Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Νάξος: Το πρόγραμμα του εορτασμού της Παναγίας Αργοκοιλιώτισσας
    Νάξος: Το πρόγραμμα του εορτασμού της Παναγίας Αργοκοιλιώτισσας ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΪΟΥ 2024 5.30 μ.μ. ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΟΣ ΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟΝ ΙΕΡΟΝ ΝΑΟΝ ΚΑΙ ΛΙΤΑΝΕΥΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΝΕΟΝ ΙΕΡΟΝ ΝΑΟΝ 6:30 μ.μ. ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΜΕΤ΄ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟΥ ΚΗΡΥΓΜΑΤΟΣ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΟΣΙΟΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ π. […] The post Νάξος: Το πρόγραμμα του εορτασμού της Παναγίας Αργοκοιλιώτισσας appeared first on Κυκλαδική.
  • Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη 9 Απριλίου
    Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη 9 Απριλίου Βροχερή θα είναι η Πέμπτη για τις περισσότερες περιοχές της χώρας αφού, κατά διαστήματα, θα εκδηλώνονται τοπικές βροχοπτώσεις στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί από 2 – 6 μποφόρ. Στην Αττική […] The post Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη 9 Απριλίου appeared first on Κυκλαδική.
  • Μετά την ανάδειξη από την Ε.Ξ.Σ. καταγγέλθηκαν από Π.Ο.Ξ. και Ξ.Ε.Ε. στην Επιτροπή Ανταγωνισμού οι νέες χρεώσεις της Booking
    Μετά την ανάδειξη από την Ε.Ξ.Σ. καταγγέλθηκαν από Π.Ο.Ξ. και Ξ.Ε.Ε. στην Επιτροπή Ανταγωνισμού οι νέες χρεώσεις της Booking Επιστολή καταγγελίας συνυπέγραψαν προς την Επιτροπή Ανταγωνισμού η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος ύστερα από την ανάδειξη του θέματος από την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, σχετικά με τις νέες μονομερείς επιλογές και χρεώσεις της […] The post Μετά την ανάδειξη από την Ε.Ξ.Σ. καταγγέλθηκαν από Π.Ο.Ξ. και Ξ.Ε.Ε. στην Επιτροπή Ανταγωνισμού οι νέες χρεώσεις της Booking appeared first on Κυκλαδική.
  • Πλήθος αεροδιακομιδών από νησιά των Κυκλάδων το διάστημα 2-7 Μαΐου
    Πλήθος αεροδιακομιδών από νησιά των Κυκλάδων το διάστημα 2-7 Μαΐου Αεροδιακομιδές ασθενών από νησιά των Κυκλάδων, πραγματοποιήθηκαν με πτητικά μέσα της πολεμικής αεροπορίας, το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 2 Μαΐου, έως την Κυριακή 7 Μαΐου. Συγκεκριμένα: Τη Mεγάλη Πέμπτη 2 Μάϊου Ένα (1) B-350C μετέφερε 1 ασθενή από τη Μύκονο στην Ελευσίνα. Ένα (1) […] The post Πλήθος αεροδιακομιδών από νησιά των Κυκλάδων το διάστημα 2-7 Μαΐου appeared first on Κυκλαδική.
  • Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Θήρα, Μύκονο και Πάρο
    Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Θήρα, Μύκονο και Πάρο Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Θήρα Την 04-05-2024 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 36χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Γερμανία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε. Σύλληψη (2) ατόμων για […] The post Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Θήρα, Μύκονο και Πάρο appeared first on Κυκλαδική.