Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Προχωρά η διαδικασία για το αρδευτικό δίκτυο Υπέρειας – Ορφανών, προϋπολογισμού 80,1 εκατ. ευρώ
    Εγκρίθηκε από το ΥΠΑΑΤ το Πρακτικό Πέρατος Διαλόγου Επιτροπής Διενέργειας Διαλόγου (Β’ ΦΑΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ- ΣΤΑΔΙΟ Β.Ι ΔΙΑΛΟΓΟΣ), για το έργο: «Αρδευτικό δίκτυο Υπέρειας Ν. Λάρισας-Ορφανών Ν. Καρδίτσας», σύμφωνα με την Παράγραφο 6.8 της Πρόσκλησης, στο πλαίσιο του διεθνούς δημόσιου διαγωνισμού με τη διαδικασία του ανταγωνιστικού διαλόγου για την ανάθεση σύμβασης Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα […] The post Προχωρά η διαδικασία για το αρδευτικό δίκτυο Υπέρειας – Ορφανών, προϋπολογισμού 80,1 εκατ. ευρώ appeared first on ypaithros.gr.
  • «Κάηκαν» οι κερασιές στο Βέρμιο
    Τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής βιώνουν για άλλη μία χρονιά οι δενδροκαλλιεργητές στο Βέρμιο, καθώς ο ήπιος χειμώνας και οι αφύσικα υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή έχουν επηρεάσει την ανθοφορία των κερασιών και τα στάχυα των ανθέων έχουν καεί. Όπως υποστηρίζουν νέοι καλλιεργητές, οι οποίοι επένδυσαν στην δενδροκομία παραμένοντας στον τόπο τους, οι ζημιές είναι […] The post «Κάηκαν» οι κερασιές στο Βέρμιο appeared first on ypaithros.gr.
  • Γερμανία: Εγκαίνια για το πρώτο εργοστάσιο καλλιεργούμενων θαλασσινών
    Το πρώτο εργοστάσιο καλλιεργούμενων θαλασσινών της Ευρώπης έκανε εγκαίνια στο Αμβούργο της Γερμανίας από τη νεοφυή επιχείρηση Bluu Seafood, η οποία καλλιεργεί κύτταρα μυών, λίπους και συνδετικού ιστού από σολομό Ατλαντικού και πέστροφας. Οι ζυμωτήρες του εργοστασίου, οι οποίοι σήμερα έχουν χωρητικότητα 65 λίτρων με δυνατότητα επέκτασης σε 2.000 λίτρα, επιτρέπουν την εργαστηριακή καλλιέργεια. Πιο αναλυτικά, στη βέλτιστη […] The post Γερμανία: Εγκαίνια για το πρώτο εργοστάσιο καλλιεργούμενων θαλασσινών appeared first on ypaithros.gr.
  • Φύλλο 444 M.Πέμπτη 2 Μαΐου 2024
    The post Φύλλο 444 M.Πέμπτη 2 Μαΐου 2024 appeared first on ypaithros.gr.
  • Διαβάστε στην «ΥΧ»: Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές για Συνδεδεµένες, Οικολογικά Σχήµατα και Ειδική Βάµβακος
    Διαβάστε επίσης στην εφημερίδα «Ύπαιθρος Χώρα» που κυκλοφορεί την Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου στα περίπτερα όλης της Ελλάδας: ΘΕΣΣΑΛΙΑ Μετρούν ζηµιές µισό δισ., έλαβαν αποζηµιώσεις-«ψίχουλα» ✱ Οι πληγέντες του Daniel αποκαλύπτουν… ✱ Μπάζει νερά το σχέδιο ανασυγκρότησης της περιφέρειας ΒΑΜΒΑΚΙ Οι καιρικές συνθήκες κατέστησαν µονόδροµο τις επανασπορές – Αδιάθετο το 20% της περσινής παραγωγής εκκοκκισµένου, […] The post Διαβάστε στην «ΥΧ»: Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές για Συνδεδεµένες, Οικολογικά Σχήµατα και Ειδική Βάµβακος appeared first on ypaithros.gr.