Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Ιουνίου
    Οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Ιουνίου Με βάση το πλαίσιο καταβολής οι συντάξεις Ιουνίου θα καταβληθούν σε δύο δόσεις: – Την τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα θα καταβάλλονται οι συντάξεις των τέως Ταμείων Μη Μισθωτών [ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ], οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών και οι επικουρικές- ΜΟΝΟ-συντάξεις των μισθωτών και του Δημοσίου […] The post Οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Ιουνίου appeared first on Κυκλαδική.
  • Με τοπικές νεφώσεις ο καιρός της Δευτέρας 13/5
    Με τοπικές νεφώσεις ο καιρός της Δευτέρας 13/5 Την Δευτέρα η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει σταδιακά. Στις πιο δυτικές περιοχές της χώρας αναμένονται νεφώσεις που κατά διαστήματα θα πυκνώνουν. Οι ίδιες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν κι από την Πελοπόννησο μέχρι τη Θράκη. Τις  θερμές ώρες της ημέρας θα σημειωθούν μπόρες στις ορεινές περιοχές της […] The post Με τοπικές νεφώσεις ο καιρός της Δευτέρας 13/5 appeared first on Κυκλαδική.
  • Ακαθάριστα οικόπεδα: Αυτή είναι η νέα πλατφόρμα και τα πρόστιμα
    Ακαθάριστα οικόπεδα: Αυτή είναι η νέα πλατφόρμα και τα πρόστιμα Το προσεχές διάστημα αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία η νέα πλατφόρμα για τα ακαθάριστα οικόπεδα. Τα ακαθάριστα οικόπεδα θα μπορούν να εντοπίζουν οι δήμοι και στη συνέχεια μέσω της πλατφόρμας θα μπορούν να διασταυρώσουν αν έχουν υποβάλει δήλωση καθαρισμού οι πολίτες προκείμενου να τους ενημερώσουν […] The post Ακαθάριστα οικόπεδα: Αυτή είναι η νέα πλατφόρμα και τα πρόστιμα appeared first on Κυκλαδική.
  • Οδηγός για τις αλλεργίες και την κλιματική αλλαγή
    Οδηγός για τις αλλεργίες και την κλιματική αλλαγή Ως αλλεργία, χαρακτηρίζεται η δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, η οποία προκαλεί έντονη αντίδραση υπερευαισθησίας ενάντια σε συνήθως αβλαβείς ουσίες που βρίσκονται στο φυσικό μας περιβάλλον, στον αέρα που εισπνέουμε, στις τροφές που καταναλώνουμε, σε τσιμπήματα εντόμων, σε αντικείμενα με τα οποία ερχόμαστε σε επαφή, καθώς επίσης και […] The post Οδηγός για τις αλλεργίες και την κλιματική αλλαγή appeared first on Κυκλαδική.
  • Αλλάζουν όλα για τους ερασιτέχνες ψαράδες
    Αλλάζουν όλα για τους ερασιτέχνες ψαράδες Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερασιτεχνικής Αλιείας ενημέρωσε μέσω social media, για τα όσα προέκυψαν γα τον κλάδο μετά τη συνάντηση που είχε με τον γενικό γραμματέα του αρμόδιου υπουργείου Ναυτιλίας κ. Στρατάκο. Όπως αναφέρει ο Τάσος Χάλαρης το σημαντικό είναι ότι συστήνεται Μητρώο Άδειας. Όπως είπε το Μητρώο Άδειας θα […] The post Αλλάζουν όλα για τους ερασιτέχνες ψαράδες appeared first on Κυκλαδική.