Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Τρίτη 06/02/2018

Δευτέρα 05/02/2018

Παρασκευή 02/02/2018

Σάββατο 27/01/2018

Τετάρτη 24/01/2018

Πέμπτη 18/01/2018



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Πάρος- Λαοθάλασσα στο Λιμανάκι Νάουσας (ΒΙΝΤΕΟ)
    Λαοθάλασσα στο Λιμανάκι Νάουσας στην Πάρο Χαρούμενα πρόσωπα, αστείρευτο κέφι και μπρίο, έγραψαν το «έπος» του πιο μαζικού, ξέφρενου γλεντιού στην Πάρο, μιας και  φέτος το γλέντι για το Πάσχα στο λιμανάκι ήταν το καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά.       The post Πάρος- Λαοθάλασσα στο Λιμανάκι Νάουσας (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Κυκλαδική.
  • Τα έθιμα του Αγίου Γεωργίου ανά την Ελλάδα
    Τα έθιμα του Αγίου Γεωργίου ανά την Ελλάδα   Δευτέρα του Πάσχα σήμερα και εορτή του Αγίου Γεωργίου και σε πολλές περιοχές της χώρας αναβιώνουν έθιμα και παραδόσεις.     The post Τα έθιμα του Αγίου Γεωργίου ανά την Ελλάδα appeared first on Κυκλαδική.
  • “Σείστηκε” το Κουφονήσι από τα βεγγαλικά στη γιορτή του Αγίου Γεωργίου – Πλημμύρησε από κόσμο το νησί (pics – vid)
    “Σείστηκε” το Κουφονήσι από τα βεγγαλικά στη γιορτή του Αγίου Γεωργίου – Πλημμύρησε από κόσμο το νησί (pics – vid) Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος ο πολιούχος Άγιος του Κουφονησίου, Γεώργιος. Το νησί για ακόμα μια χρονιά φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχτηκε τους επισκέπτες από τη Νάξο και τα γύρω μικρά νησιά που […] The post “Σείστηκε” το Κουφονήσι από τα βεγγαλικά στη γιορτή του Αγίου Γεωργίου – Πλημμύρησε από κόσμο το νησί (pics – vid) appeared first on Κυκλαδική.
  • MyCoast: Πώς θα κάνετε καταγγελίες για τις παραβάσεις στις παραλίες
    MyCoast: Πώς θα κάνετε καταγγελίες για τις παραβάσεις στις παραλίες Αναρτήθηκε σε ΦΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (2.5.2024) η απόφαση για το Μητρώο Συμβάσεων Παραχώρησης απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η ηλεκτρονική εφαρμογή MyCoast που μπορούν να χρησιμοποιούν οι πολίτες για να πραγματοποιούν καταγγελίες για παραβάσεις που αφορούν στην εκμετάλλευση των παραλιών. […] The post MyCoast: Πώς θα κάνετε καταγγελίες για τις παραβάσεις στις παραλίες appeared first on Κυκλαδική.
  • Η πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα του Πάσχα
    Η πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα του Πάσχα Αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο Δευτέρα του Πάσχα (06/05/2024) στις περισσότερες περιοχές της χώρας σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ. Όπως αναφέρει το δελτίο της ΕΜΥ ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στην ηπειρωτική χώρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις […] The post Η πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα του Πάσχα appeared first on Κυκλαδική.