Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Διακομιδές ασθενών από Ίο, Δονούσα, Τήνο, Σέριφο και Κίμωλο
    Διακομιδές ασθενών από Ίο, Δονούσα, Τήνο, Σέριφο και Κίμωλο Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: -27χρονου, από το λιμάνι της Ίου στο λιμάνι της Νάξου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν. ΝΑΞΟΥ 57, -73χρονου, από το λιμάνι της […] The post Διακομιδές ασθενών από Ίο, Δονούσα, Τήνο, Σέριφο και Κίμωλο appeared first on Κυκλαδική.
  • Υπό έλεγχο η φωτιά στο Άνω Σαγκρί Νάξου
    Υπό έλεγχο η φωτιά στο Άνω Σαγκρί Νάξου Πυρκαγιά ξέσπασε τη Δευτέρα (17/6) σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Σαγκρί Νάξου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:30 σε αγροτική έκταση και βοσκοτόπια. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκαν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Συνδρομή παρείχαν και […] The post Υπό έλεγχο η φωτιά στο Άνω Σαγκρί Νάξου appeared first on Κυκλαδική.
  • Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου: «Απαξίωση από την περιφερειακή αρχή στους υπαλλήλους και στις ανάγκες των νησιωτών»
    Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου: «Απαξίωση από την περιφερειακή αρχή στους υπαλλήλους και στις ανάγκες των νησιωτών» Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου: Χωρίς να πάρει υπόψη τις σοβαρές ενστάσεις των εργαζομένων στην Περιφέρεια επί του Σχεδίου Τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, με το οποίο επέρχονται δομικές αλλαγές στη λειτουργία των […] The post Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου: «Απαξίωση από την περιφερειακή αρχή στους υπαλλήλους και στις ανάγκες των νησιωτών» appeared first on Κυκλαδική.
  • «Εκσυγχρονίζουμε το θεσμό της Περιφέρειας – Δίνουμε περισσότερες δυνατότητες εξέλιξης στους υπαλλήλους»
    «Εκσυγχρονίζουμε το θεσμό της Περιφέρειας – Δίνουμε περισσότερες δυνατότητες εξέλιξης στους υπαλλήλους» Από το γραφείο τύπου του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου  Λεονταρίτη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Με την πρόταση τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – ο οποίος παρά τις αλλαγές που έχουν υπάρξει σε ανθρώπινο δυναμικό δεν είχε προσαρμοστεί ποτέ […] The post «Εκσυγχρονίζουμε το θεσμό της Περιφέρειας – Δίνουμε περισσότερες δυνατότητες εξέλιξης στους υπαλλήλους» appeared first on Κυκλαδική.
  • Η Τήνος τίμησε τον τον Αείμνηστο Πανορμίτη Ιωάννη Ρήγο
    Η Τήνος τίμησε τον τον Αείμνηστο Πανορμίτη Ιωάννη Ρήγο Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν στην Δημοτική Ενότητα Πύργου τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αείμνηστου Πανορμίτη Ιωάννη Ρήγου. Παρουσία εκκλησιαστικών και τοπικών αρχών η Τήνος σε μια λιτή και συγκινησιακά φορτισμένη τελετή , απέδωσε φόρο τιμής σε ένα άξιο τέκνο της , που συνέδεσε την ύπαρξη του με […] The post Η Τήνος τίμησε τον τον Αείμνηστο Πανορμίτη Ιωάννη Ρήγο appeared first on Κυκλαδική.