Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Νέα Αριστερά Κυκλάδων: Ανοικτή Συνέντευξη Τύπου του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη Σύρο
    Νέα Αριστερά Κυκλάδων: Ανοικτή Συνέντευξη Τύπου του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη Σύρο Διαβάστε τι αναφέρει η σχετική πρόσκληση: Φίλες και φίλοι, εκπρόσωποι των ΜΜΕ της Σύρου, Μπροστά στις επικείμενες ευρωεκλογές, την Παρασκευή 24 Μαΐου και ώρα 18.00 σας καλούμε στο Ξενοδοχείο “Διογένης” στην Ερμούπολη, στην ανοικτή συνέντευξη τύπου που θα δώσει ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς […] The post Νέα Αριστερά Κυκλάδων: Ανοικτή Συνέντευξη Τύπου του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη Σύρο appeared first on Κυκλαδική.
  • AΔΜΗΕ: Συμμετοχή του Κρατικού Ταμείου των ΗΠΑ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ Great Sea Interconnector
    AΔΜΗΕ: Συμμετοχή του Κρατικού Ταμείου των ΗΠΑ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ Great Sea Interconnector Το έμπρακτο ενδιαφέρον του να συμμετάσχει στη διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector εξέφρασε το κρατικό αμερικανικό fund DFC, μέσω επιστολής προθέσεως (Letter Of Intent), που απηύθυνε στη διοίκηση του ΑΔΜΗΕ. Το DFC έλαβε τη σχετική απόφαση μετά […] The post AΔΜΗΕ: Συμμετοχή του Κρατικού Ταμείου των ΗΠΑ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ Great Sea Interconnector appeared first on Κυκλαδική.
  • Συνάντηση του Συλλόγου Εμπόρων και Επαγγελματιών Δήμου Θήρας με τον Βουλευτή Κυκλάδων Μάρκο Καφούρο
    Συνάντηση του Συλλόγου Εμπόρων και Επαγγελματιών Δήμου Θήρας με τον Βουλευτή Κυκλάδων Μάρκο Καφούρο Με πρωτοβουλία του Προέδρου μας κ. Νομικού πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση εργασίας με τον Βουλευτή Κυκλάδων και συντοπίτη μας κύριο Καφούρο Μάρκο και με  μέλη του Συλλόγου μας. Κατά τη συνάντηση δόθηκε η ευκαιρία για την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη δράση […] The post Συνάντηση του Συλλόγου Εμπόρων και Επαγγελματιών Δήμου Θήρας με τον Βουλευτή Κυκλάδων Μάρκο Καφούρο appeared first on Κυκλαδική.
  • Αεροδιακομιδές ασθενών από Σύρο, Σαντορίνη και Μήλο
    Αεροδιακομιδές ασθενών από Σύρο, Σαντορίνη και Μήλο Τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε τα παρακάτω μέσα: Για Αεροδιακομιδές, Ένα (1) C-130 μετέφερε 2 παιδιά και 1 ασθενή από τη Σαντορίνη, την Κω και τη Σάμο, στο Ηράκλειο και την Ελευσίνα. Ένα (1) AW-109S μετέφερε 2 ασθενείς από […] The post Αεροδιακομιδές ασθενών από Σύρο, Σαντορίνη και Μήλο appeared first on Κυκλαδική.
  • Διακομιδές ασθενών από Πάρο, Τήνο, Ίο, Κέα και Πάρο
    Διακομιδές ασθενών από Πάρο, Τήνο, Ίο, Κέα και Πάρο Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: -70χρονου, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν.Ν. 53, -85χρονου και 81χρονου, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι […] The post Διακομιδές ασθενών από Πάρο, Τήνο, Ίο, Κέα και Πάρο appeared first on Κυκλαδική.