Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Τρίτη 05/09/2017

Δευτέρα 04/09/2017

Παρασκευή 01/09/2017

Πέμπτη 31/08/2017

Τετάρτη 30/08/2017

Τρίτη 29/08/2017

Δευτέρα 28/08/2017

Παρασκευή 25/08/2017

Πέμπτη 24/08/2017

Τετάρτη 23/08/2017

Τρίτη 22/08/2017

Δευτέρα 21/08/2017



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Φωτιά στην Μήλο: 112 για απομάκρυνση από την παραλία Τσιγκράδο
    Φωτιά στην Μήλο: 112 για απομάκρυνση από την παραλία Τσιγκράδο Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση τις απογευματινές ώρες σήμερα στην περιοχή Ζεφύρια, πλησίον του αεροδρομίου της Μήλου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 18:30 και καίει χαμηλή βλάστηση. Πριν λίγο μήνυμα μέσω του 112 εστάλη σε όσους βρίσκονται στην παραλία Τσιγκράδο προκειμένου […] The post Φωτιά στην Μήλο: 112 για απομάκρυνση από την παραλία Τσιγκράδο appeared first on Κυκλαδική.
  • Διακομιδές ασθενών από Ηρακλειά και Δονούσα
    Διακομιδές ασθενών από Ηρακλειά και Δονούσα Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: -37χρονου, από το λιμάνι της Ηρακλειάς στο λιμάνι της Νάξου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ¨ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V¨ Ν.Ν. 67, -78χρονης, από το λιμάνι της Δονούσας στο λιμάνι της Νάξου, με το […] The post Διακομιδές ασθενών από Ηρακλειά και Δονούσα appeared first on Κυκλαδική.
  • Έναρξη εγγραφών στα θερινά εργαστήρια μουσικής του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
    Έναρξη εγγραφών στα θερινά εργαστήρια μουσικής του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διοργανώνει για μια ακόμα χρονιά δωρεάν Θερινά Εργαστήρια Μουσικής για παιδιά και ενήλικες, υπό την Καλλιτεχνική διεύθυνση του Αλέξανδρου Καλογερά, συνθέτη, καθηγητή στο Berklee College of Music στη Βοστώνη. Τα εργαστήρια θα ξεκινήσουν την 25η Ιουνίου και […] The post Έναρξη εγγραφών στα θερινά εργαστήρια μουσικής του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων appeared first on Κυκλαδική.
  • Νάξος – Έργο «Αγωγός Μεταφοράς Ακαθάρτων Τ.Κ. Σαγκρίου – Βίβλου»: Κι άλλη παράταση από το Δημ. Συμβούλιο και αντιδράσεις για την κατάσταση του οδοστρώματος
    Νάξος – Έργο «Αγωγός Μεταφοράς Ακαθάρτων Τ.Κ. Σαγκρίου – Βίβλου»: Κι άλλη παράταση από το Δημ. Συμβούλιο και αντιδράσεις για την κατάσταση του οδοστρώματος Ένα από τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων το απόγευμα της Δευτέρας 17 Ιονίου, ήταν αυτό της έγκρισης παράτασης περαίωσης εργασιών του […] The post Νάξος – Έργο «Αγωγός Μεταφοράς Ακαθάρτων Τ.Κ. Σαγκρίου – Βίβλου»: Κι άλλη παράταση από το Δημ. Συμβούλιο και αντιδράσεις για την κατάσταση του οδοστρώματος appeared first on Κυκλαδική.
  • Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης στην Αμοργό
    Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης στην Αμοργό Σειρά συναντήσεων με τους φορείς του πρωτογενή τομέα του νησιού,  είχε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αμοργό ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης. Συναντήθηκε επίσης με τα συμβαλλόμενα μέρη του Αμοργοράματος, που αποτελεί σημαντική πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Συλλόγου Αλιέων Αμοργού, και αποσκοπεί στην δημιουργία περιοχών περιορισμού αλιείας στα […] The post Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης στην Αμοργό appeared first on Κυκλαδική.