Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Παρασκήνιο:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Συλλήψεις για κοκαΐνη σε Σητεία και Αγρίνιο
    Οι αστυνομικοί στη Σητεία, έκαναν έλεγχο τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες και διαπίστωσαν ότι μετέφεραν ναρκωτικά με σκοπό να τα διαθέσουν προς πώληση. Στο όχημά τους, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν μια συσκευασία που περιείχε 34,9 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ζυγαριά ακριβείας κι έτσι οι επιβάτες συνελήφθησαν, προσήχθησαν για προανάκριση στο αστυνομικό τμήμα Σητείας όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου κατηγορούμενοι για κατοχή, μεταφορά και διακίνησ
  • Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Δένδια – Τζιτζικώστα για τις ευρωεκλογές (ΦΩΤΟ+VIDEO)
    Πρεμιέρα από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας με τον υπουργό Άμυνας Νίκο Δένδια. Διαβάστε περισσότερα στο www.karfitsa.gr Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Δένδια – Τζιτζικώστα για τις ευρωεκλογές (ΦΩΤΟ+VIDEO) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Αθήνα ή Θεσσαλονίκη; – Το ρομπότ Σοφία απαντάει για το αιώνιο ερώτημα στην Karfitsa! (ΦΩΤΟ+Video)
    Απάντηση στο αιώνιο ερώτημα «Αθήνα ή Θεσσαλονίκη» έδωσε το διάσημο ρομπότ Σοφία σήμερα το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην 4η Beyond στη ΔΕΘ. Διαβάστε περισσότερα στο www.karfitsa.gr Το άρθρο Αθήνα ή Θεσσαλονίκη; – Το ρομπότ Σοφία απαντάει για το αιώνιο ερώτημα στην Karfitsa! (ΦΩΤΟ+Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Θεσσαλονίκη: Ο Απ. Τζιτζικώστας ξενάγησε το ρομπότ Σοφία στην έκθεση Beyond (ΦΩΤΟ+Video)
    Την ευκαιρία για μια ξενάγηση στην 4η έκθεση της Beyond στη ΔΕΘ είχε σήμερα το μεσημέρι το διάσημο ρομπότ Σοφία που περιηγήθηκε στα περίπτερα συνοδεία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα. Διαβάστε περισσότερα στο www.karfitsa.gr Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Ο Απ. Τζιτζικώστας ξενάγησε το ρομπότ Σοφία στην έκθεση Beyond (ΦΩΤΟ+Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Σε ρυθμούς «παραλίας» η Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)
    Πολίτες αλλά και τουρίστες έχουν ξεχυθεί απο το πρωί στην Νέα Παραλία προκειμένου να απολαύσουν την ηλιόλουστη μέρα. Διαβάστε περισσότερα στο www.karfitsa.gr Το άρθρο Σε ρυθμούς «παραλίας» η Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.