Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 3 έως 7 Ιουνίου
    Κατά την περίοδο 3 έως 7 Ιουνίου, θα καταβληθούν 96.529.286 ευρώ σε 106.596 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης. Ειδικότερα: •1,5 εκατ. ευρώ σε 738 δικαιούχους του προγράμματος «Ανακαινίζω – Νοικιάζω». Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Το άρθρο Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 3 έως 7 Ιουνίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη
    Καλές καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Καταιγίδες και τοπικές χαλαζοπτώσεις μετά το μεσημέρι σε ορεινά κυρίως τμήματα. Εξασθενημένοι άνεμοι. Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 καλές καιρικές συνθήκες αναμένονται αρχικά σε ολόκληρη τη χώρα. Τις θερμές ώρες της ημέρας νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν […] Το άρθρο Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Champions League: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ρεάλ Μαδρίτης
    Η «βασίλισσα» της Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης ανέβηκε για 15η φορά στον ποδοσφαιρικό… θρόνο της, καθώς νίκησε την Ντόρτμουντ με 2-0 στον τελικό του Champions League στο Γουέμπλεϊ και πρόσθεσε άλλο ένα πολύτιμο πετράδι στο λαμπερό «στέμμα» της. Το 15ο τρόπαιο του Champions League (ή Κυπέλλου Πρωταθλητριών όπως ονομαζόταν έως το 1991) στην ατελείωτη συλλογή των […] Το άρθρο Champions League: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Εννέα πράγματα που πιστεύουμε για τους σκύλους και δεν ισχύουν
    Οι σκύλοι μας είναι οι καλύτεροι φίλοι μας. Τους αγαπάμε, τους κάνουμε όλα τα χατίρια, συχνά μάλιστα τους κακομαθαίνουμε, και θέλουμε να είναι ευτυχισμένοι. Πόσα όμως γνωρίζουμε πραγματικά για αυτούς αλλά και γενικά για τους σκύλους; Πόσα ξέρουμε για τη συμπεριφορά τους, τις ανάγκες τους, τις διατροφικές τους ανάγκες, τις συνήθειές τους, την υγεία τους; […] Το άρθρο Εννέα πράγματα που πιστεύουμε για τους σκύλους και δεν ισχύουν εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Κάπνισμα: Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν από τη διακοπή του για να μειωθεί ο κίνδυνος καρκίνου
    Κάθε συνήθεια που υιοθετούμε χρειάζεται ελάχιστο χρόνο για να μας γίνει βίωμα. Φυσικά όμως πολύ περισσότερο για να κοπεί, πόσο μάλλον εάν θεωρείται βλαβερή για την υγεία. Εάν βέβαια έχει σχέση με εθιστικές ουσίες, όπως η νικοτίνη του τσιγάρου, η διακοπή είναι ακόμα δυσκολότερη. Όταν όμως οι καπνιστές καταφέρουν να διακόψουν το κάπνισμα, απολαμβάνουν πολλαπλά […] Το άρθρο Κάπνισμα: Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν από τη διακοπή του για να μειωθεί ο κίνδυνος καρκίνου εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.