Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Πληρωμές: Κλείνει το σύστημα διορθώσεων για τον έλεγχο με τεχνικές παρακολούθησης – Τι πρόλαβε να λάβει υπόψη του ο ΟΠΕΚΕΠΕ για την προκαταβολή
  Σε ενημερωτικό σημείωμα για «την έγκαιρη ενημέρωση των γεωργών» προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ αναφορικά με την επικείμενη καταβολή της προκαταβολής της ΕΑΕ 2022, προκειμένου να αιτιολογήσει για ποιο λόγο δικαιούχοι δεν θα συμπεριληφθούν στην πληρωμή. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Στην προγραμματισμένη προκαταβολή ενιαίας ενίσχυσης θα συμπεριληφθούν τα αγροτεμάχια τα οποία κατά τον έλεγχο με τεχνικές παρακολούθησης και μετά […] The post Πληρωμές: Κλείνει το σύστημα διορθώσεων για τον έλεγχο με τεχνικές παρακολούθησης – Τι πρόλαβε να λάβει υπόψη του ο ΟΠΕΚΕΠΕ για την προκα
 • Η Νορβηγία περιορίζει την πρόσβαση στα ρωσικά αλιευτικά και θα εντείνει τους τελωνειακούς ελέγχους
  Μια από τις ελάχιστες χώρες της Ευρώπης όπου τα ρωσικά αλιευτικά μπορούσαν ακόμη να πιάσουν λιμάνι, η Νορβηγία, ανακοίνωσε σήμερα ότι περιορίζει την πρόσβασή τους και εντείνει τους ελέγχους ώστε να μην χρησιμοποιούν οι Ρώσοι αυτή τη δυνατότητα για να παρακάμπτουν τις κυρώσεις. «Παρακολουθούμε στενά τις ρωσικές δραστηριότητες στα νορβηγικά ύδατα και τα λιμάνια για […] The post Η Νορβηγία περιορίζει την πρόσβαση στα ρωσικά αλιευτικά και θα εντείνει τους τελωνειακούς ελέγχους appeared first on ypaithros.gr.
 • Κ. Σκρέκας: «Με 200 εκατ. ευρώ αναβαθμίζουμε την ενεργειακή απόδοση μικρομεσαίων επιχειρήσεων»
  Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, δήλωσε: «Δρομολογούμε ένα ακόμα πολύ σημαντικό πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης, αυτή τη φορά για ελληνικές επιχειρήσεις. Μετά το «Εξοικονομώ 2021» για τα νοικοκυριά και το «ΗΛΕΚΤΡΑ» για τον δημόσιο τομέα, κάνουμε πραγματικότητα το «Εξοικονομώ – Επιχειρώ». Αυτό δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας με αφορμή την προδημοσίευση […] The post Κ. Σκρέκας: «Με 200 εκατ. ευρώ αναβαθμίζουμε την ενεργειακή απόδοση μικρομεσαίων επιχειρήσεων» appeared first on ypaithros.gr.
 • ΠΚΜ: Ξεκινά στις 11 Οκτωβρίου ο εναέριος δολωματικός ψεκασμός για τη λύσσα
  Από τη Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ξεκινούν οι πτήσεις για τη ρίψη  δολωμάτων με στόχο τον εμβολιασμό κατά της λύσσας των κόκκινων αλεπούδων για το φθινόπωρο του 2022 στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Σερρών, Πέλλας και Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος […] The post ΠΚΜ: Ξεκινά στις 11 Οκτωβρίου ο εναέριος δολωματικός ψεκασμός για τη λύσσα appeared first on ypaithros.gr.
 • Έκθεση Κομισιόν: Το έλλειμμα της ευρωπαϊκής παραγωγής ελαιολάδου ανοίγει «παράθυρο» ευκαιρίας για την Ελλάδα
  Ενδιαφέρουσες επιμέρους τάσεις ανέδειξε η νέα έκθεση βραχυπρόθεσμων προοπτικών για τις γεωργικές αγορές της ΕΕ που δημοσίευσε στις 5 Οκτωβρίου η Κομισιόν, μέσω της τομεακής επισκόπησης στις ειδικές καλλιέργειες (ελαιόλαδο, κρασί, μήλα και πορτοκάλια). Η έκθεση επιβεβαιώνει ότι η ελληνική παραγωγή μπορεί να είναι η φετινή ευνοημένη μετά τη ζημιά που προκάλεσαν οι καλοκαιρινές ξηρασίες […] The post Έκθεση Κομισιόν: Το έλλειμμα της ευρωπαϊκής παραγωγής ελαιολάδου ανοίγει «παράθυρο» ευκαιρίας για την Ελλάδα appeared first on ypaithros.gr.