Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Η Φενέρμπαχτσε αποχαιρέτησε και επίσημα τον Νικ Καλάθη
    Η Φενέρμπαχτσε αποχαιρέτησε και επίσημα τον Νικ Καλάθη, που αποχωρεί από την Τουρκία μετά από δύο χρόνια. «Σε ευχαριστούμε για όλα» ανέφερε το tweeet της τουρκικής ομάδας για τον Καλάθη, που βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας. Ο 35χρονος γκαρντ, ο οποίος εφέτος είχε 7.1 πόντους, 4.8 ασίστ, 4.2 ριμπάουντ και 1.1 κλέψιμο μ.ό. σε 38 […] Το άρθρο Η Φενέρμπαχτσε αποχαιρέτησε και επίσημα τον Νικ Καλάθη εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Η de facto κυβέρνηση των Ταλιμπάν θα συμμετάσχει σε διεθνή σύνοδο στη Ντόχα υπό την αιγίδα του ΟΗΕ
    Το καθεστώς των Ταλιμπάν θα συμμετάσχει στον τρίτο κύκλο των διεθνών συνομιλιών για το Αφγανιστάν που οργανώνουν τα Ηνωμένα Έθνη στο Κατάρ, αφού απέρριψε την προηγούμενη πρόσκληση, ανακοίνωσε χθες Κυριακή εκπρόσωπος της de facto κυβέρνησης. «Αντιπροσωπεία του Ισλαμικού Εμιράτου θα συμμετάσχει στην προσεχή διάσκεψη στη Ντόχα. Θα αντιπροσωπεύσει το Αφγανιστάν και θα εκφράσει τη θέση […] Το άρθρο Η de facto κυβέρνηση των Ταλιμπάν θα συμμετάσχει σε διεθνή σύνοδο στη Ντόχα υπό την αιγίδα του ΟΗΕ εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • 10 συμβουλές για υγιή καρδιά και μακροζωία
    «Είναι πλέον αναμφισβήτητο επιστημονικά και τεκμηριωμένο βιβλιογραφικά ότι το γήρας και ιδιαίτερα η καρδιαγγειακή γήρανση προκύπτει ως αποτέλεσμα μιας πολύπλοκης αλληλεπίδρασης γενετικών παραγόντων και καταβολών και τροποποιήσιμων επιγενετικών παραγόντων, όπως ο τρόπος ζωής, η φυσική δραστηριότητα, οι έξεις και οι συνήθειες των ατόμων, οι κοινωνικές συναναστροφές και οι περιβαλλοντικές επιδράσεις. Προτάσεις και στρατηγικές πρόληψης και […] Το άρθρο 10 συμβουλές για υγιή καρδιά και μακροζωία εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Θεσσαλονίκη: Λουκέτο για 28 ώρες σε καφετέρια και εστιατόριο – Δεν έκοβαν αποδείξεις
    Στο πλαίσιο των ελέγχων της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας και της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος διαπιστώθηκαν τα κάτωθι περιστατικά. Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, πραγματοποιήθηκαν, κατά το τετραήμερο από 13 έως 16 Ιουνίου 2024, έλεγχοι σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, για τη διαπίστωση παραβάσεων της εργατικής – ασφαλιστικής και φορολογικής νομοθεσίας. Οι […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Λουκέτο για 28 ώρες σε καφετέρια και εστιατόριο – Δεν έκοβαν απ
  • Η πρώτη δήλωση της συζύγου του Απόστολου Λύτρα μετά τον ξυλοδαρμό της – «Είμαι χάλια, δεν γινόταν άλλο» (Video)
    Σε κατάσταση σοκ παραμένει η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, μετά την υπόθεση ξυλοδαρμού της. Η γυναίκα μίλησε στο Star και είπε ότι δεν είναι καλά, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, τονίζοντας ότι «δεν γινόταν άλλο» και πως περιμένει τις εξελίξεις, καθώς «τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους». Η δήλωση της συζύγου του Απόστολου Λύτρα […] Το άρθρο Η πρώτη δήλωση της συζύγου του Απόστολου Λύτρα μετά τον ξυλοδαρμό της – «Είμαι χάλια, δεν γινόταν άλλο» (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.