Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Η Ελλάδα «γερνάει» και αυξάνει τις συνταξιοδοτικές δαπάνες – Μάστιγα η υπογεννητικότητα
    Η Ελλάδα «γερνάει» και αυξάνει τις συνταξιοδοτικές δαπάνες – Μάστιγα η υπογεννητικότητα Το δημογραφικό είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα μας. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, στα επόμενα 25 χρόνια, ο πληθυσμός της Ελλάδας μπορεί να συρρικνωθεί μέχρι και κατά 1,5 εκατομμύριο. Σύμφωνα με τη eurostat η Ελλάδα έχει τις […] The post Η Ελλάδα «γερνάει» και αυξάνει τις συνταξιοδοτικές δαπάνες – Μάστιγα η υπογεννητικότητα appeared first on Κυκλαδική.
  • Νάξος: Έκθεση γλυπτικής των μαθητών/τριών του Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου
    Νάξος: Έκθεση γλυπτικής των μαθητών/τριών του Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου Με ανάρτησή του το Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου Νάξου, παρουσίασε την έκθεση γλυπτικής των μαθητών/τριών του. Μία πολύ όμορφη, όπως θα δείτε και στις ακόλουθες φωτογραφίες, προσπάθεια, που μέσα από την οποία τα παιδιά γνώρισαν τόσο καλά τον κυκλαδικό πολιτισμό που αυτό αποτυπώθηκε στα έργα τους. Η […] The post Νάξος: Έκθεση γλυπτικής των μαθητών/τριών του Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου appeared first on Κυκλαδική.
  • Έφυγε από τη ζωή ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Σπανουδάκης – Είχε υπηρετήσει στο Α.Τ. Φιλοτίου Νάξου ως Διοικητής
    Έφυγε από τη ζωή ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Σπανουδάκης – Είχε υπηρετήσει στο Α.Τ. Φιλοτίου Νάξου ως Διοικητής Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου Σταύρος Σπανουδάκης ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια έδινε μεγάλη μάχη για την ζωή του. Ο Σταύρος Σπανουδάκης ήταν ένας ικανός αστυνομικός αλλά και αγαπητός άνθρωπος […] The post Έφυγε από τη ζωή ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Σπανουδάκης – Είχε υπηρετήσει στο Α.Τ. Φιλοτίου Νάξου ως Διοικητής appeared first on Κυκλαδική.
  • Κουνούπια: Πόσο εύκολα μεταδίδουν έναν ιό και πώς μπορούμε να προστατευτούμε
    Κουνούπια: Πόσο εύκολα μεταδίδουν έναν ιό και πώς μπορούμε να προστατευτούμε Ο εντομολόγος Γιώργος Κολιόπουλος εξηγεί στην εκπομπή «Ελένη» πόσο εύκολα μεταδίδεται ένας ιός από τα κουνούπια, τι κινδύνους διατρέχουμε και πώς μπορούμε να προστατευτούμε. O Γιώργος Κολιόπουλος εξηγεί πως τα κουνούπια ήρθαν στην επικαιρότητα και πάλι λόγω κάποιων περιβαλλοντικών παραγόντων που ευνοούν την ανάπτυξή […] The post Κουνούπια: Πόσο εύκολα μεταδίδουν έναν ιό και πώς μπορούμε να προστατευτούμε appeared first on Κυκλαδική.
  • Αμοργός: Βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες κινήσεις του αγνοούμενου Αμερικανού- Τι λέει η σύντροφός του
    Αμοργός: Βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες κινήσεις του αγνοούμενου Αμερικανού- Τι λέει η σύντροφός του «Αυτό που ξέρουμε τώρα είναι ότι ξεκίνησε την πεζοπορία του στις 7 το πρωί εκεί και θα συναντούσε τον φίλο του στην άλλη άκρη του νησιού, και δεν ξέρουμε τι συνέβη» είπε η σύντροφος του αγνοούμενου στην Αμοργό. Τις τελευταίες […] The post Αμοργός: Βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες κινήσεις του αγνοούμενου Αμερικανού- Τι λέει η σύντροφός του appeared first on Κυκλαδική.