Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
Νο 1

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ
ΑΠΟ 100.000Σ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ

ΔΑ
ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑ

#653
24.02.2017
To «δεξί χέρι» του υπερυπουργού, τα δόντια τα… ελληνικά, «τα παιδιά των παταριών», ο υπόγειος δρόμος του Μεγάλου
Κωνσταντίνου, ο εικαστικός διεθνούς φήμης και «αναρχικός χωρίς κουκούλα», ο εναλλακτικός δήμαρχος του…
κυβερνώντος κόμματος, ο ηθοποιός χωρίς απωθημένα και η Συρία σε σκηνικό Θεσσαλονίκης…



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Δ. Χαλκηδόνος: Εννέα εκ. ευρώ το τεχνικό πρόγραμμα – Τι περιλαμβάνει
  Έργα συνολικού προϋπολογισμού σχεδόν 9 εκ. ευρώ περιλαμβάνει το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου Χαλκηδόνος για το 2023, το οποίο εγκρίθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού Συμβουλίου. Το Τεχνικό Πρόγραμμα, που πρότεινε η δημοτική αρχή, αποτελείται κυρίως από μια σειρά έργων υποδομής που είναι ήδη σε εξέλιξη, καθώς και από έργα που σχεδιάστηκαν […] Το άρθρο Δ. Χαλκηδόνος: Εννέα εκ. ευρώ το τεχνικό πρόγραμμα – Τι περιλαμβάνει εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Δίκη για το Μάτι: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των συγγενών των θυμάτων
  «Γύρω στις 2 το πρωί, το σπίτι της αδελφής μου ήταν ανοιχτό. Δεν βρήκα κανέναν μέσα, το αυτοκίνητο της αδερφής μου ήταν στο σπίτι. Στα 50 μέτρα είδα κάποιες σορούς σκεπασμένες με ένα λευκό σεντόνι». Ο Αριστείδης Χερουβείμ που κατέθεσε στη δίκη για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, έχασε μέσα στις φλόγες τη μητέρα του, […] Το άρθρο Δίκη για το Μάτι: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των συγγενών των θυμάτων εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Τι ισχύει με Λάσπα για τα ψηφοδέλτια
  Θα κατέβει η Κατερίνα Λάσπα στη Θεσσαλονίκη; Θα είναι σε ένα από τα δύο ψηφοδέλτια; Θα είναι υποψήφιος και ο Σάκης Αρναούτογλου για βουλευτής; Πρόκειται για μερικά από τα εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν μετά τις τοποθετήσεις των τομεαρχών στο ΠΑΣΟΚ. Άλλοι υποστηρίζουν ότι πολλοί τομεάρχες τοποθετήθηκαν για να μην είναι υποψήφιοι βουλευτές, άλλοι λένε ότι […] Το άρθρο Τι ισχύει με Λάσπα για τα ψηφοδέλτια εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Θεσσαλονίκη: Σε «τροχιά» επανατοποθέτησης οι αρχαιότητες στον Σταθμό Βενιζέλου
  Επανατοποθετούνται οι αρχαιότητες, που αποκαλύφθηκαν στον Σταθμό Βενιζέλου στο πλαίσιο κατασκευής του Μητροπολιτικού Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης  οι οποίες αποσπάστηκαν προσωρινά, προκειμένου να επανατοποθετηθούν στην ίδια θέση, στο επίπεδο -1. Σύμφωνα με την  ανακοίνωση του υπουργείου πολιτισμού, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ενέκρινε τις μελέτες προστασίας, στερέωσης, αποκατάστασης, συντήρησης επιφανειών και ανάδειξης (αρχιτεκτονική μελέτη αποκατάστασης και ανάδειξης, φωτισμού […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Σε «τροχιά» επανατοποθέτησης οι αρχαιότ
 • Με διευρυμένο ωράριο οι κοινωνικές δομές του Δ. Θεσσαλονίκης
  Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στo πλαίσιο της πολιτικής σχεδίασης για την αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών συνθηκών και για την προστασία των ευάλωτων πολιτών, πρόκειται σήμερα Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου , να λειτουργήσει με διευρυμένο ωράριο τις ήδη υφιστάμενες δομές, που παρέχουν τις υπηρεσίες τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε να παρασχεθεί προσωρινή φιλοξενία για όλο το […] Το άρθρο Με διευρυμένο ωράριο οι κοινωνικές δομές του Δ. Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.