Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Νέα μελέτη: To ακτινίδιο βελτιώνει τη διάθεση μας
    Μια υγιεινή διατροφή συμβαδίζει με μια υψηλή ποιότητα ζωής, αλλά οι ερευνητές εξακολουθούν να μαθαίνουν περισσότερα για τη σχέση μεταξύ τροφής και ψυχικής υγείας. Για περαιτέρω διερεύνηση αυτού του θέματος, μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο British Journal of Nutrition εξέτασε τις επιπτώσεις της κατανάλωσης ακτινιδίου και βιταμίνης C στη διάθεση και στην ταχύτητα με […] Το άρθρο Νέα μελέτη: To ακτινίδιο βελτιώνει τη διάθεση μας εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Δυτική Μακεδονία: 5 συλλήψεις για ναρκωτικά μέσα σε 10 μέρες
    Συλλήψεις -5- ατόμων σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών το τελευταίο δεκαήμερο. Στο πλαίσιο καθημερινών αστυνομικών ελέγχων και δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν συνολικά -5- άτομα κατά το χρονικό διάστημα από 23 Μαΐου έως 01 Ιουνίου 2024, σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων […] Το άρθρο Δυτική Μακεδονία: 5 συλλήψεις για ναρκωτικά μέσα σε 10 μέρες εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Παχυσαρκία – Μια σύγχρονη νόσος: Η «μάχη» με τη ζυγαριά και τις δίαιτες, οι επιπτώσεις στην ψυχολογία και η αντιμετώπιση
    Η παχυσαρκία θεωρείται σύμπτωμα του σύγχρονου δυτικού τρόπου ζωής. Στην Ελλάδα τα ποσοστά στον ενήλικο πληθυσμό αλλά και στα παιδιά είναι διαρκώς αυξανόμενα, όσο για τους παράγοντες, η κληρονομικότητα, η καθιστική ζωή συνυφαίνονται με την κακή ψυχολογία. Η Ειρήνη Κυρίτση μίλησε με υπέρβαρα άτομα για την επίπονη προσπάθεια να χάσουν κιλά και ανέδειξε μία ακόμη […] Το άρθρο Παχυσαρκία – Μια σύγχρονη νόσος: Η «μάχη» με τη ζυγαριά και τις δίαιτες, οι επιπτώσεις στην ψυχολογία και η αντιμετώπιση εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. με σκοπό την εξάλειψη της παραβατικότητας των ανηλίκων
    Ειδική επιχειρησιακή δράση της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων σε περιοχές του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη. Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχεδιάστηκε ειδική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων, η οποία υλοποιήθηκε απογευματινές και βραδινές ώρες χθες (01-06-2024), σε περιοχές του […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. με σκοπό την εξάλειψη της παραβατικότητας των ανηλίκων εμφανίστηκε πρώ�
  • Ελ Σαλβαδόρ: Ο Ναγίμπ Μπουκέλε ορκίζεται και ξεκινά τη δεύτερη θητεία του
    Στον κολοφώνα της δημοτικότητάς του, έχοντας πλέον στα χέρια του όλα τα κλειδιά της εξουσίας, έπειτα από τις εκλογές στις οποίες κατήγαγε θρίαμβο τον Φεβρουάριο, ο Ναγίμπ Μπουκέλε, 42 ετών, ορκίζεται αργότερα σήμερα και ξεκινά τη δεύτερη θητεία του στο αξίωμα του προέδρου του Ελ Σαλβαδόρ. Ο άλλοτε διαφημιστής, 42 ετών, εξαιρετικά δημοφιλής χάρη στον ανελέητο «πόλεμο» που […] Το άρθρο Ελ Σαλβαδόρ: Ο Ναγίμπ Μπουκέλε ορκίζεται και ξεκινά τη δεύτερη θητεία του εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.