Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΝ
Κυκλαδική
ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019
ΕΤΟΣ 199 1 ΦΥΛΛΟ 4,487
1,00E Η ΚΩΔΙΚΟΣ 6 197:
Το όραμά μου γα τις Κυκλάδες
της επόμενης μέρας βασίζεται
στο τρίπτυχο:
ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΤΤΥΞΗ,
ΦΟΡΤΩΜΑΣ
Φίλιππος
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ
ΤΕΡΙΒΑΛΛΟ ΝΤΟΣ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
& ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ
ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
για ης Κνιλάωες.
Στην επόμνη μρα
IS κάλτης.
στανησιά;
δεν ππαίζε
περίοδος χάριοςεχς
για κανενOS
Επίσπευση της τέταρτης Τα Εκλογικά Τμήματα που θα ψηφίσετε ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΜΙΑ ΙΔΙΑΤΕΡΗ ΒΑΠΤΙΣΗ:
φάσης διασύνδεσης των στις εκλογές της 7ης Ιουλίου σε Νάξο
Κυκλάδων ανακοίνωσε ο και Μικρές Κυκλάδες
ετικεφαλής του ΑΔΜΗΕ
Ο μεγάλος έρωτας για τη Νάξο που
κρατά από το μακρινό 1960, διαρκεί
τρεις
γενιές και
δεσμοί
Που όλο
και δυναοι
μνουν . .
) ΕΛΤΑ

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Νάξος: Τι περιμένουν οι επιχειρήσεις εν όψει Πάσχα – Τι δήλωσε ο Μιχάλης Κρητικός (vid)
    Νάξος: Τι περιμένουν οι επιχειρήσεις εν όψει Πάσχα – Τι δήλωσε ο Μιχάλης Κρητικός (vid) Το νησί της Νάξου θα επισκεφθούν πολλοί επισκέπτες, εν όψει του Πάσχα. Ο κόσμος έχει ήδη ξεκινήσει να φθάνει στο νησί της Αριάδνης, κάτι που σημαίνει πως και φέτος η περίοδος του Πάσχα, θα σημάνει και το ξεκίνημα της καλοκαιρινής […] The post Νάξος: Τι περιμένουν οι επιχειρήσεις εν όψει Πάσχα – Τι δήλωσε ο Μιχάλης Κρητικός (vid) appeared first on Κυκλαδική.
  • ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Στη Μύκονο για συναντήσεις Κατερίνα Γιαννακά και Αντώνης Σέργης
    ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Στη Μύκονο για συναντήσεις Κατερίνα Γιαννακά και Αντώνης Σέργης Η Κυκλαδίτισσα υποψήφια Ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Γιαννακά επισκέπτεται το νησί της Μυκόνου αύριο Σάββατο 27/4/2024 συνοδευόμενη απο τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Κυκλάδων Σέργη Αντώνη. Θα παραστούν στις εκδηλώσεις της εορτής του Πολιούχου της Μυκόνου Αγίου Αρτεμίου, θα επισκεφθούν τον Δήμο όπου θα έχουν […] The post ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Στη Μύκονο για συναντήσεις Κατερίνα Γιαννακά και Αντώνης Σέργης appeared first on Κυκλαδική.
  • Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή
    Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή Την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνου Αλεξανδρή, δέχτηκε σήμερα, στο γραφείο του στη Ρόδο, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος. Στη συνάντηση, στην οποία παρών ήταν και ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις κτιριακές υποδομές, καθώς και στον […] The post Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργε
  • Τουρισμός για Όλους 2024: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης
    Τουρισμός για Όλους 2024: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους του «Τουρισμός για Όλους 2024». Πού θα δείτε τα αποτελέσματα Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2024» και ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης για όσους τυχερούς θα απολαύσουν διακοπές στο κατάλυμα της επιλογής τους. Στόχος του προγράμματος είναι η  τόνωση του […] The post Τουρισμός για Όλους 2024: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης appeared first on Κυκλαδική.
  • Άρθρο Feelhellas: “Η Σύρος και η Άνδρος ανάμεσα στους ιδανικούς προορισμούς για την πασχαλινή σας απόδραση”
    Άρθρο Feelhellas: “Η Σύρος και η Άνδρος ανάμεσα στους ιδανικούς προορισμούς για την πασχαλινή σας απόδραση” Η σημαντικότερη γιορτή της Ορθοδοξίας πλησιάζει, η άνοιξη μας χτυπάει την πόρτα και η διάθεσή μας ανεβαίνει. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να ετοιμάσουμε βαλίτσες και να οργανωθούμε, έστω και τελευταία στιγμή, για να επισκεφτούμε τους καλύτερους προορισμούς, οι […] The post Άρθρο Feelhellas: “Η Σύρος και η Άνδρος ανάμεσα στους ιδανικούς προορισμούς για την πασχαλινή σας απόδραση” appeared first on Κυκλαδική.