Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΠΕΜΠΤΗ

10

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
2020

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

Ι∆ΡΥΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρόνος 19ος / Αριθµ. φύλλου 5528

n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

∆ΕΚΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟ∆ΟΜΩΝ
ΑΠΟ ΤΗ ∆ΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Τρένο: «Πράσινο φως»
για την υπογειοποίηση
n ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΕΛΕΤΙ∆Η ΧΘΕΣ ΣΕ ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ
Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ,
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΓΑΣ, ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗ «Γ»

«Ένεση»
µε 22 θέσεις
χρειάζεται
η Ιατρική
ΣΕΛ. 11

ΣΕΛ. 3

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕ∆ΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

Βρίσκει στέγη

στο ΚΕΤχ η ΕΛ.ΑΣ.
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΠΓΝΠ

∆ύο κλίνες
Covid-19
στη ΜΕΘ
Παίδων

248 ΤΑ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ,
«ΛΕΥΚΗ» Η ΑΧΑΪΑ

ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ
ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ
ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΣΕΛ. 4

ΣΕΛ. 5
ΣΕΛ. 19-24

ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ
Ο ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ

ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Στο παρά 1’
οι µάσκες
ΣΕΛ. 10

ΣΟΚ ΣΤΗ ∆ΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ

Προµηθέας: Πρεµιέρα
µε Πανιώνιο

Κόλαση
φωτιάς
σε πολλά
µέτωπα

ΣΤΟ SUPER CUP ANTIMETΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ

n ΚΑΗΚΑΝ ΣΠΙΤΙΑ, ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΑΝ
ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΛΕΙΑ

Toν λήστεψαν
µετά το τροχαίο
ΣΕΛ. 7

ΣΕΛ. 2, 6



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Πιλάφι με πλιγούρι, κουκουνάρι και γαρίδες  
      Υλικά (για 4 άτομα) 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1½ φλιτζάνι πλιγούρι 4 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου από κύβο 2 κουτ. σούπας κουκουναρόσποροι καβουρδισμένοι 1 φλιτζάνι τοματίνια κομμένα στη μέση 1 πιπεριά κόκκινη, ψημένη και κομμένη σε κύβους 20 γαρίδες μέτριες, καθαρισμένες 1 φλιτζάνι τομάτα τριμμένη 1 τομάτα κομμένη σε κύβους 1 κουτ. σούπας θυμάρι φρέσκο […] Το άρθρο Πιλάφι με πλιγούρι, κουκουνάρι και γαρίδες   εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πάσχα: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων και απαγόρευση φορτηγών
    Από σήμερα Παρασκευή (26/4) έως και την Κυριακή (12/5) θα ισχύσουν τα αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη και αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων, ενόψει του εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς. Ο σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε βάσει του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για πλήρη και συνεχή δραστηριοποίηση […] Το άρθρο Πάσχα: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων και απαγόρευση φορτηγών εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερ
  • Σ. ΠΕΦΑΝΗΣ: «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός»
      Ο προπονητής του Ατρόμητου Σάκης Πεφάνης μίλησε στη «Γ» για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική και τους στόχους των πορτοκαλί   Tο ταξίδι ξεκινάει για την ομάδα του Ατρόμητου Πατρών καθώς αύριο Κυριακή (28/4) θα έχουμε πρεμιέρα στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική. Η ομάδα των Ζαρουχλεΐκων ξεκινάει από τη Ζάκυνθο, όπου […] Το άρθρο Σ. ΠΕΦΑΝΗΣ: «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: «Πρώτα ο Ολυμπιακός, μετά ο Διαγόρας»
    Το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό Β πλησιάζει το οποίο κι αναμένεται να διεξαχθεί αύριο (16:00) για την 7η αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας 2, αγώνας κομβικής σημασίας για την κοκκινόμαυρη ομάδα, που αν κερδηθεί-αυτό είναι το ζητούμενο-θα δώσει το δικαίωμα για… μισή παραμονή στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Όμως στην ΠΑΕ […] Το άρθρο ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: «Πρώτα ο Ολυμπιακός, μετά ο Διαγόρας» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΚΥΠΕΛΛΟ: Μετά το Πάσχα ο Τελικός
      Αρχικά είχε διαρρεύσει ότι ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τετάρτη, όμως τελικά αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11/5 στο γήπεδο των Προσφυγικών. Αυτό δεν άρεσε και τόσο στους ανθρώπους του Διαγόρα Βραχνεΐκων καθώς η ομάδα τους αποτελείται από φοιτητές, οι οποίοι θα αποχωρήσουν για τις γιορτές. Το άρθρο ΚΥΠΕΛΛΟ: Μετά το Πάσχα ο Τελικός εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.