Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Χτύπησε τη σύντροφό του και κάλεσε το ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες
    Ένας 26χρονος τηλεφώνησε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο ΕΚΑΒ, στο Ηράκλειο Κρήτης και ζήτησε βοήθεια για την 24χρονη σύντροφο του, την οποία χτύπησε και αιμορραγούσε. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να δίνουν τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία. Αν και ο άνδρας παραδέχθηκε ότι χτύπησε την 24χρονη, η ίδια αρνήθηκε τα πάντα στους αστυνομικούς. Μετά την παραδοχή […] Το άρθρο Χτύπησε τη σύντροφό του και κάλεσε το ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • ΠΑΟΚ: Το πλάνο του Λουτσέσκου για τη νέα αγωνιστική περίοδο
    Από… σήμερα κιόλας οι ποδοσφαιριστές θα αρχίσουν να αναχωρούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ή τις πατρίδες τους, ανάλογα με το αν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές του ομάδες. Ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στις προπονήσεις σε περίπου έναν μήνα από τώρα, για να ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, ο προγραμματισμός θέλει […] Το άρθρο ΠΑΟΚ: Το πλάνο του Λουτσέσκου για τη νέα αγωνιστική περίοδο εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Επίτιμος διδάκτωρ του Διεθνούς Πανεπιστημίου ο Μ. Σχοινάς – «Μακεδονία, η “Εγνατία” της Ευρώπης στα Δ. Βαλκάνια»
    «Η Μακεδονία μας είναι η “Ευρωπαϊκή Εγνατία” προς τα Δυτικά Βαλκάνια, τον Εύξεινο Πόντο και τον Καύκασο», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, κατά την ομιλία του στην τελετή αναγόρευσής του σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ), στην πανεπιστημιούπολη των Σερρών. Παίρνοντας τον λόγο, ο […] Το άρθρο Επίτιμος διδάκτωρ του Διεθνούς Πανεπιστημίου ο Μ. Σχοινάς – «Μακεδονία, η “Εγνατία” της Ευρώπης στα Δ. Βαλκάνια» εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Κατέβηκαν από τα αυτοκίνητα, πιάστηκαν στα χέρια με έναν 43χρονο και στη συνέχεια τον παρέσυραν
    Ένα άγριο επεισόδιο έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης στο Αιγάλεω μεταξύ πέντε ατόμων. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 10.00, τη στιγμή που δύο αυτοκίνητα βρίσκονταν στο φανάρι στη συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Θηβών. Τότε, για άγνωστη αιτία, οι οδηγοί των δύο οχημάτων λογόφεραν και τρία άτομα κατέβηκαν από το ένα αυτοκίνητο και κινήθηκαν εναντίον […] Το άρθρο Κατέβηκαν από τα αυτοκίνητα, πιάστηκαν στα χέρια με έναν 43χρονο και στη συνέχεια τον παρέσυραν εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Έκλεψε τις εντυπώσεις το αστικό λεωφορείο υδρογόνου που «πάρκαρε» στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ+Video)
    Έφτασε στην Θεσσαλονίκη το πρώτο αστικό Λεωφορείο υδρογόνου που κινείται με μηδενικές εκπομπές του άνθρακα και αποφεύγει πλήρως τα οξείδια του αζώτου και των αιωρούμενων σωματιδίων. Οι εξελίξεις στον τομέα της κινητικότητας, της καθαρής ενέργειας, του πράσινου υδρογόνου και η επιδεικτική λειτουργία ενός λεωφορείου υδρογόνου, καθώς και ενός τρέιλερ ανεφοδιασμού υδρογόνου σε πραγματικές συνθήκες παρουσιάστηκαν […] Το άρθρο Έκλεψε τις εντυπώσεις το αστικό λεωφορείο υδρογόνου που «πάρκαρε» στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ+Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.