Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

21

ΙΟΥΝΙΟΥ
2019

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

Ι∆ΡΥΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρόνος 18ος / Αριθµ. φύλλου 5167

n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

∆ΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ PULSE: ΣΤΟ 35% ΕΝΑΝΤΙ 27% ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝ∆ΡΕΟΥ

Αναπτυξιακή
προοπτική και
δηµοκρατικές
αρχές
ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙ∆Α 7

ΣΕ ΠΛΑΖ ΚΑΙ ΡΟΪΤΙΚΑ

1.300 παιδιά
και φέτος στις
κατασκηνώσεις
ΣΕΛ. 20

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΣΠΙΡΤΖΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ

Ιταλικό
ενδιαφέρον για
τις «ορφανές»
εργολαβίες

Στις 8 µονάδες
η διαφορά υπέρ Ν.∆.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΩΝ Ε∆ΡΩΝ
ΣΕΛ. 4

ΒΑΘΥΤΑΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ (2009-2014)

Πώς χάθηκε
2009

το 42% του εισοδήµατος

Αποκαρδιωτικά
τα στοιχεία για
απασχόληση και αµοιβές

2014

ΣΕΛ. 17

ΣΕΛ. 8

ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ, ΕΛΕΝΗ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

Άνθρωπος
της προσευχής και
της αγάπης ΣΕΛ. 10
13 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΠΑΤΡΑ, ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΒΕΡΟΙΑ

«Ξήλωσαν» σπείρα
που έκλεβε οχήµατα
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΚΛΟΠΕΣ Σ’ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.
ΣΕΛ. 9



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Λοράν Καντέ: Πέθανε ο γνωστός σκηνοθέτης σε ηλικία 63 χρόνων 26|04|2024 | 09:41 Πολιτισμός
    Ο Λοράν Καντέ γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου του 1961 στη Μελ του Ντε Σεβρ. Στις 25 Μαΐου του 2008 βραβεύτηκε με το Χρυσό Φοίνικα για την ταινία Entre les murs (Ανάμεσα στους τοίχους), στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Καννών. Ο Λοράν Καντέ υπήρξε ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους σκηνοθέτες, με το αριστουργηματικό «Ελεύθερος Ωραρίου» του 2001 να τον τοποθετεί με αξιώσεις στη διεθνή σκηνή. Οι τελευταίες […] Το άρθρο Λοράν Καντέ: Πέθανε ο γνωστός σκηνοθέτης σε ηλικία 63 χρόνων 26|04|2024 | 09:41 Πολιτισμός εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πάσχα 2024: Τελευταίο κουδούνι σήμερα στα σχολεία – Πότε ανοίγουν και πάλι
    Με το Πάσχα να πέφτει φέτος στις 5 Μαΐου και τη Μεγάλη Εβδομάδα να ξεκινά τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου, η τελευταία μέρα μαθημάτων είναι η σημερινή (26/04), ενώ αναμένεται να επιστρέψουν στις αίθουσες, την Δευτέρα 13 Μαΐου. Σε ότι αφορά τις θερινές διακοπές, τα Δημοτικά σχολεία και τα Νηπιαγωγεία κλείνουν κανονικά στις 15 Ιουνίου για τις διακοπές. Αν […] Το άρθρο Πάσχα 2024: Τελευταίο κουδούνι σήμερα στα σχολεία – Πότε ανοίγουν και πάλι εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Νοσοκομείο Πύργου: Καταγγελία γιατρού πως την χτύπησε συνάδελφός της!
    Ένα επεισόδιο μεταξύ δύο γιατρών, το οποίο φέρεται να έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης, σε χώρο εντός του Νοσοκομείου Πύργου, εξετάζει τόσο το Α.Τ. Πύργου, όσο και η διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του www.patrisnews.com, η καταγγελία έγινε από γυναίκα ιατρό η οποία υπηρετεί στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και σύμφωνα με τα […] Το άρθρο Νοσοκομείο Πύργου: Καταγγελία γιατρού πως την χτύπησε συνάδελφός της! εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Κασσελάκης: Θα είμαστε πρώτο κόμμα – Θέλω να κυβερνήσω δύο τετραετίες
    Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές επανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην εκπομπή “Αυτοψία” του Alpha ενώ για τις ευρύτερες επιδιώξεις του ανέφερε ότι διεκδικεί δύο τετραετίες προκειμένου να εφαρμόσει ένα μεγάλο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που θα αλλάξουν την Ελλάδα. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε: “δεν γνωρίζουμε αν τώρα είμαστε […] Το άρθρο Κασσελάκης: Θα είμαστε πρώτο κόμμα – Θέλω να κυβερνήσω δύο τετραετίες εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Τα ζώδια σήμερα(26/4)
    Κριός Καλό είναι σήμερα να ανασκουμπωθείς, να ανασυνταχθείς και να δεις με ωριμότητα και σοβαρότητα τις υποχρεώσεις σου. Αν νιώθεις ότι έχεις πολλά να κάνεις, είναι επειδή έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες, αναβάλλοντας συνεχώς τις λύσεις τους. Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό και θα βρεις πολλούς συμπαραστάτες γι’ αυτό μην το αφήσεις αναξιοποίητο. Ταύρος Έντονες ψυχολογικές […] Το άρθρο Τα ζώδια σήμερα(26/4) εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.