Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Παρασκευή 01/09/2017

Πέμπτη 31/08/2017

Τετάρτη 30/08/2017

Τρίτη 29/08/2017

Δευτέρα 28/08/2017

Παρασκευή 25/08/2017

Πέμπτη 24/08/2017

Τετάρτη 23/08/2017

Τρίτη 22/08/2017

Δευτέρα 21/08/2017



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Δήμος Θήρας: Παρελήφθησαν νέες καρέκλες, βιβλιοθήκες και θρανία για τα σχολεία του Δήμου
    Δήμος Θήρας: Παρελήφθησαν νέες καρέκλες, βιβλιοθήκες και θρανία για τα σχολεία του Δήμου Η ανακοίνωση του Δήμου Θήρας, αναφέρει τα εξής: Λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των διευθύνσεων των σχολείων μας, με συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Θήρας παρελήφθησαν από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Ν.Κατσίπη νέες καρέκλες, βιβλιοθήκες και θρανία για την ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής των […] The post Δήμος Θήρας: Παρελήφθησαν νέες καρέκλες, βιβλιοθήκες και θρανία για τα σχολεία του Δήμου appeared first on Κυκλαδική.
  • Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2024
    Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2024 Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 17 Ιουνίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, συνεδρίαση που διήρκησε πάνω από 6 ώρες και ολοκληρώθηκε 01:30 τα ξημερώματα της Τρίτης. Ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, ήταν και αυτό της ψήφισης του τεχνικού προγράμματος […] The post Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2024 appeared first on Κυκλαδική.
  • Διακομιδές ασθενών από Μύκονο και Πάρο
    Διακομιδές ασθενών από Μύκονο και Πάρο Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: -89χρονης, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ¨ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V¨ Ν.Ν. 67, -43χρονου, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το […] The post Διακομιδές ασθενών από Μύκονο και Πάρο appeared first on Κυκλαδική.
  • Θηρασιά: Νέο όχημα σύγχρονης τεχνολογίας για την αποκομιδή των απορριμμάτων
    Θηρασιά: Νέο όχημα σύγχρονης τεχνολογίας για την αποκομιδή των απορριμμάτων Η σχετική ανακοίνωση για το νέο όχημα αποκομιδής απορριμμάτων, αναφέρει τα εξής: Με ένα νέο όχημα, σύγχρονης τεχνολογίας θα γίνεται από σήμερα η αποκομιδή των απορριμμάτων στην Θηρασιά. Το όχημα θα σταθμεύει μόνιμα στην Θηρασιά και η βοήθεια που θα προσφέρει θα είναι σημαντικότατη για […] The post Θηρασιά: Νέο όχημα σύγχρονης τεχνολογίας για την αποκομιδή των απορριμμάτων appeared first on Κυκλαδική.
  • Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στη Σύρο
    Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στη Σύρο Την 16-06-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου – Ερμούπολης, 17χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε επικίνδυνα δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς άδεια ικανότητας. The post Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στη Σύρο appeared first on Κυκλαδική.