Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ε.Α.Π.: Στη συνάντηση των Ανοικτών Πανεπιστημίων της Ε.Ε.
    Πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Μαΐου στις Βρυξέλλες, η συνάντηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ανοικτών Πανεπιστημίων(EADTU), όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την συνεργασία των ευρωπαϊκών ανοικτών πανεπιστημίων σε προγράμματα σπουδών, κινητικότητας προσωπικού, αλλά και σε κοινές δράσεις ακαδημαϊκού και ερευνητικού ενδιαφέροντος. Η συνάντηση έγινε με την παρουσία 10 Πρυτάνεων και αντίστοιχων Κοσμητόρων από τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά […] Το άρθρο Ε.Α.Π.: Στη συνάντηση των Ανοικτών Πανεπιστημίων της Ε.Ε. εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΠΓΝΠ: Διαφωνίες για τις περικοπές αποδοχών
    Μείζον θέμα έχει δημιουργηθεί στο ΠΓΝΠ «Παναγία η Βοήθεια» με τις περικοπές αποζημιώσεων αποδοχών ιατρικού και λοιπού επιστημονικού προσωπικού, που εργάστηκε στα ολοήμερα ιατρεία και εργαστήρια του Νοσοκομείο τον Οκτώβριο του 2023. Η Διεύθυνση της Διοικητικής Υπηρεσίας, επικαλούμενη τις διατάξεις του άρθρου 104 του Συντάγματος και το ν. 4093/2012 έκανε περικοπή στις αποδοχές δυο απασχολουμένων […] Το άρθρο ΠΓΝΠ: Διαφωνίες για τις περικοπές αποδοχών εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Δίκτυο σε ανάταξη-Ξηλώθηκαν οι ράγες, ξεκίνησαν οι εργασίες στη σιδηροδρομική γραμμή για να γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις
    Ξεκίνησαν από χθες οι εργασίες ανάταξης της σιδηροδρομικής γραμμής στην Πάτρα, με αποτέλεσμα να διακοπούν τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στο τμήμα μέχρι την Κάτω Αχαΐα, που εκτελούνται πλέον με λεωφορεία. Επίσης, τροποποιούνται τα δρομολόγια των τρένων στο τμήμα Πάτρα – Ρίο – Πάτρα (Βόρειος Κλάδος), με νέες ώρες αφίξεων και αναχωρήσεων. Σο πλαίσιο των τεχνικών εργασιών […] Το άρθρο Δίκτυο σε ανάταξη-Ξηλώθηκαν οι ράγες, ξεκίνησαν οι εργασίες στη σιδηροδρομική γραμμή για να γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρ
  • Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στη Νομική για την εκκένωση κατάληψης αναρχικών
    Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση σε χώρο της Νομικής Σχολής για την απομάκρυνση αναρχικών που είχαν προχωρήσει σε κατάληψη ως ένδειξη αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο χώρο της κατάληψης βρίσκεται εισαγγελέας προκειμένου να επιβλέπει τη διαδικασία εκκένωσης του χώρου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομική επιχείρηση έγινε αυτεπάγγελτα. Φόβος για φθορές […] Το άρθρο Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στη Νομική για την εκκένωση κατάληψης αναρχικών εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Αρκτική: Πωλείται το τελευταίο ιδιωτικό οικόπεδο για 300 εκατ. ευρώ
    Στην Αρκτική, ένα κομμάτι γης στο μέγεθος του Μανχάταν πωλείται έναντι 300 εκατομμυρίων ευρώ (323 εκατομμύρια δολάρια). Το καλοκαίρι του 2023, ήταν το θερμότερο στο Σβάλμπαρντ της Αρκτικής, εξαιτίας της κλιματικής κρίσης. Το λιώσιμο των πάγων στην περιοχή ωφελεί τη Ρωσία, η οποία αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη πρόσβαση σε πρόσθετες ναυτιλιακές διαδρομές και ενεργειακά αποθέματα. «Αυτή είναι η μόνη […] Το άρθρο Αρκτική: Πωλείται το τελευταίο ιδιωτικό οικόπεδο για 300 εκατ. ευρώ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.