Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ, 87-82 τον Ολυμπιακό στον 5ο τελικό
    Με τον Σλούκα να κάνει εκπληκτικό παιχνίδι βάζοντας 25 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και 29 συνολικά, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 87-82 τον Ολυμπιακό, ολοκλήρωσε την ανατροπή από 0-2 σε 3-2 και μετά το 7ο ευρωπαϊκό πήρε και το 41ο πρωτάθλημα κλείνοντας ονειρικά τη σεζόν. Το ΟΑΚΑ… φλεγόταν πριν καν αρχίσει το ματς, οι «ερυθρόλευκοι» όμως […] Το άρθρο Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ, 87-82 τον Ολυμπιακό στον 5ο τελικό εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2024: Πότε αρχίζει το πρόγραμμα
    Πάνω από 535.000 αιτήσεις έχουν υποβληθεί για 899.892 επιταγές του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), σύμφωνα με τα στοιχεία της υπηρεσίας. Το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει την 1η Ιουλίου 2024 και αφορά σε 300.000 επιταγές, με προϋπολογισμό 50 εκατ. ευρώ, αυξημένο κατά 43% από πέρυσι, ενώ, συνολικά, ο προϋπολογισμός του προγράμματος έχει τετραπλασιαστεί την τελευταία πενταετία. Η […] Το άρθρο Κοινωνικός Τουρισμός 2024: Πότε αρχίζει το πρόγραμμα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Ο Δήμαρχος, o ΣΟΨΥ και η αλαζονεία της εξουσίας
    Άρθρο του επικεφαλής του σπιράλ, Πέτρου Ψωμά Ο Δήμαρχος Πατρέων είναι ο εκλεγμένος άρχοντας της πόλης που αναλαμβάνει τη διοίκηση και την εκπροσώπησή της. Έχουν περάσει πολλοί. Στις μέρες μας –και για τρίτη συνεχόμενη θητεία- τη θέση κατέχει ο Κώστας Πελετίδης, μία πολιτική προσωπικότητα που, παρότι ψηφίζεται από διευρυμένο κοινό, διαθέτει πολιτική στάση και ρητορική […] Το άρθρο Ο Δήμαρχος, o ΣΟΨΥ και η αλαζονεία της εξουσίας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Καιρός: Από τον καύσωνα στα μπουρίνια: Δροσίζει, αλλά με επικίνδυνα ξεσπάσματα
    Υποχωρεί η θερμοκρασία σε όλες τις περιοχές από σήμερα, Παρασκευή 14/6, με τη βόρεια Ελλάδα να υποδέχεται μπουρίνια και καταιγίδες.που συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους. Ενα ψυχρό μέτωπο που κατέρχεται από τα Βαλκάνια θα δώσει όχι μόνο στις γειτονικές χώρες καταιγίδες αλλά και στη βόρεια Ελλάδα σημαίνοντας τηνν προσωρινή λήξη του καύσωνα. Η αλλαγή του καιρού, σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο έχει […] Το άρθρο Καιρός: Από τον καύσωνα στα μπουρίνια: Δροσίζει, αλλά με επικίνδυνα ξεσπάσματα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθ
  • Οι αθλητικές μεταδόσεις 14/6/2024
    Ο πέμπτος τελικός της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, καθώς και το εναρκτήριο ματς του Euro 2024 ανάμεσα στην «οικοδέσποινα» της διοργάνωσης, Γερμανία και τη Σκωτία, ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις: 09:35 COSMOTE SPORT 5 HD ERC 2024 Σουηδία, SS3 Bondestad 1 11:05 COSMOTE SPORT […] Το άρθρο Οι αθλητικές μεταδόσεις 14/6/2024 εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.