Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • ΠΑΣΟΚ: Σε θέσεις μάχης για την κρίσιμη συνεδρίαση – Η σύγκρουση της ηγεσίας με τους αμφισβητίες και η απειλή των διαγραφών
    Θέσεις μάχης, μία ημέρα πριν από την πρώτη μετεκλογική συνεδρίαση των οργάνων του ΠΑΣΟΚ, επιλέγουν σήμερα εκτός από το Νίκο Ανδρουλάκη, τα στελέχη και οι βουλευτές που έχουν αποφασίσει να μιλήσουν ανοιχτά για την αποτυχία του διακηρυγμένου στόχου για τη δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές. Η ηγεσία θα επιδιώξει να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα του πεδίου μάχης, που η ίδια όρισε, καλώντας […] Το άρθρο ΠΑΣΟΚ: Σε θέσεις μάχης για την κρίσιμη συνεδρίαση – Η σύγκρουση της ηγεσίας με τους αμφισβητίες και η απειλή των διαγραφών εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υ�
  • ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ: Εχασε τη ζωή του στα 20 μέτρα από την δουλειά του
    Ένα ακόμα όνομα παλικαριού της Πάτρας προστέθηκε στον «μαύρο» κατάλογο των θυμάτων της ασφάλτου. Ο ∆ημήτρης Βασιλακόπουλος του Ιωάννη αν και πάλεψε γενναία μια ολόκληρη εβδομάδα μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του σε τροχαίο, δυστυχώς, δεν κατόρθωσε να βγει νικητής από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών. Υπέκυψε στα τραύματά του προχθές το βράδυ. Αν και οι […] Το άρθρο ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ: Εχασε τη ζωή του στα 20 μέτρα από την δουλειά του εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Επεισόδιο μέσα στο δικαστήριο για το φονικό στην Αχαγιά – Επιτέθηκαν στον κατηγορούμενο
    ∆ιεκόπη για την ερχόμενη Τρίτη η δίκη στο ΜΟ∆ Αιγίου για το έγκλημα στην Κάτω Αχαΐα. Βαρύ ήταν το κλίμα χθες στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού ∆ικαστηρίου Αιγίου όπου επρόκειτο να ξεκινήσει η δίκη για το άγριο φονικό με θύμα 63χρονο που συγκλόνισε την Κάτω Αχαΐα τον Απρίλιο του 2023. Η χήρα και οι κόρες […] Το άρθρο Επεισόδιο μέσα στο δικαστήριο για το φονικό στην Αχαγιά – Επιτέθηκαν στον κατηγορούμενο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Οι πρώτες στιγμές του 37χρονου δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής στη φυλακή
    Αμίλητος, χωρίς να πει την παραμικρή κουβέντα στους Αστυνομικούς έφθασε χθες στις Φυλακές των Γρεβενών ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης Βασούλας από τη Μυρτιά της Ηλείας. Ο 37χρονος βρισκόταν μέχρι και προχθές στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας -κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και νωρίς το πρωί της Κυριακής, αποφασίστηκε η μυστική μεταγωγή του στην Πάτρα, για να […] Το άρθρο Οι πρώτες στιγμές του 37χρονου δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής στη φυλακή εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Ποιος Λύτρας; Ολοι ελεύθεροι αφήνονται! ο “ντόρος”… και η θλιβερή πραγματικότητα – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    Του Κωνσταντίνου Φλαμή (ΓΝΩΜΗ)   Η μη φυλάκιση του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα για ξυλοδαρμό της γυναίκας του προκάλεσε πολλά σχόλια στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Προφανώς επειδή είναι δημοφιλής δικηγόρος. Κι όμως η απόφαση για να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για μία τέτοια πράξη δεν είναι… πρωτοφανής και φυσικά δεν εκρίθη κάτι τέτοιο από […] Το άρθρο Ποιος Λύτρας; Ολοι ελεύθεροι αφήνονται! ο “ντόρος”… και η θλιβερή πραγματικότητα – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.