Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Αφιέρωμα στην Πάρο από ταξιδιωτικό περιοδικό και ιστότοπο της Ινδίας
    Αφιέρωμα στην Πάρο από ταξιδιωτικό περιοδικό και ιστότοπο της Ινδίας Με τίτλο “Το νησί που μοιάζει με καρτ ποστάλ προσφέρει την απόλυτη γοητεία της Ελλάδας σε μια τέλεια συσκευασία”, το ταξιδιωτικό ηλεκτρονικό περιοδικό της Ινδίας Outlooktraveller δημοσιεύει αποκλειστικό αφιέρωμα για την Πάρο, έπειτα από πρόσφατη επίσκεψη της δημοσιογράφου Karen Faye DSouza στο νησί. Όπως γράφει: “Η […] The post Αφιέρωμα στην Πάρο από ταξιδιωτικό περιοδικό και ιστότοπο της Ινδίας appeared first on Κυκλαδική.
  • Νάξος: Προσωρινές διακοπές ηλεκτροδότησης το Σάββατο 15/6 – Δείτε σε ποιες περιοχές
    Νάξος: Προσωρινές διακοπές ηλεκτροδότησης το Σάββατο 15/6 – Δείτε σε ποιες περιοχές The post Νάξος: Προσωρινές διακοπές ηλεκτροδότησης το Σάββατο 15/6 – Δείτε σε ποιες περιοχές appeared first on Κυκλαδική.
  • ΠΟΓΕΔΥ προς Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου : Βάζετε βόμβα στα θεμέλια της αγροτοκτηνοτροφικής παραγωγής
    ΠΟΓΕΔΥ προς Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου : Βάζετε βόμβα στα θεμέλια της αγροτοκτηνοτροφικής παραγωγής Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Υπαλλήλων Δημοσίου (ΠΟΓΕΔΥ), με ανακοίνωσή της, απευθύνεται στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου αναφορικά με την πρόταση τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας και τον καλεί να την αποσύρει άμεσα και να να ξεχάσει οποιαδήποτε σκέψη για ανάθεση ελεγκτικού έργου σε […] The post ΠΟΓΕΔΥ προς Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου : Βάζετε βόμβα στα θεμέλια της αγροτοκτηνοτροφικής παραγωγής appeared first on Κυκλαδική.
  • Ανασχηματισμός- Παραμένει ο Γ. Βρούτσης στην Κυβέρνηση
    Ανασχηματισμός- Παραμένει ο Γ. Βρούτσης στην Κυβέρνηση   Σε δομικές αλλαγές προχώρησε  ο Πρωθυπουργός, με έμφαση στα υπουργεία Ανάπτυξης, όπου “καθαίρεσε” τον Κώστα Σκρέκα, αλλά και στο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου οι κινητοποιήσεις των αγροτών, αλλά και τα προβλήματα στον ΟΠΕΚΕΠΕ, φαίνεται πως στοίχισαν στον Λευτέρη Αυγενάκη την θέση του στην κυβέρνηση. Ο Γιάννης Βρούτσης παραμένει […] The post Ανασχηματισμός- Παραμένει ο Γ. Βρούτσης στην Κυβέρνηση appeared first on Κυκλαδική.
  • Ογδόντα νέοι κάδοι ανακύκλωσης παραδόθηκαν στο Δήμο Σύρου -Ερμούπολης
    Ογδόντα νέοι κάδοι ανακύκλωσης παραδόθηκαν στο Δήμο Σύρου -Ερμούπολης Ογδόντα (80) “μπλε” νέοι κάδοι ανακύκλωσης συσκευασιών παρελήφθησαν από τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κ. Ιωάννη Μαραγκό, τους οποίους απέστειλε η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, προκειμένου να  αντικαταστήσουν, κατά ένα μέρος, τους υπάρχοντες φθαρμένους και να ενισχύσουν το δίκτυο ανακύκλωσης που διαχειρίζεται ο Δήμος. Υπενθυμίζεται ότι μέσα στους […] The post Ογδόντα νέοι κάδοι ανακύκλωσης παραδόθηκαν στο Δήμο Σύρου -Ερμούπολης appeared first on Κυκλαδική.