Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
.03/03/20 18 . www.karfitsa.gr . f karfitsa.gr
.yakarfitsagr
ΧΡΗΣΤΟΣ Γ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ
ΓΓ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ
«Παγίδα» στήνουν
οι δανειστές
HEP ρία
θα έρει και
HEpopla
Σκανδαλολογία
και σκοπιανο
στην κυβέρνηση
FREEPRESS
γιατί κι εμεις σαs «διαβάζουμε»
ΤΟΝ ΑΔΕΣΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗ Β
ΛΟΝΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΥΛΚΟ ΧΙΡΟ
Η προσευχή οτο τζαμί τουλίΙ.0.
ΛΟΤΠΟΛΥΠΡΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ DOPO ΠΕΝΑ
ΟΑΣθ και ελεγχόμενη : «Αποτυχημένη
στάθμευση
ευνοουν τα ΤΑΕ!
η δεύτερη θητεία
tMr ουτάρη»
Συνταγή για
τους αναγνώστες
της Karfitsa
ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ: ΥΓΕΙΑ-ΒΙΒΛΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ-ΕΚΑΗΑΜΕΙΣ & ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΛΑΣΗ-ΣΠΟΡ

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Μπάρμπα Στάθης: Πρόγραμμα εκπαίδευσης συμβολαιακών παραγωγών
  Με στόχο την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, η Μπάρμπα Στάθης διοργάνωσε σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μια σειρά εξειδικευμένων εκπαιδεύσεων για τους συμβολαιακούς παραγωγούς της εταιρείας, με κεντρικό θεματικό άξονα τη βιώσιμη λίπανση των κηπευτικών. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι εκπαιδεύσεις εστίασαν σε θέματα βέλτιστων καλλιεργητικών πρακτικών, όπως οι […] Το άρθρο Μπάρμπα Στάθης: Πρόγραμμα εκπαίδευσης συμβολαιακών παραγωγών εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Χαλκιδική: Άφαντη η 26χρονη μητέρα και η κόρη της – Μήνυση για αρπαγή ανηλίκου κατέθεσε ο πατέρας
  Κανένα ίχνος δεν έχει ακόμα εντοπιστεί της 26χρονης γυναίκας και της τρίχρονης κόρης της που εξαφανίστηκαν από τη Νικήτη Χαλκιδικής το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Από την πρώτη στιγμή που ο σύντροφος της 26χρονης και πατέρας του παιδιού, δήλωσε την εξαφάνισή τους στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής, έχει σημάνει συναγερμός και οι αστυνομικοί αναζητούν τη […] Το άρθρο Χαλκιδική: Άφαντη η 26χρονη μητέρα και η κόρη της – Μήνυση για αρπαγή ανηλίκου κατέθεσε ο πατέρας εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Δ. Θεσσαλονίκης: Πάνω από 3.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν για τις ανάγκες του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας
  Πάνω από 3.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν για τις ανάγκες συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας και των Παιδιών τους από τη δημοπρασία της αφίσας του 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου που φιλοτέχνησε ο ζωγράφος Δημήτρης Τριμίντζιος (Dimitris Taxis), καθώς και των 15 αριθμημένων μεταξοτυπιών που υπέγραψε ο ίδιος. Τη δημοπρασία διενήργησε ο οίκος Vergos […] Το άρθρο Δ. Θεσσαλονίκης: Πάνω από 3.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν για τις ανάγκες του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Μ. Δράμαλης: Με το πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη» κάνουμε πράξη την ενεργειακή δημοκρατία
  Ενεργειακή αυτονομία και χαμηλό κόστος ρεύματος για όσους ενταχθούν στο πρόγραμμα. Μέσα στον Απρίλιο ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων του νέου προγράμματος του Υπουργείου Περιβάλλοντος κι Ενέργειας «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη». Δικαιούχοι του προγράμματος είναι νοικοκυριά και αγρότες που θα μπορούν να εγκαταστήσουν το δικό τους μικρό φωτοβολταϊκό, σε συνδυασμό με σύστημα αποθήκευσης […] Το άρθρο <strong>Μ. Δράμαλης: Με το πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη» κάνουμε πράξη την ενεργειακή δημοκρατία</strong> εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Έως και τις 30 Ιουνίου «το καλάθι του νοικοκυριού»
  Σειρά ρυθμίσεων για την αγορά και την προστασία του καταναλωτή περιλαμβάνονται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή. Με τις διατάξεις αυτές μεταξύ άλλων τροποποιούνται οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων κατά την ανακοίνωση περί μειώσεων τιμών ως εξής: Σε κάθε ανακοίνωση περί μείωσης τιμής υποδεικνύεται η προγενέστερη τιμή που εφάρμοζε ο […] Το άρθρο Έως και τις 30 Ιουνίου «το καλάθι του νοικοκυριού» εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.