Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Εξαίρεση από το εμπάργκο της Λευκορωσίας κέρδισαν τα πυρηνόκαρπα
  Την παράταση μέχρι το τέλος του έτους του εμπάργκο στις εισαγωγές τροφίμων από δυτικές χώρες αποφάσισε η Λευκορωσία. Ωστόσο δεν ήταν όλα τα νέα δυσάρεστα για την Ελλάδα, αφού στη λίστα των προϊόντων που είχαν εξαρχής εξαιρεθεί από την απαγόρευση εισαγωγών προστέθηκαν καινούργια προϊόντα όπως ροδάκινα, δαμάσκηνα και λωτοί. Ουσιαστικά δηλαδή η χώρα μας μπορεί […] The post Εξαίρεση από το εμπάργκο της Λευκορωσίας κέρδισαν τα πυρηνόκαρπα appeared first on ypaithros.gr.
 • Συνάντηση αντιπροσωπείας ΓΕΩΤ.Ε.Ε. με τον Κ. Αραβώση για θέματα που αφορούν στη λειτουργία των Δασικών Υπηρεσιών
  Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022, με πρωτοβουλία του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., συνάντηση εκπροσώπων του Επιμελητηρίου με το Γενικό Γραμματέα Δασών κ. Κωνσταντίνο Αραβώση. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ Σπυρίδων Μάμαλης Πρόεδρος Δ.Σ. ΓΕΩΤ.Ε.Ε., Αλέξανδρος Ρήγας Β’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Νικόλαος Μπόκαρης μέλος Δ.Σ (δασολόγοι). Στη συζήτηση τέθηκαν οι εκκρεμότητες που αφορούν στη λειτουργία των Δασικών Υπηρεσιών […] The post Συνάντηση αντιπροσωπείας ΓΕΩΤ.Ε.Ε. με τον Κ. Αραβώση για θέματα που αφορούν στη λειτουργία των Δασικών Υπηρεσιών appeared first on ypaithros.gr.
 • Παραδοσιακή τεχνική επιτρέπει στους Ιάπωνες να παράγουν ξύλα χωρίς να κόβουν τα δέντρα
  Οι Ιάπωνες έχουν αναπτύξει εδώ και 700 χρόνια μια τεχνική να παράγουν ξύλα χωρίς να κόβουν δέντρα. Η μέθοδος Daisugi επιτρέπει με ένα κλάδεμα τύπου Μπονζάι να αναπτύσσονται τα κλαδιά πχ του Κέδρου, ολόισια και χωρίς κόμπους πράγμα που τα καθιστά ιδανικά για κάθε είδους κατασκευή. Έτσι χωρίς να κόβεται ποτέ το δέντρο, απλά κλαδεύοντάς […] The post Παραδοσιακή τεχνική επιτρέπει στους Ιάπωνες να παράγουν ξύλα χωρίς να κόβουν τα δέντρα appeared first on ypaithros.gr.
 • Εμπορική συμφωνία ΕΕ – Ν. Ζηλανδίας: Καταργούνται οι δασμοί, προστασία για φέτα και ελιές Καλαμών
  Η ΕΕ και η Νέα Ζηλανδία ολοκλήρωσαν σήμερα Παρασκευή 1/7 τις διαπραγματεύσεις για τη σύναψη εμπορικής συμφωνίας, η οποία αναμένεται να δημιουργήσει σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες για τις εταιρείες και τους καταναλωτές και στα δύο μέρη. Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης άνευ προηγουμένου δεσμεύσεις βιωσιμότητας, συμπεριλαμβανομένης της τήρησης της Συμφωνίας του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή και […] The post Εμπορική συμφωνία ΕΕ – Ν. Ζηλανδίας: Καταργούνται οι δασμοί, προστασία για φέτα και ελιές Καλαμών appeared first on ypaithros.gr.
 • Mε 10 χρόνια εγγύηση τα αγροτικά ελαστικά Radial της Bridgestone & Firestone
  Η εταιρεία Bridgestone είναι γνωστό ότι επενδύει χρόνο και πόρους στην έρευνα και την ανάπτυξη των ελαστικών, που κατασκευάζει. Συγκεκριμένα στον τομέα των αγροτικών ελαστικών, η Bridgestone είναι τόσο σίγουρη για την ποιότητα των ελαστικών της, που προχωρά σε επέκταση της εγγύησης τους στα 10 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς. Η Bridgestone είναι στην ευχάριστη […] The post Mε 10 χρόνια εγγύηση τα αγροτικά ελαστικά Radial της Bridgestone & Firestone appeared first on ypaithros.gr.