 256,6 δισ. δολ. υποχωρώντας […] Το άρθρο ΗΠΑ: Αύξηση 5,4% στο εμπορικό έλλειμμα εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • ΕKT: Η Ελλάδα στις χώρες με τη μεγαλύτερη πρόοδο σε έρευνα και ανάπτυξη
  Η Ελλάδα ανήκει στις χώρες της Ευρωπαϊκή Ένωσης με τη μεγαλύτερη αύξηση στην ένταση Έρευνας & Ανάπτυξης (Ε&Α) κατά τη δεκαετία 2011-2021, με βάση τα επίσημα στατιστικά στοιχεία για τις δαπάνες Ε&Α στις χώρες της ΕΕ το 2021 που δημοσίευσε η Eurostat και ανέλυσε το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ). Συγκεκριμένα, η ένταση […] Το άρθρο ΕKT: Η Ελλάδα στις χώρες με τη μεγαλύτερη πρόοδο σε έρευνα και ανάπτυξη εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Ο υπουργός με τις ανέσεις
  Ποιος υπουργός της κυβέρνησης ο οποίος τους τελευταίους μήνες έχει καβαλήσει καλάμι (παρά το γεγονός ότι το Μαξίμου τον έχει σε απόσταση ασφαλείας) εθεάθη προ ολίγων ημερών να ταξιδεύει για Λονδίνο στην bussinessclass με τα χαϊλίκια του, τις ανέσεις του και την πολυτέλειά του; Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες με ρωτούσαν «ποιος τα πληρώνει αυτά;». Φαντάζομαι, από […] Το άρθρο Ο υπουργός με τις ανέσεις εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Τουλάχιστον 16 προσαγωγές – Δύο τραυματίες αστυνομικοί
  Σε προσαγωγές τουλάχιστον 16 ατόμων προχώρησε η Αστυνομία, μετά την ένταση που σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την ολοκλήρωση της πορείας στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Τα άτομα που προσήχθησαν φέρεται να συμμετείχαν στα σοβαρά επεισόδια που έγιναν μετά την λήξη της πορείας. Σύμφωνα με την αστυνομία, λατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν τουλάχιστον […] Το άρθρο Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Τουλάχιστον 16 προσαγωγές – Δύο τραυματίες αστυνομικοί εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Ο αναγνωρισμένος ρόλος της Ελλάδας στα Βαλκάνια
  Η Σύνοδος Ευρωπαϊκής Ένωσης – Δυτικών Βαλκανίων πραγματοποιείται σήμερα στα Τίρανα, όπου θα λάβουν μέρος και οι ηγέτες των υποψήφιων προς ένταξη χωρών των Δυτικών Βαλκανίων με στόχο να γίνει ο διαμοιρασμός του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 500 εκατομμυρίων ευρώ. Επίσης θα ανακοινωθεί το ευρωπαϊκό σχέδιο δράσης για την αναχαίτιση των ολοένα και αυξανόμενων μεταναστευτικών […] Το άρθρο Ο αναγνωρισμένος ρόλος της Ελλάδας στα Βαλκάνια εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.