Πρωτοσέλιδο Φως:
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
- Λέστερ - Άρσεναλ: To 1-1 με τον Λουίζ οι «κανονιέρηδες» (vid)
Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους η Άρσεναλ έφερε το ματς στα ίσα με τον Νταβίντ Λουίζ. - Εμπαμπέ: Στα χνάρια του Μισέλ Πλατινί (pic)
Με τα δύο γκολ απέναντι στην Ντιζόν ο Κιλιάν Εμπαμπέ έφτασε τα 7 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα, όντας ο πρώτος παίκτης που το καταφέρνει σε ηλικία κάτω των 25 ετών μετά τον Μισέλ Πλατινί. - Άρης - Ατρόμητος: Με Μήτρογλου βασικό οι «κίτρινοι»
Ο Κώστας Μήτρογλου θα είναι για πρώτη φορά βασικός στο αρχικό σχήμα του Άρη. Δείτε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων. - Λέστερ - Άρσεναλ: Ο Τίλεμανς πάτησε περιοχή και 1-0 (vid)
Ο Τίλεμανς έκλεψε, έκανε την κούρσα ανενόχλητος και με σουτ στην απέναντι γωνία έκανε το Λέστερ - Άρσεναλ 1-0. - Παναθηναϊκός - Φίλιππος Βέροιας: Αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού
Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε την αναβολή του εξ αναβολής αγώνα της 11ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Φίλιππο Βέροιας.