Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Νέα παράταση στα
Σχέδια Βελτίωσns
Moas μία στιs τέσσερ1s
ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
λάθη στο Ε9
φουσκώνουν
τον ΕΝΦΙΑ
Πενταπλάσια επιβάρυνση
ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ
Πιο μπροστά και με
αυξημένες προκαταβολες
Πληρώνονται
Άμεσες και ΠΑΑ
αιτήσεις έχει
..e Yla anoenKes και μαντρια
Σε μας!KEs αγορέs ντόπιων φρούτων
και ξηρών καρπών Προβαίνει το
υπουργείο reapylas των ΗΠΑ,
με σκοπό την άμβλυνση των
επιπτώσεων του εμπορικού Πολέμου.
ΕΥΡΩΠΗ & ΚΟΣΜΟΣ ΣΕΛ.47
J ΧΩΡΑ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥ Η
www.ypaithros.gr
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 Ι ΕΤΟΣ 30 I ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 149| [email protected] | ISSN: 2459-3206 | Τιμή: €2
ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΔΕΘ
* Πρώτο δείγμα Υραφns δίνει ο Στ. Αραχωβίτηs με δηλώσεις του στην «W»
* Κλειδώνει η μείωση εισφορών, έρχεται η προκήρυξη τηs ψηφιακήs Υεωργ1as
ΣΕΑ 4-5
ΣΕ ΦΑΡΣΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ
Βάζουν μπροστά οι βαμβακοσυλλεκτικέs
ΣΕΛ.30-31
ΜΑΡΙΑ ΒΟΛΙΩΤΟΥ
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΑΡΓΥΡΙΟΥ
«Πάντα και μόνο
ο συνεταιρισμός»
για τ1s «EUEs»
του Πηλίου
Πρόταση για
μετοχες στουs
τευτλοπαραγωγούs
φέρνει ο
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Μειωμένη κατά
70% η άρδευση
στο καρπούζι
με την ευφυή
γεωργία
η διαδικασία
συγκομιδns
με νέα
υπουργική
αποφαση
ΣΕΛ.24
ΣΕΛ. 2

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Το πρώτο βήμα για τη διαχείριση των άγριων αλόγων
  Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ανατέθηκε σχετική μελέτη με αντικείμενο την «Παρακολούθηση πληθυσμού και προτάσεις διαχείρισης των άγριων αλόγων (Equus caballus) στον Εθνικό Δρυμό Αίνου και σε περιοχές της Ναυπακτίας». Το σχέδιο δράσης στοχεύει στη διαχείριση των άγριων αλόγων, τα οποία κινούνται ανεξέλεγκτα και προκαλούν ζημιές και προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής και κατ’ επέκταση στη […] The post Το πρώτο βήμα για τη διαχείριση των άγριων αλόγων appeared first on ypaithros.gr.
 • Αντιθέσεις: Νομοσχέδιο για το νερό
  Το νερό τελειώνει αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει ιδιωτικοποίηση Το νερό νεράκι αν περάσουν τα σχέδια της κυβέρνησης Καταγγελίες σε υψηλούς τόνους για τη δήθεν προσπάθεια της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει τις εταιρείες ύδρευσης και να δώσει την εκμετάλλευση του νερού σε ιδιώτες προκάλεσε το νομοσχέδιο που έγινε νόμος του Κράτους την περασμένη Τρίτη, με την ψήφο […] The post Αντιθέσεις: Νομοσχέδιο για το νερό appeared first on ypaithros.gr.
 • Διαχείριση ζιζανίων στον ηλίανθο
  του Θωμά Γιτσόπουλου, κύριου ερευνητή ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων, Θεσσαλονίκη Ο ηλίανθος αποτελεί εναλλακτική ανοιξιάτικη καλλιέργεια που προσαρμόζεται σε διάφορους τύπους εδαφών και μπορεί να αντικαταστήσει τον αραβόσιτο και τα χειμερινά σιτηρά ή να αξιοποιήσει ξηρικούς αγρούς στον κύκλο της αμειψισποράς. Αποτελεί ευαίσθητη καλλιέργεια στον ανταγωνισμό με τα ζιζάνια ιδιαίτερα στα πρώτα […] The post Διαχείριση ζιζανίων στον ηλίανθο appeared first on ypaithros.gr.
 • ΗΠΑ: Yπηρεσία αξιολόγησης γης μέσω διαδικτύου λανσάρει το δίκτυο FBN
  Το Farmer’s Business Network είναι ένα δίκτυο παροχής υπηρεσιών σε Αμερικανούς αγρότες, που τα τελευταία χρόνια γνωρίζει ολοένα και μεγαλύτερη ανάπτυξη, έχοντας συγκεντρώσει μέλη από διάφορες αγροτικές περιοχές των ΗΠΑ. Μέσω του ιστοτόπου του, οι αγρότες μπορούν να ενημερωθούν για τις τρέχουσες τιμές αγροεφοδίων στην περιοχή τους και να προβούν σε παραγγελίες, μέσα από ειδικές […] The post ΗΠΑ: Yπηρεσία αξιολόγησης γης μέσω διαδικτύου λανσάρει το δίκτυο FBN appeared first on ypaithros.gr.
 • Η εκλογική στάση των αγροτών της Ολλανδίας και η περίπτωση της Ελλάδας
  Πριν από λίγες μέρες, στις εκλογές για την ανάδειξη της Γερουσίας στην Ολλανδία, το Κίνημα Αγρότη Πολίτη (ΒΒΒ) εξέλεξε 15 από τις 75 θέσεις. Αναλυτές στην ΕΕ θεωρούν ότι, με τη μάλλον απρόσμενη αυτή στάση, οι Ολλανδοί τιμώρησαν όσους, στο όνομα της επίτευξης περιβαλλοντικών στόχων ή χωρίς ουσιαστικό διάλογο, ασκούν πολιτικές περιορισμού του αγροδιατροφικού τομέα. […] The post Η εκλογική στάση των αγροτών της Ολλανδίας και η περίπτωση της Ελλάδας appeared first on ypaithros.gr.