Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
26 Οκτωβρίου 2019 | karfitsa.gr| paraskhnio.gr | toxrimagr backstage 24.gr
FREE PRESS
Karfitsa
ΜtL Ηή-Τ
ΕΜΝμμμς 1
Ουσυμβανει
ΜΑΚΕΔ 0 Ν ΙΑ
συν ΠόΠn
H- ΣΑΒΒAΤΙ ΑΤΙΚΗ ΣΥΝ Η ΘΕΙΑ ΤΗΣ
Σελ. 33-42
ΠΑΚ
Τα 1 έργα πουαλλάζουν
την εικόνα τns Οεσσαλονίκns
Μετρό, ΟΑΣΘ, κάθετοι οδικοί άξονεςs Εγνατίas Οδού, αναβάθμιση Περιφερειακήs οδού,
σύνδεση του λιμανιού οδικς και σιδηροδρομικς και το γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα
στην κορυφή τms ατζέντας του Κυριάκου Μητσοτάκη
Σελ
CITYLights
ΕΣΟ

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Έρευνα: Εθισμένοι στα πρόχειρα φαγητά είναι ένας στους οκτώ 50άρηδες και 60άρηδες!
  Ένας στους οκτώ μεσήλικες και ηλικιωμένους έχει ανθυγιεινή σχέση με τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα, τα πρόχειρα φαγητά, τα γλυκά, τα αναψυκτικά και γενικότερα με το ανθυγιεινό φαγητό, σύμφωνα με μία νέα αμερικανική δημοσκόπηση. Στην πραγματικότητα, το σχεδόν 13% των ατόμων ηλικίας 50 ετών και άνω επιδεικνύει σημάδια αληθινού εθισμού στα πρόχειρα φαγητά! Το ποσοστό είναι πολύ […] Το άρθρο Έρευνα: Εθισμένοι στα πρόχειρα φαγητά είναι ένας στους οκτώ 50άρηδες και 60άρηδες! εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Στην Hellenic Cables έργο για υπεράκτια αιολικά πάρκα στις ΗΠΑ
  Μεμονωμένες συμβάσεις για δύο υπεράκτια αιολικά έργα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ανέλαβε η Hellenic Cables, ο κλάδος καλωδίων της Cenergy Holdings, με την Ørsted και την Eversource. Η Hellenic Cables, στο πλαίσιο αυτών των συμβάσεων, αναλαμβάνει τη μελέτη, την παραγωγή, τους δοκιμαστικούς ελέγχους και την προμήθεια, περίπου 260 χλμ. inter-array καλωδίων 66 kV και όλων […] Το άρθρο Στην Hellenic Cables έργο για υπεράκτια αιολικά πάρκα στις ΗΠΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Η Εθνική Ασφαλιστική χορηγός τίτλου του Money Show 2023
  Η Εθνική Ασφαλιστική, η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία της χώρας, συμμετείχε ως χορηγός τίτλου στο ετήσιο επιχειρηματικό και οικονομικό πολυσυνέδριο «Money Show 2023», που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 27 και 29 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με σχετική απόφαση. Πρόκειται για το 31ο πολυσυνέδριο, το οποίο επανήλθε έπειτα από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας με μότο […] Το άρθρο Η Εθνική Ασφαλιστική χορηγός τίτλου του Money Show 2023 εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Ξαφνικός χωρισμός για το τελευταίο ζευγάρι του «Power of love»
  Το τελευταίο ζευγάρι του «Power of love» δεν άντεξε στον χρόνο. Οι δύο πρώην παίκτες του ριάλιτι, Κυριακή Τσανικίδη και Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης έδωσαν τέλος στο άλλοτε παθιασμένο ειδύλλιο, με την εντυπωσιακή καλλονή να ανακοινώνει τον χωρισμό τους στο Instagram. «Έχουμε χωρίσει εδώ κι αρκετούς μήνες. Αν και εδώ λύνω […] Το άρθρο Ξαφνικός χωρισμός για το τελευταίο ζευγάρι του «Power of love» εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Στεγαστικά δάνεια: Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για την επιδότηση δόσης σε ευάλωτους δανειολήπτες
  Από αύριο, 1η Φεβρουαρίου 2023, οι δανειολήπτες θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στη πλατφόρμα (στο link https://www.gov.gr/ipiresies/periousia-kai-phorologia/diakheirise-opheilon/bebaiose-eualotou-opheilete), προκειμένου να τύχουν της σχετικής στήριξης, με πρώτο βήμα την έκδοση σχετικής βεβαίωσης ευαλώτου δανειολήπτη μέσω του πληροφοριακού συστήματος της Ειδικής Γραμματείας Ιδιωτικού Χρέους, αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση των τεσσάρων συστημικών τραπεζών (Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank […] Το άρθρο Στεγαστικά δάνεια: Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για την επιδότηση δόσης σε ευάλωτους δανειολήπτες εμφ