Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Εγκεφαλικό επεισόδιο: Δύο αιφνίδια συμπτώματα που πρέπει να μας οδηγήσουν στο νοσοκομείο
    Η αιφνίδια διαταραχή της ομιλίας και της άρθρωσης αποτελούν δύο τυπικά συμπτώματα αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου. Το στράβωμα του στόματος και του προσώπου επίσης υποδηλώνουν μια σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Αιφνίδια μυϊκή αδυναμία στο χέρι ή το πόδι με δυσκολία στη στάση και τη βάδιση, μούδιασμα ή απώλεια της αισθητικότητας στο μισό του σώματος, ξαφνική ζάλη, ναυτία και αστάθεια, διαταραχή της όρασης και σε ορισμένες περιπτώσεις αιφνίδιος […] Το άρθρο Εγκεφαλικό επεισόδιο: Δύο αιφνίδια συμπτώματα που πρέπει να μας οδηγήσουν στο νοσοκομείο εμφανίστη
  • ΕΚΠΟΙΖΩ: Υπέρογκες αυξήσεις ασφαλίστρων στα συμβόλαια υγείας
    Στην Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. το τελευταίο οκτάμηνο οι καταγγελίες στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης παρουσίασαν σημαντική αύξηση. Μεταξύ άλλων, αναφέρονται υπέρογκες αυξήσεις των ασφαλίστρων υγείας, ιδίως στα παλιά ασφαλιστήρια (ισόβιας ή μακροχρόνιας διάρκειας), που κυμαίνονται από 12% έως 15%, σε μια εποχή που οι καταναλωτές πλήττονται από την ακρίβεια και δηλώνουν αδυναμία να ανταποκριθούν στον συγκεκριμένο ρυθμό […] Το άρθρο ΕΚΠΟΙΖΩ: Υπέρογκες αυξήσεις ασφαλίστρων στα συμβόλαια υγείας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Δήλωση του Περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη για την απώλεια του Δ. Γκοτσούλια
    Πληροφορούμενος τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Δύμης, Διονυσίου Γκοτσούλια, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, δήλωσε τα εξής: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Διονύση Γκοτσούλια, ενός ανθρώπου που άφησε ανεξίτηλα ίχνη προσφοράς στον τόπο του, τη Δυτική Αχαΐα, αλλά και ευρύτερα στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είχα την χαρά και τη τιμή να […] Το άρθρο Δήλωση του Περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη για την απώλεια του Δ. Γκοτσούλια εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου live στην Πάτρα στις 8 Ιουλίου 2024
    Ο αιώνιος ρόκερ Βασίλης Παπακωνσταντίνου που πέρυσι γιόρτασε τα 50 του χρόνια στη δισκογραφία, θα δώσει ένα μοναδικό μουσικό live στην Πάτρα την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 στο Στάδιο Παναχαϊκής στην Αγυιά. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πιο δυναμικός από ποτέ, με πάνω από πενήντα χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, συνεχίζει τα καλοκαιρινά του ραντεβού επί σκηνής και μας ταξιδεύει […] Το άρθρο Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου live στην Πάτρα στις 8 Ιουλίου 2024 εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Καύσιμα: Νέες ανατιμήσεις στις τιμές της βενζίνης
    Ανησυχία σε αγορά και καταναλωτές προξενεί η είδηση για άνοδο των διεθνών τιμών στα καύσιμα αφού αυτή μετακυλίεται συνήθως και στις αντλίες των πρατηρίων. Στο Action24 μίλησε ο πρόεδρος των πρατηριούχων Αττικής Νίκος Παπαγεωργίου εξήγησε ότι τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια στάση αναμονής για την τιμή των καυσίμων καθώς η τιμή του μπρεντ ανεβαίνει διεθνώς η οποία δεν έχει περάσει στην […] Το άρθρο Καύσιμα: Νέες ανατιμήσεις στις τιμές της βενζίνης εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.