Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ως και 950 ευρώ χρειάζεται μια τετραμελής οικογένεια για να ταξιδέψει στη Νάξο
    Ως και 950 ευρώ χρειάζεται μια τετραμελής οικογένεια για να ταξιδέψει στη Νάξο   Πολύ υψηλό το κόστος και για το ταξίδι στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Τέσσερα άτομα με αυτοκίνητο για τη Χίο θα πρέπει να πληρώσουν, χωρίς καμπίνα, 596 ευρώ.     The post Ως και 950 ευρώ χρειάζεται μια τετραμελής οικογένεια για να ταξιδέψει στη Νάξο appeared first on Κυκλαδική.
  • Τρέχουν να προλάβουν την απεργία στα πλοία (ΒΙΝΤΕΟ)
    Όπου φύγει φύγει οι Αθηναίοι, σπεύδουν στο λιμάνι του Πειραιά και της Ραφήνας για να πάρουν το πλοίο για τις Κυκλάδες. Και σήμερα Μεγάλη Τρίτη, τα πλοία για τα νησιά αναχωρούν με πληρότητες σχεδόν 100%. Σήμερα αναχωρούν από τον Πειραιά 21 πλοία με προορισμό τις Κυκλάδες, την Κρήτη και Δωδεκάνησα, ενώ άλλα 28 αναχωρούν για […] The post Τρέχουν να προλάβουν την απεργία στα πλοία (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Κυκλαδική.
  • Σε ποιες τιμές θα κυμανθεί το αρνί και το κατσίκι ενόψει Πάσχα
    Σε ποιες τιμές θα κυμανθεί το αρνί και το κατσίκι ενόψει Πάσχα    «Σαρώνει» η ακρίβεια τα ελληνικά νοικοκυριά και οι ημέρες του Πάσχα πλησιάζουν.     The post Σε ποιες τιμές θα κυμανθεί το αρνί και το κατσίκι ενόψει Πάσχα appeared first on Κυκλαδική.
  • Η πρόγνωση του καιρού έως και την Κυριακή του Πάσχα
    Η πρόγνωση του καιρού έως και την Κυριακή του Πάσχα     The post Η πρόγνωση του καιρού έως και την Κυριακή του Πάσχα appeared first on Κυκλαδική.
  • Μεγάλη Τρίτη- Η ιστορία πίσω από το Τροπάριο της Κασσιανής
    Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, ψάλλεται στις Εκκλησίες ο όρθρος της Μεγάλης Τετάρτης. Το τελευταίο τροπάριο στην ακολουθία είναι αυτό της ευσεβούς και λογίας ποιητρίας του Βυζαντίου, Κασσιανής. Από τον βυζαντινό χρονογράφο Συμεών Μάγιστρο (990 μ.Χ) μαθαίνουμε ότι η Ευφροσύνη, μητέρα του αυτοκράτορα Θεόφιλου και κόρη του Κωνσταντίνου του ΣΤ’, στην προσπάθειά της να παντρέψη […] The post Μεγάλη Τρίτη- Η ιστορία πίσω από το Τροπάριο της Κασσιανής appeared first on Κυκλαδική.