Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • ΝΔ Θεσσαλονίκης: Oι νέοι επικεφαλής των θεματικών γραμματειών
  Τους επικεφαλής των θεματικών γραμματειών της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας του νομού Θεσσαλονίκης όρισε με απόφασή του ο πρόεδρός της, Ζήσης Ιωακείμοβιτς. Συγκεκριμένα, αγροτικών φορέων ορίζεται ο Χρήστος Τσιχήτας, ατόμων με Αναπηρία ο Μίλτος Στόικος, αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων ο Πέτρος Σαμαράς, διεθνών Σχέσεων και ΕΕ ο Δημήτρης Βαφειάδης, ειδικών Κομματικών Οργανώσεων ο Στέλιος Τσομαρίδης, […] Το άρθρο ΝΔ Θεσσαλονίκης: Oι νέοι επικεφαλής των θεματικών γραμματειών εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Η Mercedes Vision EQXX διένυσε 1.202 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση
  έο ρεκόρ κατέγραψε η Mercedes Vision EQXX, καθώς διένυσε 1.202 χιλιόμετρα (746 μίλια) με μία μόνο φόρτιση. Κατάφερε να καλύψει την απόσταση από τη Στουτγάρδη (Γερμανία) έως το Silverstone (Ηνωμένο Βασίλειο), ενώ το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 1.008 χιλιόμετρα (626 μίλια) με μία μόνο φόρτιση και το πέτυχε τον προηγούμενο Απρίλιο. Η μέση ταχύτητα καθ’ όλη […] Το άρθρο Η Mercedes Vision EQXX διένυσε 1.202 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Ο Μr ΕΣΠΑ και τα 4 δισ. με τα Εμιράτα
  Ο Γιάννης Τσακίρης, ο Mr ΕΣΠΑ της χώρας μας, διαθέτει μια αποδοχή και από τους ομολόγους στην Ευρώπη. Μου λένε πως δεν είναι τυχαίο ότι το Νέο Εταιρικό Σύμφωνο Περιφερειακής Ανάπτυξης 2021-2027 εγκρίθηκε πρώτο από όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ, αλλά και πως όλα τα τομεακά προγράμματα παίρνουν το «πράσινο φως» το ένα μετά το […] Το άρθρο Ο Μr ΕΣΠΑ και τα 4 δισ. με τα Εμιράτα εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Α. Τζιτζικώστας: «Η Ευρώπη δείχνει επιτέλους να μαθαίνει από τα λάθη της στο μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα»
  Ομιλητής στη 13η συνεδρίαση της Επιτροπής Ιθαγένειας, Διακυβέρνησης, Θεσμικών και Εξωτερικών Υποθέσεων (CIVEX), που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αλίμου και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών, ήταν ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, με θέμα την αναμόρφωση των ευρωπαϊκών πολιτικών για το μεταναστευτικό. Ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε ότι οι Περιφέρειες, οι […] Το άρθρο Α. Τζιτζικώστας: «Η Ευρώπη δείχνει επιτέλους να μαθαίνει από τα λάθη της στο μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα» εμφαν
 • Χρ. Σταϊκούρας: «Όχι» στη μείωση φόρου στα καύσιμα – «Ναι» σε παράταση Power Pass
  Τι είπε ο Υπουργός Οικονομικών για την επιστρεπτέα προκαταβολή αλλά και τις εκλογές. Για τα μέτρα στήριξης στην ενέργεια και τα καύσιμα μίλησε στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η ρήτρα αναπροσαρμογής καταργείται από την 1η Αυγούστου, και όχι από το τέλος Ιουλίου όπως είχε ανακοινωθεί, ο κ. […] Το άρθρο Χρ. Σταϊκούρας: «Όχι» στη μείωση φόρου στα καύσιμα – «Ναι» σε παράταση Power Pass εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.