Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

ΤΡΙΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΕΚ∆ΟΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΟΧΗΜΑΤΑ,
ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ
«ΧΟΡΟΣ» ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΡΑΒΑΛΙ, ΕΡΑΤΕΙΝΗ ΦΩΚΙ∆ΑΣ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν
Χρόνος 14ος / Αριθµ. φύλλου 4043/ ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ / [email protected]

ΚΟΛΑΣΗ
ΦΩΤΙΑΣ ΣΕ
ΣΥΧΑΙΝΑ ΚΑΙ
ΒΟΥΝΤΕΝΗ,
ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΑΝ
ΣΠΙΤΙΑ

Μάς «έπνιξαν» οι καπνοί
/ΣΕΛ. 3

ΠΕΝΤΕ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕ∆

Ενίσχυση
ρευστότητας
και 50.000 νέες
θέσεις εργασίας
ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Η ∆ΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Μ.
ΚΑΡΑΜΕΣΙΝΗ
/ ΣΕΛ. 7

ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...

Απίστευτο χάος
µε τον ΦΠΑ
23% στα σχολεία

ΖΗΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ

Εντολή 4ετίας
και σταθερότητας
3 ΤΙ ΕΙΠΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΑΪΑ
Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ
ΤΗΣ Ν.∆.
3ΜΕΓΑΛΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ
ΤΗΣ Ε.Α.Π.
3ΕΠΙΣΚΕΨΗ
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΗΣ «Π.Γ.»

/ ΣΕΛ. 5
/ ΣΕΛ. 4, 32

Του έβγαλε
το... µάτι µετά
από καβγά!
/ ΣΕΛ. 2

Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΣΠΕΡΟ»

«Λέµε όχι µέχρι τέλους»
/ ΣΕΛ. 5

ΣΠΟΡ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΛΥΚΑ∆Α, ΠΗΓΕ... ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙ

Πάλι «άστεγη» η Παναχαϊκή!
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ
/ ΣΕΛ. 23-28
C M
YK



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Μητσοτάκης: Παράνομη και ανεπίτρεπτη η προκλητική επιλογή της προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας
    Με έντονο τρόπο εξέφρασε το πρωί της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την αποδοκιμασία της Ελλάδας για τη στάση και τις ενέργειες της προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, η οποία ορκίστηκε στο όνομα της «Μακεδονίας» και όχι στη «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» όπως προβλέπεται από τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για «πρωτοβουλία παράνομη και […] Το άρθρο Μητσοτάκης: Παράνομη και ανεπίτρεπτη η προκλητική επιλογή της προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας εμφανίστηκε πρώτα στο Ε
  • Λεωφορείο «καρφώθηκε» σε κολώνα στη Λεωφόρο Λαυρίου – Τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός – ΦΩΤΟ αναγνώστη
    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (13/05), στην Λεωφόρο Λαυρίου, στο ύψος των Γλυκών Νερών, όπου ένα τουριστικό λεωφορείο έπεσε πάνω σε τσιμεντένια κολώνα ηλεκτροδότησης, αφού πρώτα χτύπησε την πινακίδα της στάσης των αστικών συγκοινωνιών, που βρίσκεται στο σημείο. Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε όταν, ο οδηγός του λεωφορείου υπό άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του […] Το άρθρο Λεωφορείο «καρφώθηκε» σε κολώνα στη Λεωφόρο Λαυρίου – Τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός – ΦΩΤΟ αναγνώστη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Η Νο1 τροφή που δεν πρέπει να τρώτε αν θέλετε να χάσετε λίπος από το πρόσωπο
    Ψάχνετε τρόπους να αποκτήσετε πιο λεπτό πρόσωπο; Ήρθε η ώρα να διαγράψετε μία τροφή από την λίστα με τα ψώνια σας αφού δεν πρέπει να την τρώτε εάν θέλετε να χάσετε το λίπος και το πρήξιμο από το πρόσωπό σας. Η κατακράτηση υγρών είναι ένα συχνό φαινόμενο για πολλούς ανθρώπους και δυστυχώς, τα πρώτα σημάδια πρηξίματος εμφανίζονται στο πρόσωπο. […] Το άρθρο Η Νο1 τροφή που δεν πρέπει να τρώτε αν θέλετε να χάσετε λίπος από το πρόσωπο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Οι αθλητικές μεταδόσεις 13/5/2024
    Τα παιχνίδια των Στέφανου Τσιτσιπά – Κάμερον Νόρι και Μαρίας Σάκκαρη – Βικτόρια Αζάρενκα για το Όπεν της Ρώμης ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις: 12:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 Ρώμη 14:00 COSMOTE SPORT 6 HD Στέφανος Τσιτσιπάς – Κάμερον Νόρι ATP Masters 1000 16:00 COSMOTE […] Το άρθρο Οι αθλητικές μεταδόσεις 13/5/2024 εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΠΑΤΡΑ: Ο «νταής» επιχειρηματίας “διασκέδασης” και ο «ανώμαλος» σύζυγος – Δύο με χειροπέδες
    Συγκλονίζουν τα δύο πιο σοβαρά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που είδαν το φως της δημοσιότητας το Σαββατοκύριακο. Στο πρώτο, όπως έγραψε η «Γνώμη» στο Κυριακάτικο φύλλο της, γνωστός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης, σε προάστειο της Πάτρας, βρέθηκε με χειροπέδες μετά την καταγγελία της γυναίκας του για άσκηση σωματικής βίας, απειλές και εξύβριση. Το δεύτερο συμβάν σημειώθηκε […] Το άρθρο ΠΑΤΡΑ: Ο «νταής» επιχειρηματίας “διασκέδασης” και ο «ανώμαλος» σύζυγος – Δύο με χειροπέδες εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρ