Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Αυτογκόλ…
  Πολύ κακό για το τίποτα όλο το συνέδριο του Κύκλου Ιδεών. Όπως σας είχα πει, όντως παρουσιάστηκε δημοσκόπηση που έδειχνε στο 49% το ποσοστό αυτών που θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας. Αλλά ποιοι με ποιους; Αφήστε που ο Βενιζέλος έβαλε στο ίδιο κάδρο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν θέλουν τις συγκλίσεις… Είναι δυνατόν; Κατά τ’ άλλα, όπως […] Το άρθρο Αυτογκόλ… εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Σιθωνία: Χρεώθηκε ο δήμος εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για αυτοκίνητο που έμεινε σε… ακινησία!
  Μια «περίεργη» υπόθεση που στοίχισε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στον δήμο, εκτυλίσσεται στη Σιθωνία. Το 2016 είχε χρεωθεί έναντι πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στον δήμο Σιθωνίας ένα μίνι βαν μάρκας VW γκρι το οποίο θα χρησιμοποιείτο από την εταιρία που είχε αναλάβει την υπόθεση αναβάθμισης των υδρομέτρων (Εταιρεία ΥΔΡΟΦΥΛΗ Α.Ε). Μέσα σ’ αυτό υπήρχαν υποτίθεται […] Το άρθρο Σιθωνία: Χρεώθηκε ο δήμος εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για αυτοκίνητο που έμεινε σε… ακινησία! εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • «Πτολεμαΐδα 5»: Σε 25 μέρες ανάβει το… φουγάρο
  Σε λιγότερο από έναν μήνα από σήμερα το ενεργειακό σύστημα της χώρας θα μετρά ακόμη μία μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, θωρακίζοντας «εαυτόν» ακόμη καλύτερα ενόψει του «δύσκολου» χειμώνα. Του ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ Λόγος γίνεται για τη νέα, υπερσύγχρονη λιγνιτική μονάδα «Πτολεμαΐδα 5» της ΔΕΗ, η οποία αναμένεται προς το τέλος του μήνα με αρχές Νοεμβρίου να […] Το άρθρο «Πτολεμαΐδα 5»: Σε 25 μέρες ανάβει το… φουγάρο εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • ΣτΕ: Αντισυνταγματικό το νέο μισθολόγιο των καθηγητών των ΑΕΙ
  Αντισυνταγματικές έκρινε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας τις σχετικές διατάξεις του νόμου 4472/2017, με τις οποίες καθορίστηκε νέο μισθολόγιο (βασικός μισθός και επιδόματα) των μελών του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, δηλαδή των καθηγητών, αναπληρωτών καθηγητών, κ.λπ. Σύμφωνα με τις υπ΄ αριθμ. 1911-1912/2022 αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ, η αντισυνταγματικότητα ανάγεται […] Το άρθρο ΣτΕ: Αντισυνταγματικό το νέο μισθολόγιο των καθηγητών των ΑΕΙ εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Αναζητούν καλλιτέχνες για τα… ψηφοδέλτια
  Οι διεργασίες για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων συνεχίζονται κανονικά από τις αρμόδιες επιτροπές των κομμάτων. Τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στο ΠΑΣΟΚ αναζητούν το τελευταίο διάστημα προσθήκες από τον χώρο του πολιτισμού για το ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης. Και αν για τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει μεγάλη δεξαμενή, στη Χαριλάου Τρικούπη προβληματίζονται να βρουν γυναίκα ηθοποιό ή […] Το άρθρο Αναζητούν καλλιτέχνες για τα… ψηφοδέλτια εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.