Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Κλείδωσε την πεθερά του στο υπόγειο και φώναζε «εδώ θα ψοφήσεις»
    Ποινή φυλάκισης εννέα μηνών επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, σε έναν άντρα που κλείδωσε την πεθερά του στο υπόγειο της πολυκατοικίας με σκοπό να την εκδικηθεί. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για παράνομη κατακράτηση και απειλή, ενώ αποφάσισε η ποινή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν […] Το άρθρο Κλείδωσε την πεθερά του στο υπόγειο και φώναζε «εδώ θα ψοφήσεις» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωσ
  • ΠΑΤΡΑ: Οι ανήλικοι με τα ναρκωτικά… στο σχολείο τους! Ερευνα και για το άγριο ξύλο
    «Ηταν όλα ήρεμα» αυτό αρκέστηκε να πει στην «Γνώμη» η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευγενία Πιερρή για τα δύο σοβαρά περιστατικά σε τρία σχολικά συγκροτήματα, που εκλήθη να αντιμετωπίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σχολικό συγκρότημα Μαρούδα και οι τέσσερις ανήλικοι πήγαν κανονικά σήμερα στο σχολείο. Είχαν δοθεί εντολές σε εκπαιδευτικό προσωπικό και όλα κύλησαν […] Το άρθρο ΠΑΤΡΑ: Οι ανήλικοι με τα ναρκωτικά… στο σχολείο τους! Ερευνα και για το άγριο ξύλο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Οι αγρότες Αιγίου “κατεβαίνουν” Πάτρα: Διαμαρτυρία την Πέμπτη στον ΕΛΓΑ
    Παράσταση διαμαρτυρίας, θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 16 Μάη στις 11 το πρτωί στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στην Πάτρα, οι αγρότες του Αιγίου. Σε σχετική του ανακοίνωση, ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου “Μπακόπουλος Ντρίνιας”, αναφέρει: Καλούμε όλους τους πληγέντες  αγρότες, παραγωγούς σταφυλιών και κορινθιακής σταφίδας της Αιγιάλειας σε παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 16 Μάη στις 11πμ στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στην […] Το άρθρο Οι αγρότες Αιγίου “κατεβαίνουν” Πάτρα: Διαμαρτυρία την Πέμπτη στον ΕΛΓΑ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Συντάξεις Ιουνίου 2024: Πότε αρχίζουν οι καταβολές
    Το επόμενο διάστημα θα πληρωθούν οι συντάξεις μηνός Ιουνίου. Αναλυτικά: Την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 θα καταβληθούν οι συντάξεις των ταμείων του ΟΑΕΕ, του ΟΓΑ, του ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών). Επίσης την ίδια ημέρα θα δοθούν και οι συντάξεις ΕΦΚΑ σε όσους είναι συνταξιούχοι (Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί) από 1.1.2017 και έπειτα (ν.4387/2016) και οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού […] Το άρθρο Συντάξεις Ιουνίου 2024: Πότε αρχίζουν οι καταβολές εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Παγκόσμιο Μουάι τάι στην Πάτρα
    Τουλάχιστον 2.000 αθλητές, χωρίς να λάβουμε υπόψη μας τους ανθρώπους που θα συνοδεύουν τις εθνικές αποστολές των ομάδων πρόκειται να έρθουν στην Πάτρα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Mουάι τάι που θα ξεκινήσει στο τέλος του μήνα (31 Μάϊου με 10 Ιουνίου). Για την σημασία αυτής της διοργάνωσης μίλησε στον Max Fm και στην Δήμητρα Μπαλφούτη […] Το άρθρο Παγκόσμιο Μουάι τάι στην Πάτρα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.