Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

5

ΑΠΡΙΛΙΟΥ
2019

ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Χρόνος 18ος / Αριθµ. φύλλου 5105

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

Ι∆ΡΥΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ΤΗΣ Ν.∆.

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ
Η Ο∆ΗΓΟΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Ο Κυριάκος σήµερα
στην Αιτωλοακαρνανία
ΣΤΙΣ 7 µ.µ. ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ∆ΑΚ «ΜΙΧ. ΚΟΥΣΗΣ» ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΤΟΥ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Στροφυλιά:
Η ώρα
της ευθύνης…

ΚΑΙ ∆ΙΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ
ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ Π.Υ.
ΚΑΙ ΦΟΡΕΑ ∆ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΣΕΛ. 4

«Βουτιά»
Ι.Χ. στο
Μονοδένδρι

ΣΕΛ. 2

ΣΕΛ. 8

ΠΟΙΝΙΚΗ ∆ΙΩΞΗ ΣΕ «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ» ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

Κατηγορούνται

για εκβιασµούς και εµπρησµούς
AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ «ΘΥΜΑΤΑ» ΚΑΙ ∆ΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ∆ΥΤ. ΕΛΛΑ∆ΑΣ
ΣΕΛ. 8

ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ «Γ»

Ένα «ΚΥΜΑ»
για τα…
βαλτωµένα
νερά
της Πάτρας
ΣΕΛ. 9

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟΝ ∆ΙΚΗΓΟΡΟ,
ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΚΡΥΣΤΑΘΗ

ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Υ. ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝ∆ΑΝΕΙΟ

Σεισµός, πυρκαγιά, εγκλωβισµοί...
ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΣΕΛ. 3

Μάχιµος
µέχρι
το τέλος...
ΣΕΛ. 39



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ζελένσκι: Νέα έκκληση για επείγουσες παραδόσεις όπλων
    Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι έκανε σήμερα νέα έκκληση για ενίσχυση της ουκρανικής αντιαεροπορικής άμυνας και επείγουσες παραδόσεις όπλων μετά το τελευταίο ρωσικό πλήγμα σήμερα στον ενεργειακό τομέα της Ουκρανίας. Ο Ζελένσκι είπε ότι η Ουκρανία έχει ανάγκη από επαρκή αριθμό συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας και από άλλα όπλα για να προστατεύσει τις πόλεις της και […] Το άρθρο Ζελένσκι: Νέα έκκληση για επείγουσες παραδόσεις όπλων εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Συνάντηση Γ. Γεραπετρίτη με τον Τούρκο ΥΠΕΞ στο Λονδίνο
    Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επικείμενης επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άγκυρα, οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης και της Τουρκίας Χακάν Φιντάν πραγματοποίησαν σήμερα συνάντηση στο Λονδίνο. Οι συνομιλίες εστίασαν επίσης στις διμερείς σχέσεις και σε περιφερειακά και διεθνή ζητήματα, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter. https://www.ertnews.gr/ Το άρθρο Συνάντηση Γ. Γεραπετρίτη με τον Τούρκο ΥΠΕΞ στο Λονδίνο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Basket League: Τελείωσε το μαρτύριο με βαριά ήττα του Απόλλωνα (66-104) από το Λαύριο 
    Σε μια… άχαρη μονομαχία μεταξύ Απόλλωνα και Λαυρίου, νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε σήμερα η Λαυρεωτική που επικράτησε 66-104 στο κλειστό της Περιβόλας για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Basket League. Μία ήττα που έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να πανηγυρίσουν και τους μελανόλευκους να πουν: “επιτέλους το μαρτύριο τελείωσε”, μιας και η […] Το άρθρο Basket League: Τελείωσε το μαρτύριο με βαριά ήττα του Απόλλωνα (66-104) από το Λαύριο  εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Δημήτρης Κόκοτας: Βελτιώνεται η υγεία του – Από Δευτέρα οι προσπάθειες αποσωλήνωσής του
    Αισιόδοξα νέα για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα. Από Δευτέρα θα ξεκινήσει η διαδικασία αποσωλήνωσης του τραγουδιστή. Ο Δημήτρης Κόκοτας άρχισε να δείχνει βελτίωση μετά από σχεδόν ένα μήνα που βρίσκεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ, στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Σύμφωνα με την Ιωάννα Σουλάκη που μίλησε στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα» σήμερα (27.04.2024) ανέφερε πως λειτουργικά […] Το άρθρο Δημήτρης Κόκοτας: Βελτιώνεται η υγεία του – Από Δευτέρα οι προσπάθειες αποσωλήνωσής του εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Δολοφονία αστυνομικού Λυγγερίδη: Τέσσερις προφυλακίστηκαν, 24 αφέθηκαν ελεύθεροι – Συνεχίζονται οι απολογίες
    Σε εξέλιξη βρίσκονται οι απολογίες των κατηγορουμένων για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη και άλλες αξιόποινες πράξεις. Μέχρι τώρα οι δικαστικές αρχές έχουν αποφασίσει τέσσερις κατηγορούμενοι να κριθούν προσωρινά κρατούμενοι και 20 να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Συνολικά μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου είχαν απολογηθεί 24 κατηγορούμενοι και η διαδικασία για την θανατηφόρα επίθεση […] Το άρθρο Δολοφονία αστυνομικού Λυγγερίδη: Τέσσερις προφυλακίστηκαν, 24 αφέθηκαν ελεύθεροι – Συνεχίζονται οι απολ�