Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Κυκλαδική
ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΕΤΟΣ 1901 ΦΥΛΛΟ 4.502 100Ε ΚΩΔΙΚΟΣ 6197
"Εφυγε" ο άλλοτε αντιδήμαρχος
Νάξου, Στάθης Πιταράς
Σύλληψη αλhοδαπού
για απότειρα
ανθρωποκτονίας στην
Το, με σπασμένο
μπουκάλι.
Κηδεύεται σήμερα από τον Ι.Ν. Αγ. Νικοδήμου,
η ταφή
κοιμητήριο Γαλήνης.
ΜΕΓΑΛΗ Η ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥ.
ΚΛΛΛΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗ
ΛΩΝ ΚΥΚΛΑΛΩΝ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΛΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΕΝ ΜΑ ΝΥΚΤΙ
ΕΦΥΓΑΝ ΕΠΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΞΟ.. .
4Μικρότερη η ενίσχυση
σε αστυνομική δύναμη
Ιστα νησιά, φέτος:
Το καλοκαίρι-3
Χ. Θεοχάρης
Παρανομία και
φοροδιαφυγή
στον τουρισμό
δεν είναι ανεκτές
POLICE
Υπέγραψε στον
Πανναξιακό ο
σελΔημήτρης Σκούνας
Καλοκαιρινές διακοπές
ξένοιαστα και νόστιμα!
Μη χάσετε αύριο την <Κυκλαδική
Ο Αμενάρχης
Νάξου,
αντιπλοίαρχος,
Νίκος
Ακουμιανάκης,
μιλάει για
όλους και για
όλα σε μία
αποκλειστική
συνέντευξη...
St Geye
υπι ΤΝαα

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Νάξος – Άγιος Αρσένιος: Πλάνα από την εξέλιξη του έργου «Αγωγός μεταφοράς ακαθάρτων Τ. Κ. Σαγκρίου – Βίβλου»
    Νάξος – Άγιος Αρσένιος: Πλάνα από την εξέλιξη του έργου «Αγωγός μεταφοράς ακαθάρτων Τ. Κ. Σαγκρίου – Βίβλου» Συνεχίζονται με τάχιστους ρυθμούς το έργο «Αγωγός μεταφοράς ακαθάρτων Τ. Κ. Σαγκρίου – Βίβλου», όπου βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και ημέρες στην Κοινότητα του Αγίου Αρσενίου. Το έργο, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο βρίσκεται σε […] The post Νάξος – Άγιος Αρσένιος: Πλάνα από την εξέλιξη του έργου «Αγωγός μεταφοράς ακαθάρτων Τ. Κ. Σαγκρίου – Βίβλου» appeared first on Κυκλαδική.
  • Ο Μητροπολίτης Θήρας στην Ιερά Μονή Χοζοβιωτίσσης
    Ο Μητροπολίτης Θήρας στην Ιερά Μονή Χοζοβιωτίσσης Πραγματοποιώντας ποιμαντική περιοδεία στην παναγιοσκέπαστη νήσο Αμοργό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος, αμέσως μετά την άφιξη του στο λιμάνι των Καταπόλων, μετέβη στην Ιερά Μονή Παναγίας Χοζοβιωτίσσης. Εκεί τον υποδέχθηκε ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής π. Φιλάρετος Θηραίος, τελέστηκε η ακολουθία του αποδείπνου, κατα […] The post Ο Μητροπολίτης Θήρας στην Ιερά Μονή Χοζοβιωτίσσης appeared first on Κυκλαδική.
  • Η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο 27 Απριλίου
    Η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο 27 Απριλίου Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια ορεινά θα εκδηλωθούν το μεσημέρι, ενώ από το απόγευμα ο καιρός αύριο Σάββατο (27.4.24) θα είναι γενικά αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για αύριο Σάββατο, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές […] The post Η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο 27 Απριλίου appeared first on Κυκλαδική.
  • Νάξος: Τι περιμένουν οι επιχειρήσεις εν όψει Πάσχα – Τι δήλωσε ο Μιχάλης Κρητικός (vid)
    Νάξος: Τι περιμένουν οι επιχειρήσεις εν όψει Πάσχα – Τι δήλωσε ο Μιχάλης Κρητικός (vid) Το νησί της Νάξου θα επισκεφθούν πολλοί επισκέπτες, εν όψει του Πάσχα. Ο κόσμος έχει ήδη ξεκινήσει να φθάνει στο νησί της Αριάδνης, κάτι που σημαίνει πως και φέτος η περίοδος του Πάσχα, θα σημάνει και το ξεκίνημα της καλοκαιρινής […] The post Νάξος: Τι περιμένουν οι επιχειρήσεις εν όψει Πάσχα – Τι δήλωσε ο Μιχάλης Κρητικός (vid) appeared first on Κυκλαδική.
  • ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Στη Μύκονο για συναντήσεις Κατερίνα Γιαννακά και Αντώνης Σέργης
    ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Στη Μύκονο για συναντήσεις Κατερίνα Γιαννακά και Αντώνης Σέργης Η Κυκλαδίτισσα υποψήφια Ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Γιαννακά επισκέπτεται το νησί της Μυκόνου αύριο Σάββατο 27/4/2024 συνοδευόμενη απο τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Κυκλάδων Σέργη Αντώνη. Θα παραστούν στις εκδηλώσεις της εορτής του Πολιούχου της Μυκόνου Αγίου Αρτεμίου, θα επισκεφθούν τον Δήμο όπου θα έχουν […] The post ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Στη Μύκονο για συναντήσεις Κατερίνα Γιαννακά και Αντώνης Σέργης appeared first on Κυκλαδική.