Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Δημήτρης Κόκοτας: 40 ημέρες στην εντατική – Όλα τα νεότερα για την εξέλιξη της υγείας του
    Για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα μίλησαν σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» στο Open. Ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται 40 ημέρες στην εντατική. «Ανοιγοκλείνει τα μάτια του, αντιδρά στα ερεθίσματα αλλά χρειάζεται ακόμα μηχανική υποστήριξη», ανέφεραν οι πληροφορίες των συντελεστών της εκπομπής. Με την επιστροφή των γιατρών από τις διακοπές του Πάσχα αναμένεται να ξεκινήσει νέος […] Το άρθρο Δημήτρης Κόκοτας: 40 ημέρες στην εντατική – Όλα τα νεότερα για την εξέλιξη της υγείας του εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Δώρα ζωής από 33χρονο που νοσηλευόταν στο «Γ. Παπανικολάου» κι έχασε τη μάχη για τη ζωή
    Δώρα ζωής προσέφερε με τον θάνατό του 33χρονος που νοσηλευόταν στη Β’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β΄ ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» και έχασε τη μάχη για τη ζωή. Οι οικείοι του, στην πιο δύσκολη για αυτούς στιγμή, αποφάσισαν να προσφέρουν δώρα ζωής σε συνανθρώπους μας, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του Νοσοκομείου. Η δωρεά οργάνων […] Το άρθρο Δώρα ζωής από 33χρονο που νοσηλευόταν στο «Γ. Παπανικολάου» κι έχασε τη μάχη για τη ζωή εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Καρχαρίας βγήκε στα ρηχά στην Μαρίνα της Γλυφάδας
    Αντιμέτωποι με ένα απρόσμενο θέαμα ήρθαν όσοι έκαναν την πρωινή τους βόλτα στην Μαρίνα της Γλυφάδας. Κοιτώντας στα ρηχά νερά είδαν ένα καρχαριοειδές να κόβει βόλτες, έχοντας προφανώς χάσει τον προσανατολισμό του, πιθανότατα αναζητώντας τροφή. Όπως ήταν αναμενόμενο σήκωσαν όλοι τα κινητά τους για να καταγράψουν το γεγονός. Το άρθρο Καρχαρίας βγήκε στα ρηχά στην Μαρίνα της Γλυφάδας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Νέο σοκ στην Πάτρα – Θρήνος για τον 25χρονο Γιάννη Μητρόπουλο
    Νέο σοκ στην Πάτρα. Ενα νέο ακόμα παλικάρι έχασε την μάχη που έδινε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο ΠΓΝΠ. Πρόκειται για τον 25χρονο Γιάννη Μητρόπουλο, ο οποίος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στις 13 Απριλίου του 2024 σε τροχαίο στην οδό Δημοκρατίας στην Οβρυά, σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι του. Ο τραυματισμός του ήταν κρίσιμος […] Το άρθρο Νέο σοκ στην Πάτρα – Θρήνος για τον 25χρονο Γιάννη Μητρόπουλο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Το χάρηκαν με την ψυχή τους
    Η Κάτω Πόλη νίκησε 5-4 στα πέναλτι με την κανονική διάρκεια να τελειώνει ισόπαλη 2-2 Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ Για μια ακόμη χρονιά αναβίωσε το παιχνίδι της Άνω-Κάτω Πόλης αυτή τη φορά στο γήπεδο Προσφυγικών, που έγινε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής με νικητές τους παίκτες της Κάτω Πόλης, που επικράτησαν 5-4 στη διαδικασία των […] Το άρθρο Το χάρηκαν με την ψυχή τους εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.