Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

4

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
2019

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

Ι∆ΡΥΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρόνος 17ος / Αριθµ. φύλλου 5030

NOVARTIS

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ
ΚΑΙ ΧΘΕΣ
Ο ΝΙΚΟΣ
ΜΑΝΙΑ∆ΑΚΗΣ

Στο «κόκκινο»
η αντιπαράθεση

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ
ΝΑ «ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ»
ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

2.500

συλλήψεις
µετά την
εκκένωση!
ΣΕΛ. 5

ΣΕΛ. 11

ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ Ο∆Ο ΚΥΠΡΟΥ

Στο ψυγείο...

παραµένει το ζευγάρι
Η ΓΙΩΤΑ ΜΟΥΤΟΥΣΗ,
ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ
ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ, ΓΙΑΝΝΗ

Πορεύεται
στην αιωνιότητα
ΣΕΛ. 8

εν έχουν ακόµη ταφεί γιατί δεν εµφανίστηκε κάποιος συγγενής για να παραλάβει τους σορούς
∆
από το ΠΓΝΠ. Την ίδια «τύχη» έχει και ο 35χρονος που εντοπίστηκε πνιγµένος το απόγευµα
της 20ής ∆εκεµβρίου στη θαλάσσια περιοχή των Νιφορεΐκων.
ΣΕΛ. 8

ΣΦΟ∆ΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ, ΒΡΟΧΕΣ
ΚΑΙ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΚΡΥΟ

Τα «δόντια» της «Σοφίας»
και στην Αχαΐα
ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ
ΣΤΟ «ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ»

Θρήνος
στην κηδεία
του Θόδωρου
Ρογδάκη
ΣΕΛ. 8

n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

«Ο∆ΥΣΣΕΙΑ»
ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ
ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ
ΕΞΑΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
ΣΕΛ. 3
Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ∆ΗΜΟΤΙΚΑ

Απολογισµός,
συγγνώµη και ανοίγµατα
ΣΕΛ. 4



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Η Πάτρα «σταθμός» στην περιοδεία των Πυξ Λαξ την 1η Ιουνίου
        Οι θρυλικοί Πυξ Λαξ, το ελληνικό ροκ συγκρότημα που έγραψε μουσική ιστορία από τις αρχές των 90ς, στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής του περιοδείας «Τour 2024, Για Πάντα», αναμένεται να εμφανιστούν και στην Πάτρα, το Σάββατο 1η Ιουνίου 2024 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. «Τραγούδια που γίναν με δάκρυα στα μάτια, ντυμένα με τον μανδύα […] Το άρθρο Η Πάτρα «σταθμός» στην περιοδεία των Πυξ Λαξ την 1η Ιουνίου εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Άρης Σοϊλέδης: Στη Μύκονο με τη νέα του σύντροφο – Η αποκάλυψη που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή
    Φωτογραφίες του Άρη Σοϊλέδη με τη νέα του σύντροφο έδωσε στη δημοσιότητα το Happy Day, με το ζευγάρι να είναι εν πλω επιστρέφοντας από τις διακοπές τους στη Μύκονο. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια αποκάλυψη στον «αέρα» της εκπομπής λέγοντας ότι ο Άρης Σοϊλέδης επικοινώνησε μαζί της και της έδωσε τον λόγο της τιμής του, […] Το άρθρο Άρης Σοϊλέδης: Στη Μύκονο με τη νέα του σύντροφο – Η αποκάλυψη που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Μητσοτάκης από Χίο: Η πολιτική σταθερότητα είναι το διακύβευμα των ευρωεκλογών
    Το μήνυμα ότι η πολιτική σταθερότητα είναι το διακύβευμα των ευρωεκλογών έστειλε από τη Χίο το πρωί της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε πολίτες στο πλαίσιο των περιοδειών του ενόψει της ευρωκάλπης της 9ης Ιουνίου. «Έχουμε μπροστά μας ευρωεκλογές που θα στείλουν πολιτικά μηνύματα και επειδή ακούω διάφορους από την αντιπολίτευση να λένει ότι είναι ευκαιρία να στείλουμε […] Το άρθρο Μητσοτάκης από Χίο: Η πολιτική σταθερότητα είναι το διακύβευμα των ευρωεκλογών εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Σκρέκας: Εξοικονόμηση έως 15% στις αγορές μέσω του e-katanalotis
    «Οι καταναλωτές μπορούν να εξοικονομήσουν 10-15% στις αγορές τους με την σύγκριση των τιμών μέσω του e-katanalotis», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας. Ο υπουργός έφερε ως παράδειγμα με τις βρεφικές πάνες όπου οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τιμή από 7,96 μέχρι 14,42, δηλαδή μέσω της εφαρμογής μόνο από αυτό το προϊόν να εξοικονομήσουν πάνω από 5 […] Το άρθρο Σκρέκας: Εξοικονόμηση έως 15% στις αγορές μέσω του e-katanalotis εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Αντώνης Καργιώτης: Η εισαγγελική πρόταση για τον θάνατο του 36χρονου- Στο σκαμνί πλοίαρχος, υποπλοίαρχος, ύπαρχος και ναυκλήρος του Blue Horizon
    Tην παραπομπή σε δίκη με βαρύ κατηγορητήριο και των τεσσάρων μελών του πληρώματος του «Blue Horizon» που κατηγορούνται για τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη, του 36χρονου που φέρονται να έριξαν στο λιμάνι του Πειραιά από το πλοίο μπροστά σε δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες το βράδυ της 5ης Σεπτεμβρίου 2023 εισηγείται ο εισαγγελέας Πειραιά προς το αρμόδιο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Η πρόταση […] Το άρθρο Αντώνης Καργιώτης: Η εισαγγελική πρόταση για τον θάνατο του 36χρονου- Στο σκαμνί πλοίαρχος, υποπλοίαρχος, ύπαρχος και ναυκλήρος του Blue Horizon εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γ