Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Σκληρό σιτάρι: Σε υψηλότερες τιμές οι νέες εξαγωγές της Τουρκίας
    Στη νέα σοδειά της Ιταλίας και στη διαφαινόμενη επίπτωση που αναμένεται να έχει η ξηρασία στις κυρίως νότιες παραγωγικές της ζώνες είναι στραμμένη αυτήν τη στιγμή η προσοχή των συντελεστών της αγοράς σκληρού σιταριού. Εκτιμήσεις από εμπορικούς κύκλους τοποθετούν την παραγωγή της γειτονικής χώρας μεταξύ 3,5 και 4 εκατ. τόνων, ενώ μια μείωση σε σχέση […] The post Σκληρό σιτάρι: Σε υψηλότερες τιμές οι νέες εξαγωγές της Τουρκίας appeared first on ypaithros.gr.
  • Ψήφος εμπιστοσύνης στις ψηφιακές εφαρμογές μέσω των Οικολογικών Σχημάτων
    Σαφή στροφή των Ελλήνων παραγωγών στην αναζήτηση σύγχρονων πρακτικών άμεσα συνυφασμένων με την ψηφιακή εποχή, αναδεικνύει ο εντυπωσιακός αριθμός προτίμησης στο Οικολογικό Σχήμα που αφορά τη χρήση της ψηφιακής εφαρμογής διαχείρισης εισροών και παρακολούθησης περιβαλλοντικών παραμέτρων (Π1-31.6). Σχεδόν 300.000 παραγωγοί επέλεξαν για το έτος ενίσχυσης 2023 την εν λόγω παρέμβαση, την οποία και πληρώθηκαν τη […] The post Ψήφος εμπιστοσύνης στις ψηφιακές εφαρμογές μέσω των Οικολογικών Σχημάτων appeared first on ypaithros.gr.
  • «Πράσινο φως» στο έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης του Νέστου
    Το «πράσινο φως» για την εκκίνηση του σπουδαίου έργου «Αντιπλημμυρική θωράκιση ανατολικού αναχώματος ποταμού Νέστου», που προκήρυξε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, έδωσε η συνεδρίαση της περιφερειακής επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου, όπως δηλώνει στην «ΥΧ» ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών, Επικοινωνιών και Καλών Πρακτικών για την Εξυπηρέτηση των Πολιτών, Ιρφάν Χατζηγκενέ. «Κατοχυρώθηκε ο […] The post «Πράσινο φως» στο έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης του Νέστου appeared first on ypaithros.gr.
  • Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας: Επιπλέον αλλαγές στην ΚΑΠ και μέτρα ισχυροποίησης των αγροτών στην εφοδιαστική αλυσίδα
    Με τη διαδικασία για την εφαρμογή της αναθεώρησης της ΚΑΠ 2023-2027 να είναι πλέον τυπική, οι υπουργοί Γεωργίας της ΕΕ ξεκίνησαν ήδη να συζητούν για επιπλέον ενδεχόμενες μελλοντικές αλλαγές, προκειμένου να μειωθεί ακόμη περισσότερο ο διοικητικός φόρτος των παραγωγών, αλλά και για να ενισχυθεί η θέση τους στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων. Το ημερολόγιο για την […] The post Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας: Επιπλέον αλλαγές στην ΚΑΠ και μέτρα ισχυροποίησης των αγροτών στην εφοδιαστική αλυσίδα appeared first on ypaithros.gr.
  • Ιρλανδία: Προβλέψεις για εκθετική άνοδο της παραγωγής βιολογικού κρέατος, αλλά και ευκαιρίες στην αγορά
    Αύξηση κατά 10.000-12.000 τόνους στην παραγωγή βόειου κρέατος και αντίστοιχα κατά 2.000 τόνους στην παραγωγή αρνίσιου προβλέπει μέσα στην επόμενη εξαετία η Bord Bia, υπηρεσία για την προώθηση των αγροδιατροφικών προϊόντων στην Ιρλανδία. Μάλιστα, η Υπηρεσία βλέπει ευκαιρίες στις αγορές κρέατος και ζωοτροφών εγχώρια και πανευρωπαϊκά, καθώς αυξάνονται οι παραγωγοί βιολογικών στη χώρα. Σύμφωνα με […] The post Ιρλανδία: Προβλέψεις για εκθετική άνοδο της παραγωγής βιολογικού κρέατος, αλλά και ευκαιρίες στην αγορά appeared first on ypaithros.gr.