Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Παρασκευή 13/10/2017

Παρασκευή 06/10/2017

Παρασκευή 29/09/2017



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Χρ. Σταϊκούρας: «Τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία κυκλοφορούν στους δρόμους της πρωτεύουσας»
    Στο πρώτο δρομολόγιο των νέων ηλεκτρικών λεωφορείων που δρομολογούνται από την ΟΣΥ ΑΕ στην Αθήνα επιβιβάστηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, συνοδευόμενος από τον γγ Μεταφορών, Γιάννη Ξιφαρά και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΣΥ ΑΕ, Στέφανο Αγιάσογλου. Ο κ. Σταϊκούρας, αφού επιθεώρησε και τα νέα οχήματα στο αμαξοστάσιο της εταιρείας στον Άγιο Ιωάννη […] The post Χρ. Σταϊκούρας: «Τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία κυκλοφορούν στους δρόμους της πρωτεύουσας» appeared first on ypaithros.gr.
  • Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και η «απάντηση» της ευφυούς γεωργίας
    Θερμοκρασίες σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, άστατα καιρικά φαινόμενα, ξαφνικές πλημμύρες, ειδοποιήσεις από το 112 που φέρνουν στο μυαλό των αγροτών εικόνες  καταστροφής… Ποιος ο ρόλος της ευφυούς γεωργίας σε έναν κόσμο και, κυρίως, σε ένα κλίμα που αλλάζει συνεχώς; Η κλιματική αλλαγή αποτελεί σημαντική απειλή όχι μόνο για την καθημερινότητά μας, αλλά και […] The post Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και η «απάντηση» της ευφυούς γεωργίας appeared first on ypaithros.gr.
  • Χωρίς σίτιση οι πλημμυροπαθείς στο Κουτσόχερο – Τι απαντά η Περιφέρεια Θεσσαλίας
    Χωρίς σίτιση έμειναν από τις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας οι πλημμυροπαθείς που φιλοξενούνται στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στο Κουτσόχερο της Λάρισας. Το όλο έργο της σίτισης είχε αναλάβει οικειοθελώς η Περιφέρεια, η οποία, όμως, όπως είπε ο κ. Δ. Κουρέτας δεν μπορεί να το συνεχίσει. Ο κ. Κουρέτας ερωτηθείς σχετικά, στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων […] The post Χωρίς σίτιση οι πλημμυροπαθείς στο Κουτσόχερο – Τι απαντά η Περιφέρεια Θεσσαλίας appeared first on ypaithros.gr.
  • DIVERSILIENCE: Σημαντικά οφέλη για τη βιολογική γεωργία από τη συγκαλλιέργεια σιτηρών και κτηνοτροφικών φυτών
    Αυξημένες αποδόσεις και παραγωγικότητα, οικολογικά και περιβαλλοντικά οφέλη, καθώς και οφέλη για την υγεία και την ανάπτυξη των φυτών, παράλληλα με καταστολή στην ανάπτυξη ζιζανίων και παρασίτων, μπορούν να επιτευχθούν μέσα από τη συγκαλλιέργεια συγκεκριμένων ειδών αροτραίων, όπως διαπιστώνουν ερευνητές σε ευρωπαϊκά κράτη. Έχοντας διεξαγάγει πειραματικές έρευνες σε χώρες της Νότιας Ευρώπης, το έργο DIVERSILIENCE […] The post DIVERSILIENCE: Σημαντικά οφέλη για τη βιολογική γεωργία από τη συγκαλλιέργεια σιτηρών και κτηνοτροφικών φυτών appeared first on ypaithros.gr.
  • ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ: Αυξημένος κύκλος εργασιών και κερδοφορία και το 2023
    Το 2023 αποτέλεσε ακόμη μια χρονιά ανοδικής πορείας για την ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ, με την εταιρεία να καταγράφει διψήφια ποσοστά ανάπτυξης τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στην κερδοφορία της. Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών το 2023 ανήλθε σε 99,89 εκατ. ευρώ, έναντι 87,37 εκατ. ευρώ το 2022, σημειώνοντας αύξηση 14,3%. Ομοίως, αυξημένα κατά 10,3% ήταν και […] The post ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ: Αυξημένος κύκλος εργασιών και κερδοφορία και το 2023 appeared first on ypaithros.gr.