Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Παρασκήνιο:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Μία ακόμη σύλληψη για τη δολοφονία Λυγγερίδη
    Στη σύλληψη ενός ακόμα ατόμου για την υπόθεση της δολοφονίας του αρχιφύλακα των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη, προχώρησε η Αστυνομία. Ειδικότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες στην περιοχή του Κορυδαλλού από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους ένας 41χρονος σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ Το άρθρο Μία ακόμη σύλληψη για τη δολοφονία Λυγγερίδη εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Στην Ψέριμο ο Νίκος Δένδιας
    Επίσκεψη στο επιτηρητικό φυλάκιο στην Ψέριμο πραγματοποίησε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δ. Χούπη, τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Γ. Κωστίδη και τον διοικητή ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγο Εμ. Θεοδώρου. Ο κ. Δένδιας σε ανάρτηση στο Χ υπογραμμίζει ότι είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει «τα στελέχη και τους οπλίτες μας για την υπηρεσία τους στην πατρίδα» και να τους ευχηθεί ενόψει του Πάσχα. Το άρθρο Στην Ψέριμο ο Νίκος Δένδιας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Τα πρωτοσέλιδα των τοπικών εφημερίδων
    Δείτε τα πρωτοσέλιδα των σημερινών τοπικών εφημερίδων Το άρθρο Τα πρωτοσέλιδα των τοπικών εφημερίδων εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Χρήστος Στυλιανίδης: Η ασφάλεια στην ακτοπλοΐα αποτελεί προτεραιότητα
    «Η ασφάλεια των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών είναι για μας, πρώτη προτεραιότητα» δήλωσε το πρωί ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος επισκέφθηκε το λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα την πύλη Ε-7, ενόψει της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα. Σημειώνεται ότι πλέον εφαρμόζεται η επικαιροποιημένη εγκύκλιος του υπουργείο Ναυτιλίας για τη μεταφορά οχημάτων με εναλλακτικά καύσιμα με τα πλοία της ακτοπλοϊας, θέτοντας συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως το επίπεδο φόρτισης των ημεκτρικών οχημάτων να μην υπερβαίνει το 40%, ενώ γι’
  • Θεσσαλονίκη: Ισχυρό μήνυμα αγώνα και ιστορικής μνήμης από τους διαδηλωτές για την Πρωτομαγιά (ΦΩΤΟ+Video)
    Μήνυμα αγώνα και ιστορικής μνήμης για τα γεγονότα της 1ης Μαΐου έδωσαν σωματεία, φοιτητές και εργαζόμενοι της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι γέμισαν το πρωί της Μ. Τετάρτης τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, τονίζοντας ότι τα αιτήματα της Πρωτομαγιάς είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Διαβάστε περισσότερα στην karfitsa.gr Θεσσαλονίκη: Ισχυρό μήνυμα αγώνα και ιστορικής μνήμης από τους διαδηλωτές για την Πρωτομαγιά (ΦΩΤΟ+Video) Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Ισχυρό μήνυμα αγώνα και ιστορικής μνήμης από τους διαδηλωτές για την Πρωτομαγιά (ΦΩΤΟ+Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.