Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Φωνή της Καστοριάς:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΦΩΝΗΤΗ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
EBAOMAAIAIA ANEEAPTHTH nOAITIKH EDHMEPIAA KAZTOPIA
Έτος 730 | Τιμή Φύλ. 0,50 ευρώ | Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 | Αρ. Φύλλου, 3545
ΜΕΓΑΑΗ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗ ΕΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ε
Εφημερίδα <ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ»
ΖΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΜΕΣΩ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ _ _carorraelKON ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σε εξέλιξη οι
Σελ.3
εργασίες Βελτίωσ
κόμβου στην
Διασταύρωση
Αποσκέττου
(περιοχή ΕΔΗΚΑ)
από την ΠΕ
Καστοριάς
Σελ.7
Αδέσποτα
σκυλιά
Σημαντικά έργα στο οδικό δίκτυο
ζαρκάδι
μέσα στον
περιφραγμένο
του Προφήτη Ηλία
Σελ. 2
της Δυτικής Μακεδονίας
Τι ειπώθηκε για τον κάθετο άξονα σύνδεσης της Εγνατίας
με Το Κέντρο Γούνας Δυτ. Μακεδονίας
Ολοκληρώθηκε
πάνω από το 80%
του αγωγού TAP
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ
Νίκη του Α.Σ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ καταρρεουν τυπλίνθινυ
Στην Ελλάδα από τα περίπου 550
χιλιόμετρα της διαδρομής του αγωγού
έχει καθαριστεί και διαμορφωθεί το 100%
φαντάσματα του Βίτσι
επί του Διαγόρα
Δρυοπιδέων
για την 7η
αγωνιστική της Α2
Σελ.17
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας
foikastorias.gr

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Τεράστια η επιτυχία του 6ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Τσιπουρογευσιγνωσίας «Μπουζέρια Καστοριανά» των Χ.ΕΡ.ΚΑ.Τ: Ποιοί είναι οι νικητές (σειρά φωτογραφιών)
    Σε σε μιά πολύ φιλική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία, το 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας «Μπουζέρια Καστοριανά» από τους Χ.ΕΡ.ΚΑ.Τ (Χαβαλέδες Ερασιτέχνες Καστοριανοί Τσιπουροπαραγωγοί). Πρόκειται για μιά πολύ όμορφη εκδήλωση ερασιτεχνών τσιπουροπαραγωγών της περιοχής μας, μιά που το καταπληκτικό τσίπουρο της Καστοριάς, ένα παραδοσιακό προϊόν, στο οποίο ασχολούνται και πολλοί νέοι, αναβαθμίζεται συνεχώς. Τα τσίπουρα (38 τσιπουροπαραγωγών), βρέθηκαν φέτος προς δοκιμή σε τρία σημεία της πόλης μας αλλά και στο Άργος Ορεστικό.
  • Ο εορτασμός της Αποκριάς στην πόλη και τον Νομό μας (φωτογραφίες)
    Με την παρουσία εκατοντάδων συμπολιτών μας και ξένων επισκεπτών, αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Μπουμπούνας και του Χάσκαρη, τόσο στην πόλη της Καστοριάς, όσο και στους άλλους Δήμους και στις υπόλοιπες Δημοτικές Κοινότητες του Νομού μας, ενώ με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και το Αποκριάτικο Καρναβάλι της Μεσοποταμίας και οι άλλες εκδηλώσεις της Δημοτικής Κοινότητας. Μεγάλες Μπουμπούνες ανάφτηκαν από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους σε όλες σχεδόν τις γειτονιές της πόλης μας (Ντολτσό, Απόζαρι, Χλόη κ.α.) και των άλλων Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων, με
  • Εκδήλωση προσφοράς πατροπαράδοτης φασολάδας από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Καστοριάς & τους ΦΠ Καστοριάς (φωτο)
    Με μεγάλη επιτυχία, η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Καστοριάς και ο Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς, πραγματοποίησαν σήμερα Καθαρά Δευτέρα στο κτίριο των Προσκόπων Καστοριάς στον Προφήτη Ηλία, εκδήλωση, κατά την οποία προσφέρθηκε η υπέροχη πατροπαράδοτη φασολάδα (υπήρχε και αλάδωτη), συνοδεία νηστίσιμων καθώς και άφθονου κρασιού. fonikastorias.gr   The post Εκδήλωση προσφοράς πατροπαράδοτης φασολάδας από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Καστοριάς & τους ΦΠ Καστοριάς (φωτο) appeared first on Φωνή της Καστοριάς.
  • Μοναδικές στιγμές στο καρναβάλι της Μεσοποταμίας! (φωτογραφίες)
    Με πολύ κέφι, ζωντάνια και χορό, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή της Αποκριάς η παρέλαση των καρναβαλιστών στη Μεσοποταμία Καστοριάς! Δεκάδες καρναβαλιστές κάθε ηλικίας και εντυπωσιακά διακοσμημένα άρματα, γέμισαν με χρώματα και μουσικές τον κεντρικό δρόμο της πόλης. Πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων παρακολούθησαν αυτή τη μοναδική παρέλαση! Δήμος Καστοριάς The post Μοναδικές στιγμές στο καρναβάλι της Μεσοποταμίας! (φωτογραφίες) appeared first on Φωνή της Καστοριάς.
  • Στήνονται οι μεγάλες Μπουμπούνες σε Ομόνοια, Ντολτσό και Απόζαρι (φωτογραφίες)
    Πλατεία Ομόνοιας Ντολτσό- Πλατεία Αφών Εμμανουήλ Πλατεία Απόζαρι The post Στήνονται οι μεγάλες Μπουμπούνες σε Ομόνοια, Ντολτσό και Απόζαρι (φωτογραφίες) appeared first on Φωνή της Καστοριάς.