Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website







Recognized text:
Κυκλαδική
Η ΠΡΩΤΗ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΚΥΚΑ ΜΕΣ
ΚΩΔΙΚΟΣ: 6197
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΕΚΔΟΤΗΣ , ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 11, ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ
ΤΡΙΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ, 2018 | Ε ΤΟΣ 170 I ΦΥΑΛΟ 41471 1,00 ΕΥΡΩ
ΣΤις 20 Απριλιου εκδικάζεται στο Μονομελές Πρωτοδικειο Να ου η ανακοπη που στρέφεται κατά του Δημου Να ου & Μικρών Κυκλάδων
που αφορά στην επιβολη των προστιμων στους καταστηματάρχες της παραλίας της Χώρας Νάξου για Τις παράνομες πέργκολες. Η εν
λάγι ανακο τη βασιζεται στο επιχειρημα ότι δεν υπάρχει χερσαία ζώνη νόμιμη On δηλ η φερόμενη ως χερσαία ζώνη δεν ειναι τιποτε
περισσότερο τίποτε λιγότερο από θάλασσα», αφού από την ημερομηνία κατασκευής Της ουδέποτε νομιμοποιήθηκε"
Η ΘΑΛΑΣΣΑ.. «ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ!! !
σελ.7, 8
Εάν το δικαστήριο κάνει δεκτή την «ανακοπή»,
τότε, αυτομάτως, υθεται θέμα για όλες τις
Πέργκολες εξαιτίας των οποίων επιβλήθηκαν
Πρόστιμα στους καταστηματάρχες-Πρόστιμα
το ύψος των on0ίων με πρόσφατη απόφαση
μειώθηκε. Στην περίπτωση δε αυτή, οι
καταστηματάρχες δύνανται να Προσφύγουν στο
Εφετείο (Znτώντας την ακύρωση της αποφάσεως
που αφορά στα πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ
λακκούβες, μπαλώματα,
κακοτεχνίες και προχειρότητα
συναντούν πεζοί και οδηγοί
στους δρόμους της καρδιάς
της Χώρας Νάξου
Ο έφορος του τμήματος στίβου του
ΠαναΖακού, Πλάτων Τομπάς, στην «Κ
"Αξίζει, να το παλεύει
κανείς Είναι μεγάλη
η ικανοποιηση
Χρειάζονται όμως οι
βοήθειες "
| Νέο ρεκόρ
| στον Τουρισμό
αναμενουν οηοι το
ερχόμενο καλοκαίρι
σελ.3
ΕΔΡΑ: ΧΩΡΑ ΝΑΞΟΥ 843 00
THA.: 22850.24681, 22850.26009
: 6974.311.260
e-maikinfo
adiki

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Αεροδιακομιδή ενός παιδιού και ενός ασθενή από τη Σαντορίνη
    Αεροδιακομιδή ενός παιδιού και ενός ασθενή από τη Σαντορίνη Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε τα παρακάτω μέσα: Για Αεροδιακομιδές, Ένα (1) B-350C μετέφερε 1 παιδί από τη Σαντορίνη στην Ελευσίνα. Ένα (1) AW-109S μετέφερε 1 ασθενή από τη Σαντορίνη στην Ελευσίνα. The post Αεροδιακομιδή ενός παιδιού και ενός ασθενή από τη Σαντορίνη appeared first on Κυκλαδική.
  • Η συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον Αντώνη Σρόιτερ από τη Νάξο (vids)
    Η συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον Αντώνη Σρόιτερ από τη Νάξο (vids) Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και την Αυτοψία. Λίγες εβδομάδες πριν τις Ευρωεκλογές, η κάμερα της εκπομπής ακολούθησε τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην περιοδεία του στα νησιά του Αιγαίου! Ο Στέφανος […] The post Η συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον Αντώνη Σρόιτερ από τη Νάξο (vids) appeared first on Κυκλαδική.
  • Μάρκος Καφούρος : «Η επιστολική ψήφος είναι γεγονός στην πράξη»
    Μάρκος Καφούρος : «Η επιστολική ψήφος είναι γεγονός στην πράξη» Η ανακοίνωση του βουλευτή Κυκλάδων Μάρκου Εμμ. Καφούρου σχετικά με τη διαδικασία άσκησης του εκλογικού δικαιώματος μέσω επιστολικής ψήφου στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι Έλληνες ψηφοφόροι έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα μέσω επιστολικής ψήφου! Ένα […] The post Μάρκος Καφούρος : «Η επιστολική ψήφος είναι γεγονός στην πράξη» appeared first on Κυκλαδική.
  • Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»
    Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»   Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία επιλογής των δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2024»  και σήμερα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της σχετικής κλήρωσης. Στόχος του προγράμματος είναι η άμεση τόνωση του εσωτερικού τουρισμού στην κατεύθυνση της ισόρροπης διάχυσης των επισκεπτών σε όλες τις περιφέρειες και καθ’ […] The post Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» appeared first on Κυκλαδική.
  • Housekeeping : Το κλειδί για την ικανοποίηση των επισκεπτών σε επιχειρήσεις φιλοξενίας
    Housekeeping : Το κλειδί για την ικανοποίηση των επισκεπτών σε επιχειρήσεις φιλοξενίας Η διαχείριση καθαριότητας δωματίων αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα για τη διατήρηση της φήμης και της ικανοποίησης των επισκεπτών σε επιχειρήσεις φιλοξενίας. Γνωρίζουμε όμως ποιες ακριβώς εργασίες περιλαμβάνει και πώς μπορούμε να την εφαρμόσουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να πετύχουμε την καλύτερη […] The post Housekeeping : Το κλειδί για την ικανοποίηση των επισκεπτών σε επιχειρήσεις φιλοξενίας appeared first on Κυκλαδική.