Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Νάξος: Στη “γραμμή κρούσης” κατά της λειψυδρίας και η δεύτερη αφαλάτωση (pics)
    Νάξος: Στη “γραμμή κρούσης” κατά της λειψυδρίας και η δεύτερη αφαλάτωση (pics) «Τοποθετήθηκε σήμερα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας, και το δεύτερο σύστημα αφαλάτωσης δυναμικότητας 1.000 κυβικών μέτρων ημερησίως στην περιοχή Καρνάγιο πόλεως Νάξου. Και συνεχίζουμε…» Αυτά ακριβώς τόνισε, σε δημοσίευμά του, ο Αντιδήμαρχος ύδρευσης-αποχέτευσης της δημοτικής ενότητας Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων, Φώτης Μαυρομμάτης. […] The post Νάξος: Στη “γραμμή κρούσης” κατά της λειψυδρίας και η δεύτερη αφαλάτωση (pics) appeared first on Κυκλαδική.
  • Σάββατο του Λαζάρου: Η γιορτή και τα έθιμα
    Σάββατο του Λαζάρου: Η γιορτή και τα έθιμα Ο Λάζαρος είναι πρόσωπο της Καινής Διαθήκης, φίλος και μαθητής του Χριστού, ο οποίος «ηγέρθη εκ νεκρών» προαναγγέλλοντας την Ανάσταση του Κυρίου. Το όνομα «Λάζαρος» είναι εξελληνισμένος τύπος του εβραϊκού Ελεάζαρ. Ο Λάζαρος, ο επονομαζόμενος Δίκαιος και Τετραήμερος, ήταν αδελφός της Μάρθας και της Μαρίας (η γυναίκα που άλειψε με μύρο τα πόδια […] The post Σάββατο του Λαζάρου: Η γιορτή και τα έθιμα appeared first on Κυκλαδική.
  • Η πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή 28 Απριλίου
    Η πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή 28 Απριλίου Ξεκινάει ένα διάστημα καλοκαιρίας, με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες και αίθριο καιρό, αλλά αναμένεται τη Μεγάλη βδομάδα, τουλάχιστον τις πρώτες 2-3 ημέρες να φυσάει αρκετά στο Αιγαίο. Την Κυριακή των Βαΐων θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες, με ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, και στα ηπειρωτικά, αλλά και […] The post Η πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή 28 Απριλίου appeared first on Κυκλαδική.
  • Η Μαρία Αναστασοπούλου και η «Αρένα» στο Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών σε Σύρο και Τήνο
    Η Μαρία Αναστασοπούλου και η «Αρένα» στο Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών σε Σύρο και Τήνο Σύρος, Τήνος, Κέρκυρα. Τρία νησιά που έχουν δύο μεγάλες κοινότητες, με κυρίαρχα δύο διαφορετικά χριστιανικά δόγματα, το Ορθόδοξο και το Καθολικό. Πώς οι δύο μεγάλες κοινότητες βιώνουν τα Πάθη της Μεγάλης Εβδομάδας με διαφορετικό τρόπο, αλλά και με απέραντο σεβασμό […] The post Η Μαρία Αναστασοπούλου και η «Αρένα» στο Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών σε Σύρο και Τήνο appeared first on Κυκλαδική.
  • Δημόσιο – ΟΤΑ: Έρχεται μπόνους για περισσότερες υπηρεσίες
    Δημόσιο – ΟΤΑ: Έρχεται μπόνους για περισσότερες υπηρεσίες Στο Υπουργικό Συμβούλιο της Δευτέρας πρόκειται να ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες για την επέκταση του μπόνους παραγωγικότητας σε Δημόσιο αλλά και ΟΤΑ. Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες πρόκειται για περίπου 40 εκατ. ευρώ, που θα αφορούν περίπου 200.000 υπαλλήλους υπηρεσιών, οι οποίοι έχουν ενταχθεί στη διαδικασία αξιολόγησης και στοχοθεσίας. […] The post Δημόσιο – ΟΤΑ: Έρχεται μπόνους για περισσότερες υπηρεσίες appeared first on Κυκλαδική.